New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

برای ساخت آواتار باید به لایو connect بود؟

نه لازم نیست.

بچه هایی که نصب کردن و آواتار دارن به اینارو امتحان کنن و 2 ساعت بخندن.

برین تو قسمت Custumize Avatar بعد همون جا کارایی رو میگم رو بکونین.(کشف کردم :دی)

RS رو فشار بدین = :sick: با برگردوندن و زدن تن صدا عوض میشه.
RS رو به چپ و راست تکون بدین = عصبانیت و رد یه مسئله.
RS رو به بالا و پائین تکون بدین = تائید یک مسئله.
RS رو بچرخونید = سرگیجه
RS رو به یکی از جهات راست یا چپ بدین و نگه دارین بعد یهو به سمت مخالف برشگردونین = می پره و دوره خودش میچرخه.
LT یا RT رو فشار بدین و نگه دارین = سر گیجه میگیره.

تا کشفیات بعدی خدا نگه دار :دی :cool:

آقایون کمک کنید.من چه کار کنم؟ کسی این مشکل را نداشته؟ چرا با restart مشکل حل نمی شه؟
منم این مشکل رو داشتم و آخر دانلود گیر کرد. دفعات بعدی هم 2-3 بار تست کردم اصلاً جلو نمی رفت. با اکانتت لاگین نکن. برو تو test connection و موقع تست خودش میگه که آپدیت اومده و باید انجام بدی و تو هم تایید کن. موقع آپدیت هم بزار باشه همینطور ببین جلو می ره یا نه.

درود
زیاد تقلا نکنید :دی! اولین بازی که بعد از 19 سپتامبر منتشر بشه همین Update رو همراه داره. خیلی راحت از طریق بازی داشبورد جدید رو نصب کنید حالشو ببرید.

پ.ن. QuinT و poorya_l و Lich King جان، چقدر تیشرت هاتون شبیه هم ـه :دی.

حق با این آقا پسره :biggrin1:
بیخودی خودتون رو خسته نکنید
الان فکر کنم سرورهاشونم خیلی شلوغ باشه;)

منم این مشکل رو داشتم و آخر دانلود گیر کرد. دفعات بعدی هم 2-3 بار تست کردم اصلاً جلو نمی رفت. با اکانتت لاگین نکن. برو تو test connection و موقع تست خودش میگه که آپدیت اومده و باید انجام بدی و تو هم تایید کن. موقع آپدیت هم بزار باشه همینطور ببین جلو می ره یا نه.
اشکان جان برای بار 7 ام امتحان کردم...من 6 بار بدون پروفایل و یک بار با پروفایل امتحان کردم.

راهه خاصی نیست؟

مهمترين و دلچسب ترين قسمت ماجرا ! سرعت بخشيدن به همه چيزه ! همه چيز حتي loading در لابي بازيها براي search كردن mode هاي انتخابي. بخصوص بخصوص گيرز اف وار 2 كه براي search for public matchs بدجور اذيت مي كرد .الان با اين اپديت هر مودي از بازي كمتر از 1 دقيقه سرچ كردن زمان مي بره و خيلي سريع داخل بازي ميره .

من از مودم به کنسول اینترنت وصل کردم.مشکل اینه من الان هم pc و هم مودم و هم کنسول را restart کردم ولی درست نشد.چه کار کنم؟

خوب اگر دارید از مودم میگیرید ریستارت کردن PC توفیری تو مساله نداره
الان اینطوری که معلومه مودم با USB به PC وصله حالا بجای استفاده از مودم کابل اترنت رو
وصل کنید به درگاه اترنت مادربورد و از اینجا اینترنت بگیرید ببینید مشکلتون برطرف میشه

نمیدونم شما کجاش گیر کردی ولی برای من هم عین همین اقا اشکان دقیقا یکی دو مگ
اخر کار گیر کرد نزدیک به نیم ساعت طول کشید تا اخر با ریستارت کردن PC مشکل حل بشه
فکر میکنم اگر یطوری IP تون ریفرش بشه این مشکل برطرف میشه
مودم رو اگر خاموش نکردید خاموش کنید یکی دو دقیقه بعد روشن کنید ببینید چطور میشه

من هم همینطور در 1 دقیقه آخر گیر کرد...
الان می رم ip جدید می دم و مودم را خاموش می ذارم شاید مشکل برطرف شد...
ممنون از راهنماییتون...

منم خواستم از قافله عقب نمونم با همین Dial Up تست کردم دوصوت ـه رفت واسه دانلود :biggrin1:.
این وسط حالا برا چی من بن شدم خودا میدونه!
همه بازیامم که stealth بودن:((
خدا لعنت کنه مایکرو
بخوان بن کنن stealth و mestealth نمیشناسن.
Piracy میکنی ارث پدری هم طلبکاری ؟
21.gif
.
یه Theme ـه جدید !
58.gif
.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or