hustler
کاربر سایت
Microsoft Game Studios = MGS
میدونم بابا دارم مزاح میکنم سعید خان:biggrin1:
Microsoft Game Studios = MGS
اقا اگه پیغام اپدیت میده بن که نشده خدا را شکر:biggrin1:دوستان من داشبورد جدید رو قبل از عرضه اش از نکست جن دانلود کردم حالا وقتی به لایو میخوام وصل شم پیغام آپدیت میده وقتی میخوام آپدیت کنم ارور میده و از لایو خارجم می کنه لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم عاجزانه تقاضای کمک دارم.
دوست عزیز من با همین اپدیت 7مگی از لایو اپدیت128 مگیرو گرفتم هیچ مشکلی برام پیش نیومد حالا مونده به شانس خودتاقا ما که اون داشبورد 7 مگی رو ریختیم حالا وصل شیم به لایو و اینو بریزیم خطر داره؟
دیشب به یکی از کاربران گفتم...وقتی ماکروسافت آپدیت کرده و توی لایو همه دارند حال می کنند هیچ وقت لینک را سریع نمی ده ولی احتمال داره تا 2 3 روز دیگه بیرون بده...میکروسافت بره جمعش کنه این مسخره بازی ها رو ! مثلا میخواد با این کارا امار لایو رو ببره بالا ؟؟؟؟ این دیگه چه مسخره بازیه خدا میدونه ! الان 2 روز منتظریم ولی هیچی به هیچی
این چیزا به آمار Live ارتباطی داره، به سیاست شرکت ربط داره.میکروسافت بره جمعش کنه این مسخره بازی ها رو ! مثلا میخواد با این کارا امار لایو رو ببره بالا ؟؟؟؟ این دیگه چه مسخره بازیه خدا میدونه ! الان 2 روز منتظریم ولی هیچی به هیچی
سلام منم همون را تصب كردم برا من كم تر از نصفش پر ميشهارور ميده و در ضمن z code ام 8015-190ي است به معني بن شدن نمي دونم ولي ارو بن نگرفتماقا اگه پیغام اپدیت میده بن که نشده خدا را شکر:biggrin1:
منم او نسخه را ریخته بودم ولی اپدیت شد همون اول اپدیت ارور میده یا اخراش؟؟؟
واسه من چند دفعه اخرش ارور داد بعد درست شد