Navid ?Can I Play Daddy کاربر سایت Nov 19, 2008 #618 نوشته شده توسط Iraj: یه خوردشو ترجمه میکنی ؟ بیشتر... کل خبر میگه که شما برین از توی مارکت پلیس و از قسمت Game Store، از All Game یا Theme and Gamer Pictures یک گیمر پیکچر به نام Nxe Download and win را دانلود کنین تا توی قرعه کشی شرکت کنین پ.ن:البته به نظر قرعه کشی میاد
نوشته شده توسط Iraj: یه خوردشو ترجمه میکنی ؟ بیشتر... کل خبر میگه که شما برین از توی مارکت پلیس و از قسمت Game Store، از All Game یا Theme and Gamer Pictures یک گیمر پیکچر به نام Nxe Download and win را دانلود کنین تا توی قرعه کشی شرکت کنین پ.ن:البته به نظر قرعه کشی میاد
54M113 کاربر سایت Nov 19, 2008 #624 نوشته شده توسط turaj: آقا هر كي گرفت سريع يه لينك دانلود بده ممنون. بیشتر... همچین چیزی امکان پذیر نیست
نوشته شده توسط turaj: آقا هر كي گرفت سريع يه لينك دانلود بده ممنون. بیشتر... همچین چیزی امکان پذیر نیست
P poyagun کاربر سایت Nov 19, 2008 #625 ببخشید یک سوالی دارم از این داشبورد جدیده چجوری میشه برگشت به داشبورد قبلیه:confused:
Hodor کاربر سایت Nov 19, 2008 #629 من بدبخت که نسخه بتا رو دارم اصلا نمیتونم به لایو وصل شم که ببینم میشه آپدیت کرد یا نه:laughing: هرکی لینکشو گیر آورد سوت بزنه اینجوری
من بدبخت که نسخه بتا رو دارم اصلا نمیتونم به لایو وصل شم که ببینم میشه آپدیت کرد یا نه:laughing: هرکی لینکشو گیر آورد سوت بزنه اینجوری
turaj کاربر سایت Nov 19, 2008 #630 نوشته شده توسط mohammad_66: من بدبخت که نسخه بتا رو دارم اصلا نمیتونم به لایو وصل شم که ببینم میشه آپدیت کرد یا نه:laughing: هرکی لینکشو گیر آورد سوت بزنه اینجوری بیشتر... تاييد ميشه ما منتظريم.
نوشته شده توسط mohammad_66: من بدبخت که نسخه بتا رو دارم اصلا نمیتونم به لایو وصل شم که ببینم میشه آپدیت کرد یا نه:laughing: هرکی لینکشو گیر آورد سوت بزنه اینجوری بیشتر... تاييد ميشه ما منتظريم.