لینک دانلود اپدیت جدید از طریق پی سی نیومده؟
آقايون منم آپديت رو انجام دادم ! يه 3-4 ساعتي طول کشيد :d
با سرعت 64 !!
حالا که ميخوام به لايو وصل شم ارور ميده ! يه چيزايي در مورد NAT ميگفت که نفهميدم !
کسي ميدونه اين ارور واسه چيه ؟
خب مشکل من اینه که مودمی نیستم !
وایرلیس دارم و وقتی سیستم روشن میشه کانکته !
حالا باید چیکار کنم ؟
با سلام هنوزهیچ خبری ازاین لینک قابل دانلود با pcنیومده:confused: پس بایدبی خیال این اواتار بشیم
قبل از اينكه شما بدوني 360 و آپديت و اينا چي MGS تمام Fall Update هاش رو همزمان روي XBOX Live و Xbox.com قرار ميداد تا هركسي هرطوري كه دوست داره به اين Update دست پيدا كنه. اين هم 100% دليل محكم و درستي داره كه فقط از طريق LIVE دردسترس قرار گرفته.نه مثل اینکه اصلا نمیخواد بیاد
باز ps3 همون روز هم آپدیت هم تو PSN میومد هم رو لینک برایه دانلود
درود
قبل از اينكه شما بدوني 360 و آپديت و اينا چي MGS تمام Fall Update هاش رو همزمان روي XBOX Live و Xbox.com قرار ميداد تا هركسي هرطوري كه دوست داره به اين Update دست پيدا كنه. اين هم 100% دليل محكم و درستي داره كه فقط از طريق LIVE دردسترس قرار گرفته.
زياد هم خوشت نمياد چرا ps3 رو فروختي و 360 خريدي؟
درود
قبل از اينكه شما بدوني 360 و آپديت و اينا چي MGS تمام Fall Update هاش رو همزمان روي XBOX Live و Xbox.com قرار ميداد تا هركسي هرطوري كه دوست داره به اين Update دست پيدا كنه. اين هم 100% دليل محكم و درستي داره كه فقط از طريق LIVE دردسترس قرار گرفته.
زياد هم خوشت نمياد چرا ps3 رو فروختي و 360 خريدي؟
دوستان اون صفحه امتیازت و آواتور رو چه جوری میشه توی امضا گذاشت. تو سایتی چیزی باید بریم ثبت نام کنیم؟:confused:
Microsoft Game Studios = MGSفری جون منظورت از MGS که متال گیر نبوده که:biggrin1:
MS رو میگی دیگه