hustler
کاربر سایت
Microsoft Game Studios = MGS
میدونم بابا دارم مزاح میکنم سعید خان:biggrin1:

Microsoft Game Studios = MGS
اقا اگه پیغام اپدیت میده بن که نشده خدا را شکر:biggrin1:دوستان من داشبورد جدید رو قبل از عرضه اش از نکست جن دانلود کردم حالا وقتی به لایو میخوام وصل شم پیغام آپدیت میده وقتی میخوام آپدیت کنم ارور میده و از لایو خارجم می کنه لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم عاجزانه تقاضای کمک دارم.![]()
دوست عزیز من با همین اپدیت 7مگی از لایو اپدیت128 مگیرو گرفتم هیچ مشکلی برام پیش نیومد حالا مونده به شانس خودتاقا ما که اون داشبورد 7 مگی رو ریختیم حالا وصل شیم به لایو و اینو بریزیم خطر داره؟
دیشب به یکی از کاربران گفتم...وقتی ماکروسافت آپدیت کرده و توی لایو همه دارند حال می کنند هیچ وقت لینک را سریع نمی ده ولی احتمال داره تا 2 3 روز دیگه بیرون بده...میکروسافت بره جمعش کنه این مسخره بازی ها رو ! مثلا میخواد با این کارا امار لایو رو ببره بالا ؟؟؟؟ این دیگه چه مسخره بازیه خدا میدونه ! الان 2 روز منتظریم ولی هیچی به هیچی![]()
این چیزا به آمار Live ارتباطی داره، به سیاست شرکت ربط داره.میکروسافت بره جمعش کنه این مسخره بازی ها رو ! مثلا میخواد با این کارا امار لایو رو ببره بالا ؟؟؟؟ این دیگه چه مسخره بازیه خدا میدونه ! الان 2 روز منتظریم ولی هیچی به هیچی![]()
سلام منم همون را تصب كردم برا من كم تر از نصفش پر ميشهارور ميده و در ضمن z code ام 8015-190ي است به معني بن شدن نمي دونم ولي ارو بن نگرفتماقا اگه پیغام اپدیت میده بن که نشده خدا را شکر:biggrin1:
منم او نسخه را ریخته بودم ولی اپدیت شد همون اول اپدیت ارور میده یا اخراش؟؟؟
واسه من چند دفعه اخرش ارور داد بعد درست شد![]()