برای ساخت آواتار باید به لایو connect بود؟
آقایون کمک کنید.من چه کار کنم؟ کسی این مشکل را نداشته؟ چرا با restart مشکل حل نمی شه؟من از مودم به کنسول اینترنت وصل کردم.مشکل اینه من الان هم pc و هم مودم و هم کنسول را restart کردم ولی درست نشد.چه کار کنم؟
منم این مشکل رو داشتم و آخر دانلود گیر کرد. دفعات بعدی هم 2-3 بار تست کردم اصلاً جلو نمی رفت. با اکانتت لاگین نکن. برو تو test connection و موقع تست خودش میگه که آپدیت اومده و باید انجام بدی و تو هم تایید کن. موقع آپدیت هم بزار باشه همینطور ببین جلو می ره یا نه.آقایون کمک کنید.من چه کار کنم؟ کسی این مشکل را نداشته؟ چرا با restart مشکل حل نمی شه؟
اشکان جان برای بار 7 ام امتحان کردم...من 6 بار بدون پروفایل و یک بار با پروفایل امتحان کردم.منم این مشکل رو داشتم و آخر دانلود گیر کرد. دفعات بعدی هم 2-3 بار تست کردم اصلاً جلو نمی رفت. با اکانتت لاگین نکن. برو تو test connection و موقع تست خودش میگه که آپدیت اومده و باید انجام بدی و تو هم تایید کن. موقع آپدیت هم بزار باشه همینطور ببین جلو می ره یا نه.
من از مودم به کنسول اینترنت وصل کردم.مشکل اینه من الان هم pc و هم مودم و هم کنسول را restart کردم ولی درست نشد.چه کار کنم؟
بخوان بن کنن stealth و mestealth نمیشناسن.این وسط حالا برا چی من بن شدم خودا میدونه!
همه بازیامم که stealth بودن
خدا لعنت کنه مایکرو
یه Theme ـه جدید !