New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

ADSL prob

من فکر میکنم که این مشکل که حتی گاهی هم در خود پی سی هم موقع دان کردن بعضی از برنامه ها و معمولا درایور ها، پیش میاد بخاطر محدودیت کانکشن های ایران هست. اما حل این مشکل خیلی دشوار نیست. همونطور که دیگران گفتند باید کنسول رو به پیسی شبکه کنید و کانکشن اینترنت ADSL رو هم به اشتراک بگذارید. در ضمن شما باید از یک پراکسی یا برنامه آنتی ***** یا همون آیپی چنجر استفاده کنید تا از سرور آمریکا یا کانادا یا کشور های دوست وارد شبکه جهانی بشید.....
:p

سلام دوستان.

من ایکسباکسم را با کابل HDMI وصل کردم. ( فقط کایل HDMI را زدم)

اما وقتی فیلم پخش میکنم صدا نداره - اما بازی ها صدا دارند.

اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.

هم تو داشبورد قبلی اینجور بود و هم جدید.

لطفا من را راهنمایی کنید.
با تشکر از سایت خوبتان.
فکر کنم آقا اشکان بدونه چه مرگشه.

اقا منم اپدیت کردم ! البته نسبت به اون 7 مگی فقط همین اواتار اضافه شده ! راسیت کسی میدونه مثلا توی مدیا پلیرش چیز جدید اضافه شده یا نه ؟؟؟ منظورم فرمت فیمل یا اهنگ یا ذخیره کردن اهنگ به جز روش cd هستش ! :confused:

اقا منم اپدیت کردم ! البته نسبت به اون 7 مگی فقط همین اواتار اضافه شده ! راسیت کسی میدونه مثلا توی مدیا پلیرش چیز جدید اضافه شده یا نه ؟؟؟ منظورم فرمت فیمل یا اهنگ یا ذخیره کردن اهنگ به جز روش cd هستش ! :confused:
فکر نمیکنم چیز جدیدی اضافه شده باشه یعنی من چیزی ندیدیم

بچه ها تأثیر این کپی داخل هارد روی حرارت کنسول اثر فوق العاده ای داره!!!! من از دیشب دارم با فاصله استراحتی 15 دقیقه تا نیم ساعت ، حدود 2-3 ساعت هر بار باهاش Mortal Kombat vb DCU بازی میکنم ولی خیلی کم گرم میشه ( کنسولم قدیمیه و فالکون نیست )

فیلمهایی که فورمت اونها divx رو پخش نمیکنه . و باید دوباره پلاگین پخش این فورمت رو گرفت که من وقتی رو دانلود کلید میکنم وارد یه صفحه دیگه ای میشه که اونجا شروع به دانلود پلاگشین میکنه . ولی برای من دانلود نمیکنه . نمیدونم چرا . از دوستان آیا کسی مشکل پخش فیلمها رو با فرمت Divx داره یا نه .

سلام دوستان.

من ایکسباکسم را با کابل HDMI وصل کردم. ( فقط کایل HDMI را زدم)

اما وقتی فیلم پخش میکنم صدا نداره - اما بازی ها صدا دارند.

اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.

هم تو داشبورد قبلی اینجور بود و هم جدید.

لطفا من را راهنمایی کنید.
با تشکر از سایت خوبتان.
فکر کنم آقا اشکان بدونه چه مرگشه.

دوستان میدونم اینجا جاش نیست.
اما لطفا کمک کنید.
باید فیش دیگری هم بزنم؟ چکار کنم؟

متاسفانه Shatel مشکل داره با دانلود این داشبورد و علتشم معلوم نیست چیه واقعاً. تقریباً هر کی اینجا از shatel اینترنت می گیره نتونسته این آپدیت رو درست نصب کنه و آخر دانلود گیر کرده.
بهترین کار اینکه ادامشو با dial-up دانلود کنید. البته یکی از بچه ها از vpn استفاده کرده و تونسته کامل دانلود کنه.
مرسی از راهنماییتون منتها با dial-up که امتحان میکنم تو قسمت xbl ارور میده حالا اگه کسی از دوستان هست که با dial-up وصل میشه اگه کمک کنه ممنون میشم

مرسی از راهنماییتون منتها با dial-up که امتحان میکنم تو قسمت xbl ارور میده حالا اگه کسی از دوستان هست که با dial-up وصل میشه اگه کمک کنه ممنون میشم

ببین این آموزش کارت رو راه میندازه یا نه :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=5873

فیلمهایی که فورمت اونها divx رو پخش نمیکنه . و باید دوباره پلاگین پخش این فورمت رو گرفت که من وقتی رو دانلود کلید میکنم وارد یه صفحه دیگه ای میشه که اونجا شروع به دانلود پلاگشین میکنه . ولی برای من دانلود نمیکنه . نمیدونم چرا . از دوستان آیا کسی مشکل پخش فیلمها رو با فرمت Divx داره یا نه .
آره باید دوباره دانلود شه،منم همین مشکل شما رو داشتم،ولی چندین بار زدم درست شد.
اگه دانلود کرد و دوباره پخش نکرد،دوباره دانلودش کن تا درست شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or