New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

ما هم اپديت کرديم.
به غير از زيبايی اين داشبورد امکانات خوبی هم بهش اضافه شده!
نصب بازی بسيار عالی هست و ديگه ارور disk is unreadable رو نميبينيم!
چه ميکنه اين مايکروسافت!

دو تا سوال که برای چندمین بار از این دوستان که نصب کرده بودند میپرسم
1-آیا شما قبل از داشبورد اصلی نسخه بتا رو نصب کرده بودید؟
2-اگه جواب سوال اول مثبت هست راحت می تونید به لایو وصل بشید و بگردید یعنی بن نمیشید؟

من بتا رو نصب نکرده بودم قبلا .
اما مثل اینکه یکی از دوستان که بتا رو داشته به لایو وصل شده و تونسته اپدیت کنه . مشکلی هم براش پیش نیومده .

منم همین وضعیت برام پیش اومد اما به محض اینکه این آپدیت رو ریختم دیگه وصل نشد به لایو!
و این یکم بو داره!
بزار لینک اینترنتیش بیاد بریزیم ببینیم بازم بن هستیم یا نه:cheesygri
احتیاج به صبر کردن نیست چون الان leak شده ها هم می تونن به لایو وصل شن. شما test connection رو اجرا کن در مرحله تست xboxlive اگه گزینه آپدیت اومد، بزنی آپدیت اصلی رو می گیره ولی اگر ارور داد روی more info کلیک کن بعد Y رو بزن. اگر کد Z: 8015-190D نوشته باشه یعنی بن شدی.
من با این اپدیت جدیده وسل شدم پیقام خطا جلوی zاینوداد1904-8015علتش چیست
این ارور می تونه مربوط به dns باشه، البته اگر درست نوشته باشی کد ارور رو چون 190D یعنی بن.
سلام
ماکه وصل نمیشیم لایو ایا لینک دانلودش امده که از طریق pc دانلود کنیم بریزیم روی 360 اگر امده لینکش لطف کنید بزارید ماهم استفاده کنیم از 12 شب منتظرم;)
ممنون
لینک دانلود فعلاً موجود نیست و معلوم هم نیست کی بیاد.

دوستان من نسخه بتا رو نصب کرده بودم الان هم بعد از یک آپدیت 45 دقیقه ای با دایل آپ تونستم کامل دانلود کنم.(متاسفانه اینترنتم 3 روز که قعطه و خیلی نگران ای قضیه بودم که به خیر گذشت) امیدوارم که بن نشده باشم چون دوباره باید تست کانکشن رو بزنم.

بچه ها من وقتی آپدیت کامل می شه توی قسمت ESTIMATING TIME می مونه و بعدش می گه ارتباط شما با لایو قطع شده و تست CONECTION بگیر....

مشکل از چیه؟

بچه ها من وقتی آپدیت کامل می شه توی قسمت ESTIMATING TIME می مونه و بعدش می گه ارتباط شما با لایو قطع شده و تست CONECTION بگیر....

مشکل از چیه؟
Estimate یعنی تخمین زدن. نمیدونم ولی شاید مشکل از اینترنتت باشه امیر جان. تخمینه زمانیش خیلی میشه.:biggrin1:

درود
زیاد تقلا نکنید :دی! اولین بازی که بعد از 19 سپتامبر منتشر بشه همین Update رو همراه داره. خیلی راحت از طریق بازی داشبورد جدید رو نصب کنید حالشو ببرید.

پ.ن. QuinT و poorya_l و Lich King جان، چقدر تیشرت هاتون شبیه هم ـه :دی.

مشکل از چیه؟

اگر از PC داری اینترنت میگیری کامپیوترت رو ریستارت کن برای من همین مشکل پیش اومد
رستارت کردم درست شد ولی اگر دارید از مودم استفاده میکنید مودم رو ریستارت کنید

دلم گرفت:((
این وسط حالا برا چی من بن شدم خودا میدونه!
همه بازیامم که stealth بودن:((
خدا لعنت کنه مایکرو
من آپدیت:-"
شماها هم آواتارتون رو زرتی ساختید آدم حسودیش میشه:cheesygri

اگر از PC داری اینترنت میگیری کامپیوترت رو ریستارت کن برای من همین مشکل پیش اومد
رستارت کردم درست شد ولی اگر دارید از مودم استفاده میکنید مودم رو ریستارت کنید
من از مودم به کنسول اینترنت وصل کردم.مشکل اینه من الان هم pc و هم مودم و هم کنسول را restart کردم ولی درست نشد.چه کار کنم؟

آخرین ویرایش:
دوستان من ساعت 1:35 دقیقه شروع کردم به دانلود آپدیت 1:55 دقیقه هم تموم شد!!!
این داشبورد جدید حرف نداره هم زیباتر شده هم سریعتر شده و هم امکانات خیلی جالبی بهش اضافه شده از جمله همین Party که امروز کلی باهاش حال کردیم،یه چیزی هم میگم شاید باورتون نشه دیگه خیلی تو لابی های سرورهای Geow2 منتظر نمیشید به 3 دقیقه نمیکشه میرید تو بازی!!!(قبلاً من یه بار 30 دقیقه طول کشید برم تو بازی!!!!!!!!!!)کلی هم امروز با بچه ها Geow2 زدیم جای همتون خالی،امشب هم ساعت 9 میخوایم از دوباره Geow2 بزنیم،هر کی خواست بیاد.
گیمرتگ جدیدم:
M3HDIII

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or