لینک دانلود اپدیت جدید از طریق پی سی نیومده؟
آقايون منم آپديت رو انجام دادم ! يه 3-4 ساعتي طول کشيد :d
با سرعت 64 !!
حالا که ميخوام به لايو وصل شم ارور ميده ! يه چيزايي در مورد NAT ميگفت که نفهميدم !
کسي ميدونه اين ارور واسه چيه ؟
خب مشکل من اینه که مودمی نیستم !
وایرلیس دارم و وقتی سیستم روشن میشه کانکته !
حالا باید چیکار کنم ؟
با سلام هنوزهیچ خبری ازاین لینک قابل دانلود با pcنیومده:confused: پس بایدبی خیال این اواتار بشیم
قبل از اينكه شما بدوني 360 و آپديت و اينا چي MGS تمام Fall Update هاش رو همزمان روي XBOX Live و Xbox.com قرار ميداد تا هركسي هرطوري كه دوست داره به اين Update دست پيدا كنه. اين هم 100% دليل محكم و درستي داره كه فقط از طريق LIVE دردسترس قرار گرفته.نه مثل اینکه اصلا نمیخواد بیاد
باز ps3 همون روز هم آپدیت هم تو PSN میومد هم رو لینک برایه دانلود![]()
درود
قبل از اينكه شما بدوني 360 و آپديت و اينا چي MGS تمام Fall Update هاش رو همزمان روي XBOX Live و Xbox.com قرار ميداد تا هركسي هرطوري كه دوست داره به اين Update دست پيدا كنه. اين هم 100% دليل محكم و درستي داره كه فقط از طريق LIVE دردسترس قرار گرفته.
زياد هم خوشت نمياد چرا ps3 رو فروختي و 360 خريدي؟
درود
قبل از اينكه شما بدوني 360 و آپديت و اينا چي MGS تمام Fall Update هاش رو همزمان روي XBOX Live و Xbox.com قرار ميداد تا هركسي هرطوري كه دوست داره به اين Update دست پيدا كنه. اين هم 100% دليل محكم و درستي داره كه فقط از طريق LIVE دردسترس قرار گرفته.
زياد هم خوشت نمياد چرا ps3 رو فروختي و 360 خريدي؟
دوستان اون صفحه امتیازت و آواتور رو چه جوری میشه توی امضا گذاشت. تو سایتی چیزی باید بریم ثبت نام کنیم؟:confused:
Microsoft Game Studios = MGSفری جون منظورت از MGS که متال گیر نبوده که:biggrin1:
MS رو میگی دیگه![]()