New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

آقا چي شد هنوز خبري نيست راستي يه سوال من الان داشبورد جديد رو بريزم اگه بازي

gears of war 2 رو بندازم اگه پيغام آپديت داد قبول كنم يا نه.
قبول نکنی که نمیتونی لایو بازی کنیش
یه سوال برام پیش اومده ... کسی HDD نداشته باشه بازم میتونه این اپدیت رو نصب کنه ؟
آره!
ولی از خیلی از قابلیتها نمیشه استفاده کرد!
میگن باید حداقل یه مموری داشته باشی(فکر کنم باید 512باشه)

الان به ساعت آمریکا و کانادا 12:52 صبحه. یعنی اگه درست عمل میکردن باید تا الان داده باشن. از بچه ها یکی امتحان کنه ببینه دادن یا نه ؟

خوب dns من هم درست شد گفتم بیام یه چند تا پست اسپم ول بدم:biggrin1:

از شوخی گذشته.... الان دوباره سایتxboxاز دسترس عموم خارج شده کافیه فقط به پروفایل خودتون نگاه کنید تغییرات نهایی داره به وقوع می پیونده

به نظر من هر لحظه امکان داره اپدیت بیاد چون نگفتن چه ساعتی به همین دلیل شاید تاخیر هم داشته باشه

waiting

الان به ساعت آمریکا و کانادا 12:52 صبحه. یعنی اگه درست عمل میکردن باید تا الان داده باشن. از بچه ها یکی امتحان کنه ببینه دادن یا نه ؟
زمان آپدیت ربطی به امریکا نداره. آپدیت ساعت 10:00AM به وقت GMT قراره منتشر بشه یعنی می شه 1:30PM به وقت تهران.

ساعت 2 شد هنوز خبری نیست
شما کجا زندگی می کنی که الان ساعت 2 ه؟:confused:

آقا اشکان ممنونم. فقط یک چیزی اگه پیغام داد که نمی تونید وصل شید میشه بگید تو کجا باد خطاش رو دید. برای آپدیت جدید رو میگم.ممنون

آقا اشکان ممنونم. فقط یک چیزی اگه پیغام داد که نمی تونید وصل شید میشه بگید تو کجا باد خطاش رو دید. برای آپدیت جدید رو میگم.ممنون

کلید Y رو که کنارش توی داشبورد نوشته Status رو میزنید تا نشون بده مشکل وصل نشدن چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or