New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

بچه ها گيمرتگمو نگاه کنيد تو امضام . بعد از اینکه دانلود تمام شد و آواتار درست کردم ديگه بازی هارو نشون نميده . چيکار کنم؟ لطفا دقيق راهنمايی کنيد

برای ريختن بازی ها ، حتما اول بايد بازيرو اجرا کنم ، بعد بيام بيرون و بريزمش رو هارد؟ نميشه کاری کرد که همچين که ديسکو ميزاری نره تو بازی و اول بازيرو بريزه؟

آخرین ویرایش:
برای ريختن بازی ها ، حتما اول بايد بازيرو اجرا کنم ، بعد بيام بيرون و بريزمش رو هارد؟ نميشه کاری کرد که همچين که ديسکو ميزاری نره تو بازی و اول بازيرو بريزه؟
سلام
شما باید برید توی Console Settingو Atuo Startرو Disableکنید
اینطوری مشکلتون حل میشه;):دی

ایا لینک دانلودش باpcاومده یا نه ممکن تا فردا بیاد
تا الان که هممون اندر کفیم
هنوز نیومده محققان احتمال میدن فردا بیاد
ولی اگر هم نیومد مشکلی نیست تا 2 الی 3 روز دیگه داخل بازیهای جدید قرار میگیره

سلام! چند مورد از امکاناتی که تو NXE اضافه شده که خیلی جالبه:

وقتی که info بازی ای که تو دستگاه ـه رو میزنید؛ اطلاعات کاملی از اینکه چه Achievement هایی داره؛ چه Downloadable Content ـی براش تو XBL عرضه شده؛ چه رزولوشن هایی رو ساپورت میکنه و اینکه قابلیت Co-op play یا آنلاین داره یا نه نمایش داده میشه:

IMG_6553.jpg

nxehalo.jpg

NXE طوری طراحی شده که محدودیتی از نظر دسترسی به تمام توان سیستم نداره، (بر خلاف Dashboard قبلی که این محدودیت رو داشته.) برای همین همه چیز سریع تر و بهتر در این محیط اجرا میشه. برای مثال، لیست بازی های Arcade ـتون به سرعت نمایش داده میشه (در حالیکه قبلا اینجوری نبوده و تک تک نمایش داده میشده.)؛ یا اینکه در هر جایی از سیستم که هستید، با زدن دکمه Guide میتونید بازی ـتون رو عوض کنید؛ بدون اینکه مجبور باشید از بازی خارج بشید ؛ بعد به Menu برید و دوباره یه بازی جدید رو انتخاب کنید. در کل سرعت کار توی محیط منو افزایش داشته.

IMG_6572.jpg

(اگه عکسا نمیان لطفا بگین که یه جا دیگه آپلودشون کنم)

داداش سایت ف+ی+ل+ت+ر+ه عکس ها نمیاد
تو TINYPIC.COM اپلود کن

دوستان يه سوالي داشتم
من الان گزاشتم اپ شه ولي خيلي سنگينه الان حدود 3ساعته كه 50 درصد اپديت نشده

به نظرتون عاديه يا نه adsl 128
در ضمن اگر من اپديت رو كنسل كنم مشكلي پيش مياد و اگه كنسل كنم ودوباره اپديت رو بزنم بقيش رو دانلود ميكنه يا ميره از اول اپديت رو انجام ميده
ممنون ميشم راهنمايي كنين:love:

دوستان يه سوالي داشتم
من الان گزاشتم اپ شه ولي خيلي سنگينه الان حدود 3ساعته كه 50 درصد اپديت نشده

به نظرتون عاديه يا نه adsl 128
در ضمن اگر من اپديت رو كنسل كنم مشكلي پيش مياد و اگه كنسل كنم ودوباره اپديت رو بزنم بقيش رو دانلود ميكنه يا ميره از اول اپديت رو انجام ميده
ممنون ميشم راهنمايي كنين:love:

نه عزیز اینرنتت شاید مشکل داره. اگه امکانش هست مودم رو مستقیم به 360 وصل کن تا pc سرعتت رو کم نکنه. ماله خود منم 128 ـه کلا 1 ساعت و نیم طول کشید.

ای خدا حسابی تو کفیم ها

دوستان هر کی لینک دانلود این update رو دید حتما اینجا بزاره

کف چرا ؟!!
فعلا اون 7 مگی رو بزن تا این جدیده بیاد . حداقلش اینه که چشمت به شکل و شمایلش روشن میشه ;) خداییش کم کم داشت حالم از اون داشبورد قدیمیه بهم میخورد :sick:

کف چرا ؟!!
فعلا اون 7 مگی رو بزن تا این جدیده بیاد . حداقلش اینه که چشمت به شکل و شمایلش روشن میشه ;) خداییش کم کم داشت حالم از اون داشبورد قدیمیه بهم میخورد :sick:

به خدا اینقدر گفتم خجالت میکشم بگم اگه سرتون رو دردآوردم به بزرگی ببخشید.یعنی مشکلی نیست من با وجود اینکه بتا رو نصب کرده ام الان وصل بشم لایو نسخه اصلی رو بگیرم بن نمیشم؟ تو رو خدا جواب بدید که دوباره شرمنده تون نشیم با همین سوال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or