New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

میگم که انقلابی نبود :smile: یه اواتار گوگولی اضافه شده + دو سه مورد که گفتم
من نظرمو گفتم:smile:
بی احترامی تونم میبخشم
خوش باشید

مرسی!

Confrence !
احتمالا داری NXE رو با XMB کنسول محبوبت مقایسه می کنی که میگی آواتار گوگولی داره
جالب مسخره هیچی رو نکردی غیر از آواتار که اونم PS3 ازش محرومه متاسفانه
در ضمن اینجا بچه ها دارن NXE رو با Dashboard قبلی مقایسه می کنن حالا اینکه خوشت نیمده دلیل نمیشه بیایی مسخره بکنی گوگول موگول بگی
یه چیزه دیگه فکر کنم Major Nelson هم گفته که هر کی خوشش نیمده می تونه ازش استفاده نکنه بره رو همون داشبورد قبلی شما بهتره بری همچین کاری رو انجام بدی تا این گوگولی ها رو نبینی دیگه !

تست کردی که میخندی؟
سرعت اینترنت و کلا داشبورده که بهتر شده و نصب بازی رو هارد که میشد رو داشبورد قبلی هم اضافه بشن
+ یه اواتار بی مصرف :smile: همینجوری گوگولی ـه:laughing:
میشه لطفا از امکانات انقلابی این NXE بگین که ما خبر نداریم
ممنون میشم
همه جا هم میگم:smile:
حالا یه چرندی گفتی کسی چیزی بهت نگفت به علت معلوم الحال بودنت ( نگو که فن بوی سونی نیستی ) فک نکن با دسته کورا طرفی :biggrin1:. جوسازی نکن، خودت رو بیشتر از این رسوا نکن بزار، تاپیک راهش رو بره.

پ.ن. کسی نیاد باز نظر شخصی نظر شخصی کنه که زیر سئوال بردن و کتمان کردن واقعیت با نظر شخصی از زمین تا Installation 4 فاصله داره.

احتمالا داری NXE رو با XMB کنسول محبوبت مقایسه می کنی که میگی آواتار گوگولی داره
در ضمن اینجا بچه ها دارن NXE رو با Dashboard قبلی مقایسه می کنن حالا اینکه خوشت نیمده دلیل نمیشه بیایی مسخره بکنی گوگول موگول بگی
یه چیزه دیگه فکر کنم Major Nelson هم گفته که هر کی خوشش نیمده می تونه ازش استفاده نکنه بره رو همون داشبورد قبلی شما بهتره بری همچین کاری رو انجام بدی تا این گوگولی ها رو نبینی دیگه !

از داشبورد قبلی دیگه نمیشه استفاده کرد و این بار صدم

ای بابا . این چه مرگشه؟ مال من هم مثل مال اشکان و امير گير کرد. ! ديگه مودمم ريسيو نميده.!! چيکار کنم ملت؟
sorry , ok
نه ، خدارو شکر درست شد.
عجب چيزيه لامصب . دموی اولش خيلی باحاله.
آمد پروفايلمو انتخاب کنم که برم تو لايو يهو صفحه سياه شد. !! ( بعد از چند ثانيه ) چيکار کنم؟
از زمین تا Installation 4 فاصله داره.
lol lol lol lol lol

میشه لطفا از امکانات انقلابی این NXE بگین که ما خبر نداریم
ممنون میشم
همه جا هم میگم:smile:
از وعده های انقلابی این آپدیت اینا هستن که خیلی مهم بودن و هستن برای live بازا:
1) سیستم Party و امکان صحبت کردن 8 نفر با هم به طور همزمان و سیستم photo sharing به صورت آنلاین با دوستان و همچینی استفاده از party برای وارد شدن گروهی به بازی ها. چیزی که در آنلاین فوق العاده کمبودش حس می شد.
مایکروسافت بر خلاف سونی یک player نساخته و به جای اینکه هروز بیاد امکانات پخش فیلم و آهنگ رو زیاد کنه اومده چسبیده به کار اصلیش یعنی امکانات مخصوص Game و Online Gaming. چیزی که متاسفانه سونی داره ازش دور می شه.

2) قرارداد با netflix و پخش جدیدترین فیلم ها به صورت streaming از روی xbox. (یعنی تقریبا دیدن هر فیلم روزی با پرداخت کمترین مبلغ) چیزی که الان امریکایی ها دارن خودشونو می کشن براش.

3) آواتار ها هم برای دکور نیست. برای بازی هاست که البته هنوز بازی زیادی ازش پشتیبانی نمی کنه.

کاری به سیستم game library بهتر و اضافه شدن توضیحان و عکس برای شناسایی بازی ها و سرچ بهتر ندارم چون اینا انقلابی نیستن.
همچنین دسترسی سریع به قسمت های مختلف داشبورد از طریق guide button بر خلاف سونی که مسخره کرده و فقط اسماً این قابلیت رو داره.

