New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

با سلام
من این دشبورد رو دان کردم همون که 7MB بود و آقا پیام توی تاپیک دانلود بازی های XBOX360 گذاشته بود چجوری باید نصبش کنم یک نفر یک راهنمایی بکنه:(

پدرام.
اسم من پیام نیست.
اون فولدر رو روی فلش مموری بریزید و بزنید به کنسول.درجا پیغام آپدیت میاد. ;)

من این تاپیک رو از صفحه 40 بود (فکر کنم) خوندم .. از خنده روده بر شدم..:laughing:

اون اولش همه منتظر بودن تا صبح که اون آپدیت بیاد ..:sick: بعداز کلی بیخوابی آقا اشکان آمد گفت ساعت 1.30 میاد..:laughing:

اون اوایل هم یک چند نفری بودن طفلی ها خیلی بیتابی میکردن تا آپدیت بیاد.. آخریم بعضی هاشون بن شدن..:biggrin1:

حالا شما هم زیاد عجله نکنید یک دفعه دیدید بن شدین ها ..:biggrin1:

از لینک هم هیچ خری نیست.. (کی میاد 120 مگ دانلود کنه)

سلام بچه ها.من NXE جدید رو آپدیت کردم اگه میشه کمکم کنید
یه بازیرو زیختم رو هاردم و کامل نصب شد حالا که میخوام بازیرو اجرا کنم میگه دیسک بازیرم بزار :confused: باید چیکار کنم

یه بازیرو زیختم رو هاردم و کامل نصب شد حالا که میخوام بازیرو اجرا کنم میگه دیسک بازیرم بزار :confused: باید چیکار کنم
شما میرین توی قسمت MY Xbox و روی اولین گزینه که مربوط به بازی هستش Y را میزنی و گزینه Play from hard را انتخاب میکنی
ویرایش: من اصلا نصف پستتو نخونده بودم :دی
شما اصلا نمیتونین بدون دیسک بازی را اجرا کنین

آخرین ویرایش:
اگه يه مطالعه اي درباره ي اين آپديت ميكردي بد نبود.
بازي تو هارد ريخته ميشه و از هارد هم اجرا ميشه ولي براي جلوگيري از piracy بيش از حد بايد ديسك بازي هم داخل دستگاه گذاشته بشه.

آهان یعنی بدون دیسک نمیشه از بازی استفاده کرد ;)ولی سرعت لود بازی خیلی بالا رفته:eek:
بازم ممنون
اگر بدون دیسک بشه یکی توی ایران یک بازی را می گیره و نصب می کنه و می ده به بعدی و همینجوری تا کل ایران فقط از یک دیسک استفاده می کنند.
افتاد:biggrin1:؟

اگر بدون دیسک بشه یکی توی ایران یک بازی را می گیره و نصب می کنه و می ده به بعدی و همینجوری تا کل ایران فقط از یک دیسک استفاده می کنند.
افتاد:biggrin1:؟
همینجوریشم همه از یه دیسک استفاده میکنن:laughing:
فقط میان کپیش میکنن!
کلا 2000 تا نسخه تو ایران کپی میشه ولی به اندازه یه نسخه تو جیب شرکت سازنده میره:cheesygri

همینجوریشم همه از یه دیسک استفاده میکنن:laughing:
فقط میان کپیش میکنن!
کلا 2000 تا نسخه تو ایران کپی میشه ولی به اندازه یه نسخه تو جیب شرکت سازنده میره:cheesygri
هیچ پولی تو جیب شرکت سازنده نمیره
چون همش دانلود میشه
بگذریم
سوال اصلی: من لباس برای آواتورم باید بخرم؟ پولیه؟ کجا باید برم؟ (یه کروات شیک میخوام :biggrin1:)

می دونم این سوال شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ولی این هکر ها نمی تونن بازیای ارکید و مرحله های دانلودی بازیا که داره زیاد هم میشه رو هم یه کاری کنن که با پی سی دان بشه وبعد روی 360 اجرا بشه؟
منم ميدونم به این تاپيک ربطی نداره اما.
هکر ها به هرچيزی بچسبن و روش کار کنن ، هکش ميکنن و نسخه کپی شو ميدن بيرون. ولی کسی دنبال این کارا نرفته فعلا

بچه ها من الان به صورت بسیار زیبا و واضح تاثیر نصب بازی روی هارد رو دیدم. اگه بازیه MidNight Club LA رو داشته باشین حتما با مشکل تاخیر تکستچر اونم به صورتی فجیع مواجه بودین. من همین الان نصبش کردم رو هارد و این مشکل به کلی و به طور 100% حل شد.

بچه ها من الان به صورت بسیار زیبا و واضح تاثیر نصب بازی روی هارد رو دیدم. اگه بازیه MidNight Club LA رو داشته باشین حتما با مشکل تاخیر تکستچر اونم به صورتی فجیع مواجه بودین. من همین الان نصبش کردم رو هارد و این مشکل به کلی و به طور 100% حل شد.

GTA رو هم نصب کنی یه مقدار این مشکل حل میشه اما در مورد ساختمون ها هنوز گاهی اوقات من می بینم...
رو خیلی از بازی ها تاثیر گذار هست اما رو خیلی ها هم تاثیر خاصی نداره.
مثلا یه چیزی مثل GTA یا MidNight Club:LA ارزش نصب رو دارن چون مشکلشون حل میشه.

سلام
یک سوال فنی داشتم(چون هنوز خودم اپدایت نکردم میپرسم-منتظریم این سونیک بیاد ما هم اپدایت کنیم)
وقتی بازی رو ریختیم تو هارد دفعه بعد که خواستیم بازی کنیم بازی رو که داخل درایو گزاشتیم اتوماتیک از رو هارد اجرا میشه یا نه حتما باید Y رو بزنی از اونجا از هارد بازی رو اجرا کنی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or