New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

پدرام جان ممنونم امیدوارم آپدیت ساعت 1:30 بیاد. پدرام من الان رفتم برای آپدیت گفت سیستم الان باید آپدیت شه من آپدیت رو زدم. بعد گفت باید کانکشنت رو تست کنی و نمی تونی آپدیت کنی قضیه چیه؟ ینی ما که نسخه بتا رو ریختیم بن شدیم یا نه ممنون میشم جواب بدی

پدرام جان ممنونم امیدوارم آپدیت ساعت 1:30 بیاد. پدرام من الان رفتم برای آپدیت گفت سیستم الان باید آپدیت شه من آپدیت رو زدم. بعد گفت باید کانکشنت رو تست کنی و نمی تونی آپدیت کنی قضیه چیه؟ ینی ما که نسخه بتا رو ریختیم بن شدیم یا نه ممنون میشم جواب بدی

شما با این داشبورد آزمایشی که ریختی یه تست کانکشن بگیر.بعد کلید Y که کنارش نوشته Status فعال میشه.ببین جلوی Z چی نوشته... ;)

دوستانی که داشبورد آزمایشی رو ریختن تست کانکشن بگیرن پیغام خطا که داد Status رو بزنن ببینن کدی که جلو Z می نویسه چیه.امکان داره برای همه همون کد BAN رو زده باشه.

شما با این داشبورد آزمایشی که ریختی یه تست کانکشن بگیر.بعد کلید Y که کنارش نوشته Status فعال میشه.ببین جلوی Z چی نوشته... ;)

مگر بن بشی بازم میتونی از لایو اپدیت بشی ؟
اگر جواب نه هست فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه اگر همون اول کار جلو موضوع رو بگیره
اصلا نباید به پیغام اپدیت تازه برسه

خوب دوستان حالا چرا همه از دیشب تا حالا اینجا جمع شدید و منتظر ؟ :-"
خوب بالاخره میاد دیگه :smile:
فوقش شب up کنید چه فرقی می کنه ؟ : :biggrin1:cheesygri

مگر بن بشی بازم میتونی از لایو اپدیت بشی ؟
اگر جواب نه هست فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه اگر همون اول کار جلو موضوع رو بگیره
اصلا نباید به پیغام اپدیت تازه برسه

منظور من رو متوجه شدی ؟
می خوام بدونم کسان دیگه ای که این داشبورد رو ریختن این پیغام براشون میاد یا خیر.

خوب دوستان حالا چرا همه از دیشب تا حالا اینجا جمع شدید و منتظر ؟ :-"
خوب بالاخره میاد دیگه :smile:
فوقش شب up کنید چه فرقی می کنه ؟ : :biggrin1:cheesygri
عجب حوصله و صبری داری ها. ملت از E3 امسال همینطوری نشستن دست به سینه دارن انتظار میکشن.:biggrin1: من که دیگه تحمل ندارم. :((

ای بابا
من تست کانکشن میزنم پیغام UPDATE میاد بعد UPDATE میکنم اولی میخواد UPDATE کنه اخطار کانکشن ارور میده
نمیشه بگیری ایرادشو:(
من داشبورد بتا رو نصب کردم از بدشانسی

منظور من رو متوجه شدی ؟
می خوام بدونم کسان دیگه ای که این داشبورد رو ریختن این پیغام براشون میاد یا خیر.

اها از اون جهت اگر میگی نه متوجه نشدم
بله این پیغام میاد اما ! دکمه y یی در کار نیست که به نظرم میاد معنیش اینه که کد خطایی هم
در کار نیست

فکر کنم یه سوءتفاهماتی سر این مسئله 500000 پوینت پیش اومده
بهتر دیدم که متن اصلی خبر را بذارم

Sweepstakes Registration
You must register for the sweepstakes before the end of the entry period on November 23, 2008 by downloading the New Xbox Experience Download & Win Gamer Picture:
Before November 19:

1. Sign in to Xbox LIVE Marketplace
  2. Select Game Store
  3. Select All Games
  4. Select New Xbox Experience
  5. Select NXE Download and Win Gamer Picture from the list of available content and select Confirm Download
  6. Upon the successful completion of the Gamer Picture download, you will see a Thank You for Registering message.
After November 19:

1. Sign in to Xbox LIVEMarketplace
  2. Select Themes & Gamer Pictures
  3. Select AllThemes & Gamer Pictures
  4. Select All
  5. Select New Xbox Experience
  6. Select NXE Download and Win Gamer Picture from the list of available content and select Confirm Download
  7. Upon the successful completion of the Gamer Picture download, you will see a Thank You for Registering message.
You may also access the free NXE Download and Win Registration Gamer Picture via the banner ads running on the Xbox LIVE dashboard.
Sweepstakes Entry
You will automatically receive one entry into the sweepstakes when you download the New Xbox Experience (automatic) and redeem Microsoft Points for downloadable Xbox LIVE Marketplace content in any one of the following categories:

• Movie
  • TV Show
  • Full Arcade Game
  • Xbox Originals
  • Game Add-On
  • Music Video
There is a maximum limit of ten total entries per person.
ilmCapture15.jpg

Prize Information
After the sweepstakes is over, 46 winners will be selected from all eligible entries to receive the following prizes:

• One Grand Prize: 500,000 Microsoft Points
  • Five First Prizes: 50,000 Microsoft Points
  • Ten Second Prizes: 10,000 Microsoft Points
  • Thirty Third Prizes: 5,000 Microsoft Points
The Play & Win and Download & Win promotions from Xbox.com are an easy way to jump in and interact with the Xbox LIVE community. It's easy to enter and you could win some great prizes. Look for more exciting Play & Win promotions in the future!

اینم منبع خبر:
Code:
http://www.xbox.com/en-US/live/nxe/downloadandwin/default.htm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or