خوب چطوري بايد اين كار رو بكني من ديروز براي اولين بار وصل شدم حالا 400 mp رو چه جوري بگيرم.
فکر کنم برای کسانی هست که گلد می خرن.به هر حال به اکانتش این 400 تا اضافه میشه.باید چک کنی...
خوب چطوري بايد اين كار رو بكني من ديروز براي اولين بار وصل شدم حالا 400 mp رو چه جوري بگيرم.
شما از روش اشکان جان استفاده کردی؟آقایون ترو خدا کمک کنین من دیگه اصلا نمیتونم آپدیت کنم
از دیروز تا الان آیا کسی هست که مثل من آپدیتش تا آخراش بره بعد گیر کنه و ادامه نده تا اونجایی که میگه 1 دقیقه به پایان مانده میره بعد سکته میزنه
منم این مشکل رو داشتم و آخر دانلود گیر کرد. دفعات بعدی هم 2-3 بار تست کردم اصلاً جلو نمی رفت. با اکانتت لاگین نکن. برو تو test connection و موقع تست خودش میگه که آپدیت اومده و باید انجام بدی و تو هم تایید کن. موقع آپدیت هم بزار باشه همینطور ببین جلو می ره یا نه.
منم همین مشکل رو دارم و روش اشکان رو هم امتحان کردم 7-8 بار نتیجه نگرفتم.آقایون ترو خدا کمک کنین من دیگه اصلا نمیتونم آپدیت کنم
از دیروز تا الان آیا کسی هست که مثل من آپدیتش تا آخراش بره بعد گیر کنه و ادامه نده تا اونجایی که میگه 1 دقیقه به پایان مانده میره بعد سکته میزنه
اقا من نمیدونم این که میگم خنده داره یا نه ولی من تا اون یه دقیقه مونده به اخر را با dsl ریختم از اون به بعدشا با دیال اپ یعنی 360 را با pc به دیال وصل کردم :biggrin1:منم همین مشکل رو دارم و روش اشکان رو هم امتحان کردم 7-8 بار نتیجه نگرفتم.
شما اینترنتت مال کدوم شرکته؟ شاتل؟
منم شاتلم شما چجوری با VPN وصل شدی مگه میشه؟
اون یه یوزر و پسورد میخواد که باید اکانتی که از شرکت مربوطه رو گرفتی توش وارد کنی
دوستان من الان تو سایت www.nexrgen.ir بودم که دیدم اپدیت نهایی رو گذاشته که همون 7mb قبلی هست با این تفاوت که بازی رو هم میشه نصب کرد روی هارد .
شرمنده www.nextgen.ir .این بوددوستان من الان تو سایت www.nexrgen.ir بودم که دیدم اپدیت نهایی رو گذاشته که همون 7mb قبلی هست با این تفاوت که بازی رو هم میشه نصب کرد روی هارد .
سلامت باشی داداشاخه بهترین امکاناتش همین نصب بازی روی هارد هست من فکر میکردم باید نسخه ی کاملش رو گرفت تا درست شه.الان هم خیلی ها واسه نصب بازی میخواستن اپدیت کامل کنن شاید مثل من نمیدونستن با این 7mb فعلا کار راه بیوفتهخسته نباشی برادر اونو که 10 روز پیش گذاشته بود . دوستانس که مشکلدارن فعلا با اون بسازن تا با یه بازی جدید اپدیت کاملو انجام بدن .