من توقع داشتم تو party حداقل mini game... یا چمیدونم یه چیزی اضافه بشه
در ضمن اول که گفتم خیلی خوب شده محیطش
بنظر من این اواتارا گوگولین این انقد اذارت میده؟! ببخشید
کی این وسط از PS3 حرف زد
من تا ریلیز PSN HOME رو اصلا قابل مقایسه با لایو نمیدونم .
نه ترجیع میدم از همین داشبورد استفاده کنم با تمام نفرتم از اواتارش:biggrin1:

از وعده های انقلابی این آپدیت اینا هستن که خیلی مهم بودن و هستن برای live بازا:
1) سیستم Party و امکان صحبت کردن 8 نفر با هم به طور همزمان و سیستم photo sharing به صورت آنلاین با دوستان و همچینی استفاده از party برای وارد شدن گروهی به بازی ها. چیزی که در آنلاین فوق العاده کمبودش حس می شد.
مایکروسافت بر خلاف سونی یک player نساخته و به جای اینکه هروز بیاد امکانات پخش فیلم و آهنگ رو زیاد کنه اومده چسبیده به کار اصلیش یعنی امکانات مخصوص Game و Online Gaming. چیزی که متاسفانه سونی داره ازش دور می شه.

2) قرارداد با netflix و پخش جدیدترین فیلم ها به صورت streaming از روی xbox. (یعنی تقریبا دیدن هر فیلم روزی با پرداخت کمترین مبلغ) چیزی که الان امریکایی ها دارن خودشونو می کشن براش.

3) آواتار ها هم برای دکور نیست. برای بازی هاست که البته هنوز بازی زیادی ازش پشتیبانی نمی کنه.

کاری به سیستم game library بهتر و اضافه شدن توضیحان و عکس برای شناسایی بازی ها و سرچ بهتر ندارم چون اینا انقلابی نیستن.

گزینه 2 که هیچی (با عرض پوزش از امریکاییها)
گزینه 1 هم موافقم خیلی خوبه
گزینه 3 باید صبر کنم ! شما خبر دارید چه امکانیه؟

در اخر چون من یه طرفدار PS هستم شما همیشه با خشونت برخورد میکنید دیگه سعی میکنم تو تاپیکای مربوط به 360 پست ندم انگار اینجوری بهتره !

حالا یه چرندی گفتی کسی چیزی بهت نگفت به علت معلوم الحال بودنت ( نگو که فن بوی سونی نیستی ) فک نکن با دسته کورا طرفی :biggrin1:. جوسازی نکن، خودت رو بیشتر از این رسوا نکن بزار، تاپیک راهش رو بره.

پ.ن. کسی نیاد باز نظر شخصی نظر شخصی کنه که زیر سئوال بردن و کتمان کردن واقعیت با نظر شخصی از زمین تا Installation 4 فاصله داره.

همونقدر که من معلوم الحالم شماهم هستید;)

ویرایش مدیریت: از کلمات مناسب استفاده کنید لطفاً

آخرین ویرایش:
اگه این پیج رو بخونید می فهمید که مایروسافت گفته انقلابی مثل اختراع tv!!!!!!!!
http://www.xbox.com/en-US/live/nxe/
بعدم اینکه مایروسافت می گه اکس باکس مرکز سرگرمی یه خونس ولی فقط چسبیده به بازییه آنلاین
چون بخش اصلی game رو در این نسل بخش آنلاین تشکیل می ده نه آفلاین.;)

اون چیزایی که نوشته تو سایتش که مسلماً تبلیغاته نصفه بیشترش و پر از اغراقه ولی چیزی که مهم هست اینه که به فرض همین party گزینه ایه که مسلماً تو کنسول های دیگه به این زودی (یا شایدم اصلا) دیده نخواهد شد. این که شما بتونی با 7 نفر دیگه به صورت گروهی صحبت کنید خیلی راحت اونم جوری که هر کدام از شما تو یک بازی هستین و برای خودتون دارید کار مختلفی انجام میدید در همچین کنسولی اگر اسمش رو انقلاب نزاریم ولی می شه یک امکان بسیار قابل ارزش دونست.
شما خبر دارید چه امکانیه؟
آواتار های wii می دونی کجا و چطور استفاده می شن؟ اینم به همون شکل.
البته این گزینه 3 به عنوان انقلاب نبود و فقط جهت توضیح آواتار بود.

احتمالا متوجه نشدی چی گفتم:smile:
اتفاقا بر عکسه شما خودت هم متوجه نیستی چه سوتی هایی داری میدی
وفتی HOME رو برتر از Live میبینی که دیگه مشخصه همچی
توضیحات بیشتر هم اشکان گفتن دیگه
بیشتر از اینم به آقا نیما مدیر انجمن همین سایت رجوع شود !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or