New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

اتفاقا منظورم شما نبودید اقا اشکان
من که امکانات خوبشو بر شمردم ! باید حتما میگفتم "وای خدای من این فوق العادس از این بهتر نمیشه خاک بر سر سونی با این psn اش"
تا فن بویای عزیز لذت ببرن ?!
یه گوگولی گفتن به اواتارای گوگولیش :دی تاپیک رو بر اشفت
نظر الکی ندادم :دی تقریبا همه چیز رو داشبورد قبلی میتونست اضافه بشه
غیر از اواتار که منگولیه
الان چک کردم :)
خیلی خوب شده ولی من از اواتارش بدم میاد اصلا نظر شخصی نیست سلیقه است چه گیری کردیم:biggrin1:
البته برای فن و فنبویای 360 خیلی جذابتر خواهد بود:love:
خوش باشید(باشیم):smile:
گیمرتگ من : KIA NUNU
CoD4/5 بزنیم :smile:

مرسی:cheesygri

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال اگه کسایی که بتا ریختن مثل خودم بخوان برن این نسخه کامل رو دانلود کنن فرق میکنه وصل بشن به لایو یا صبر کنند تا یه لینک بیاد؟ اگه وصل بشیم به لایو و و بتا رو هم ریخته باشیم قبلش مشکلی پیش میاد یعنی خطری داره؟ کسی از دوستان این کارو کرده و با مشکلی مواجه شده باشه؟

بلاخره به یاری دوستان( KENT-LICHKING )
ساعت 7:00 به لایو وصل شدم.بعد از استفاده از همه ی قسمت ها آپدیت جالبی به نظر رسید.نقد کوچکی از آپدیت برای دوستان می نویسم.
آپدیت بسیار جذاب تر از آپدیت قبلی شده.بهترین اماکن آپدیت شامل نصب بازی و PARTY VOICE می شود.مورد دوم خیلی جالب و خوبه.هر پارتی 8 نفر ظرفیت دارد.
این 8 نفر می توانند بازی های مختلفی بازی کنند ولی صدای همدیگر را خواهند داشت و دیگه به CHAT 1VS1 نیازی نیست...
FRIEND LIST جدید هم بسیار زیبا و واضح وضعیت دوستان را شرح می دهد.
در کل نمره خوب 19 را از 20 می دم.;)

بچه ها یک سوال: من هر چی گشتم THEM ها را پیدا نکردم.همه چیز واضح بود ولی تم ها را ندیدم...

ممنون.

بلاخره به یاری دوستان( KENT-LICHKING )
ساعت 7:00 به لایو وصل شدم.بعد از استفاده از همه ی قسمت ها آپدیت جالبی به نظر رسید.نقد کوچکی از آپدیت برای دوستان می نویسم.
آپدیت بسیار جذاب تر از آپدیت قبلی شده.بهترین اماکن آپدیت شامل نصب بازی و PARTY VOICE می شود.مورد دوم خیلی جالب و خوبه.هر پارتی 8 نفر ظرفیت دارد.
این 8 نفر می توانند بازی های مختلفی بازی کنند ولی صدای همدیگر را خواهند داشت و دیگه به CHAT 1VS1 نیازی نیست...
FRIEND LIST جدید هم بسیار زیبا و واضح وضعیت دوستان را شرح می دهد.
در کل نمره خوب 19 را از 20 می دم.;)

بچه ها یک سوال: من هر چی گشتم THEM ها را پیدا نکردم.همه چیز واضح بود ولی تم ها را ندیدم...

ممنون.

بگرد پیداش میکنی:smile: یکم تغییر کرده دستت را مایفته
باید بری تو قسمت پروفایلت
اواتارت بعداز ظهر بهتر بودا :دی

یه سوال من ظهر انو dl کردم آمدم خونه دیدم error conection داده الام که دارم dl می کنم رمان رو می نویسه بد می رسه به یه جایی که دی گه از اونجا جلو تر نمی ره و یه چیزی مینویسه بالایه اون estimating time rimaining یعد از چند دقیقه می گه کانکشن مشکل داره چیکار کنم؟
:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or