New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

خوب هنوز کسی آپدیت نکرده؟
من الان گذاشتم آپدیت مقدماتی را انجام بده و بعد بره 120 مگ آپدیت بشه . کامل بشه...الان زده 90 دقیقه ولی فکر نمی کنم 120 مگ در 90 دقیقه دانلود بشه...!!!

آخرین ویرایش:
من بتا نصب كرده بودم نمي تونستم به live وصل شم الان كد خطا رو نگاه كردم ديدم ban شدم
منم همین وضعیت برام پیش اومد اما به محض اینکه این آپدیت رو ریختم دیگه وصل نشد به لایو!
و این یکم بو داره!
بزار لینک اینترنتیش بیاد بریزیم ببینیم بازم بن هستیم یا نه:cheesygri

خب من نصب کردم اپدیت رو . کلا واسه من یه نیم ساعتی طول کشید . همینطور که اشکان گفت اول یه اپدیت حدود 7 یا 8 مگی دانلود میشه و پس از یک بار رست شدن کنسول اپدیت کامل دانلود میشه .
در مورد خود اپدیت هم که فقط میتونم بگم فوق العاده زیباست . علاوه بر زیبایی چیزی که منو محو خودش کرد گستردگی بیش از حد اون بود . یعنی شما میتونی دیگه همه چیز توش پیدا کنی !

در مجموع دست مایکروسافت با این اپدیتش درد نکنه :دی .

خب من نصب کردم اپدیت رو . کلا واسه من یه نیم ساعتی طول کشید . همینطور که اشکان گفت اول یه اپدیت حدود 7 یا 8 مگی دانلود میشه و پس از یک بار رست شدن کنسول اپدیت کامل دانلود میشه .
در مورد خود اپدیت هم که فقط میتونم بگم فوق العاده زیباست . علاوه بر زیبایی چیزی که منو محو خودش کرد گستردگی بیش از حد اون بود . یعنی شما میتونی دیگه همه چیز توش پیدا کنی !

دیگه وقتی داش مهدی تایید می کنه پس همه آپدیت کنید.من دقیقا 60 Min از آپدیت اصلی باقی مونده...

دقیقا آقا مهدی درست میگه ، واقعا زیباست ، فوق العاده زیبا و از نظر من یونیک !!! :love::love::love::love::love::love:
خدایی نمیشه درست تعریف کرد باید خودتون ببینید :love:

آخرین ویرایش:
دو تا سوال که برای چندمین بار از این دوستان که نصب کرده بودند میپرسم
1-آیا شما قبل از داشبورد اصلی نسخه بتا رو نصب کرده بودید؟
2-اگه جواب سوال اول مثبت هست راحت می تونید به لایو وصل بشید و بگردید یعنی بن نمیشید؟

سلام
ماکه وصل نمیشیم لایو ایا لینک دانلودش امده که از طریق pc دانلود کنیم بریزیم روی 360 اگر امده لینکش لطف کنید بزارید ماهم استفاده کنیم از 12 شب منتظرم;)
ممنون

وااااااااااااااای ی ی عجب شکوهی. با یه ویدئو و موزیک بسیار زیبا NXE شروع میشه. بعدش آواتاراتونو میسازین. و بعد هم که بشینین نگاه منین کیف کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or