دوست عزیز مایکروسافت هیچ وقت به خاطر برقرار بودن شور لایو رفتن و آپدیت رسمی لینک را همان شب نمی زاره...سلام
اقا یعنی لینکش دیگه باسه دانلود نمیاد ما نامیدشیم بریم امیدی نیست لینکش بیاد:confused:
این رسم نبودن کپی رایت در ایران است.ما همه هم یک روز بن شدیم...لعنت لعنت چرا آخه؟
من فقط داشبورد 7 مگی رو نصب کردم. همه می گفتن عیبی نداره که
لعنت به این لایو
از طریق لایو آپدیت نمی شه ولی در کل از راه های دیگه آپدیت می شه...فقط نمی تونید لایو بازی کنید.یه سوال؟ اگه ban بشم , دیگه کنسولم update نمیشه؟ یا فقط دیگه به live نمی تونم وصل بشم؟
kent عزیز من قبلا هم همین آنتی ویروس رو داشتم این داشبورد جدید رو ریختم اینجوری شد البته بتا.
حالا چه کنم؟
بچه ها مشکل برگشت از بازی تو دشبورد حل شده؟
چون تو بتاش طول میکشید از محیط بازی برگشت تو دشبورد
نسخه بتا که فعلا روی کنسولم هست تقریبا 5 ثانیه طول میکشه از بازی به محیط داشبود ( Theme جدیدنمی دونم ولی سریع میاد بیرون (یعنی نمیدونم ماله شما چقدر طول میکشه)
فری جان من بازی که نداشتم فقط بازی آرکید تا داشبورد 1 ثانیه طول می کشید و بلافاصله می یومد...نسخه بتا که فعلا روی کنسولم هست تقریبا 5 ثانیه طول میکشه از بازی به محیط داشبود ( Theme جدید) بیاد. اگر برای شما ( ویرایش اصلی ) کمتر از این باشه، ما جوابمون رو گرفتیم.
فری جان من بازی که نداشتم فقط بازی آرکید تا داشبورد 1 ثانیه طول می کشید و بلافاصله می یومد...
نسخه بتا که فعلا روی کنسولم هست تقریبا 5 ثانیه طول میکشه از بازی به محیط داشبود ( Theme جدید) بیاد. اگر برای شما ( ویرایش اصلی ) کمتر از این باشه، ما جوابمون رو گرفتیم.