New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

سلام
اقا یعنی لینکش دیگه باسه دانلود نمیاد ما نامیدشیم بریم:( امیدی نیست لینکش بیاد:confused:
دوست عزیز مایکروسافت هیچ وقت به خاطر برقرار بودن شور لایو رفتن و آپدیت رسمی لینک را همان شب نمی زاره...
احتمالا از فردا به بعد لینک وارد نت بشه;)
لعنت لعنت چرا آخه؟
من فقط داشبورد 7 مگی رو نصب کردم. همه می گفتن عیبی نداره که
لعنت به این لایو
این رسم نبودن کپی رایت در ایران است.ما همه هم یک روز بن شدیم...

من هم ساعت ۱:۴۰ دقیقه شروع به نصبش کردم و ۳ اینا بود تموم شد - در کل خیلی زیباست
۲تا چیز که خیلی برام جالب بود :

۱- تا الان xbox نمیتونست رزولوشن های بین ۱۳۶۶ و ۱۹۲۰ رو برای من تشخیص بده ولی الان تمام رزولوشن هایی که مانیتورم ساپورت میکنه رو میتونم انتخاب کنم

۲- توی لایو قسمت theme & Gamerpic و گزینه NXE... میشه عکسی که از شخصیت خودتون درست کردین رو تو مسابقه شرکت بدین و برنده جایزه شین ( البته مال من یکم مردونس فک نکنم زیاد جالب شده باشه )

مال من خیلی جالب دراومده...البته اینجور که معلومه طی روزهای آینده pack لباس می یاد که با پوینت می شه از لایو دانلود کرد و برای آواتار گذاشت.ولی با توجه به امکانات برای من عالی شده:love:

kent عزیز من قبلا هم همین آنتی ویروس رو داشتم این داشبورد جدید رو ریختم اینجوری شد البته بتا.
حالا چه کنم؟

شما صحبتت برای کی هست ؟ اگر از امروز بعد از ظهر مشکل دارید که میشه رفع کرد
اما اگر دیروز مثلا مشکل داشتید خدمتتون عرض کنم که تا امروز ساعت 1:30 بعد از ظهر
اون ورژن 7 مگی به هیچ وجهی نمیتونست به لایو وصل بشه

اما حالا ! ممکنه شما ناخواسته تنظیمات فایروال انتی ویروستون رو خیلی زیاد کرده باشید
من فکر میکنم اول شما فایروالش رو بکلی خاموش کنید ببینید اتفاقی می افته یا نه

بچه ها مشکل برگشت از بازی تو دشبورد حل شده؟
چون تو بتاش طول میکشید از محیط بازی برگشت تو دشبورد
محمدرضا مشکلی ندیدم و سریعا می رفت توی داشبورد...
ولی کلا آپدیت بسیار سنگینی هست;)

نمی دونم ولی سریع میاد بیرون (یعنی نمیدونم ماله شما چقدر طول میکشه)
نسخه بتا که فعلا روی کنسولم هست تقریبا 5 ثانیه طول میکشه از بازی به محیط داشبود ( Theme جدید
210.gif
) بیاد. اگر برای شما ( ویرایش اصلی ) کمتر از این باشه، ما جوابمون رو گرفتیم.

نسخه بتا که فعلا روی کنسولم هست تقریبا 5 ثانیه طول میکشه از بازی به محیط داشبود ( Theme جدید
210.gif
فری جان من بازی که نداشتم فقط بازی آرکید تا داشبورد 1 ثانیه طول می کشید و بلافاصله می یومد...:love:

فری جان من بازی که نداشتم فقط بازی آرکید تا داشبورد 1 ثانیه طول می کشید و بلافاصله می یومد...:love:

این فرق داره امیر :دی .

210.gif

برای من حدود 3 ثانیه طول میکشه !! :دی
واقعا وجود این سیستم Party تو این Update نعمتی بود بس عحیب ! :love::دی

سلام! چند مورد از امکاناتی که تو NXE اضافه شده که خیلی جالبه:

وقتی که info بازی ای که تو دستگاه ـه رو میزنید؛ اطلاعات کاملی از اینکه چه Achievement هایی داره؛ چه Downloadable Content ـی براش تو XBL عرضه شده؛ چه رزولوشن هایی رو ساپورت میکنه و اینکه قابلیت Co-op play یا آنلاین داره یا نه نمایش داده میشه:

IMG_6553.jpg

nxehalo.jpg

NXE طوری طراحی شده که محدودیتی از نظر دسترسی به تمام توان سیستم نداره، (بر خلاف Dashboard قبلی که این محدودیت رو داشته.) برای همین همه چیز سریع تر و بهتر در این محیط اجرا میشه. برای مثال، لیست بازی های Arcade ـتون به سرعت نمایش داده میشه (در حالیکه قبلا اینجوری نبوده و تک تک نمایش داده میشده.)؛ یا اینکه در هر جایی از سیستم که هستید، با زدن دکمه Guide میتونید بازی ـتون رو عوض کنید؛ بدون اینکه مجبور باشید از بازی خارج بشید ؛ بعد به Menu برید و دوباره یه بازی جدید رو انتخاب کنید. در کل سرعت کار توی محیط منو افزایش داشته.

IMG_6572.jpg

(اگه عکسا نمیان لطفا بگین که یه جا دیگه آپلودشون کنم)

Ten Things You Should Know About The New Xbox Experience

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or