kod89
کاربر سایت
یه بار من صد بار این کار رو کردم
اره بابا منم شصت بار کردم جواب نمیییییییییییییییییییده :wallbash:
یه بار من صد بار این کار رو کردم
یک سوالvpn چی هست سرعش خوب هست باید چه جوری vpn بگیرم و طریق وصل شدن اصلا به صرفه هست سرعتش چطور هست
دوستان عزیز من دیروز این مشکل را داشتم...طریقه حل این مشکل:اره بابا منم شصت بار کردم جواب نمیییییییییییییییییییده :wallbash:
این تورنت رو من دیدم .. خواستم بدونم درسته که دانلودش کنیم..؟
http://www.demonoid.com/files/details/1697462/1550444
خیلی بعیده توی بازی ای مثل Sonic Unleashed یا بازیهای این چند روز این آپدیت باشه. این بازیها معمولآ یکی دو هفته قبل از عرضه به سمت فروشگاهها فرستاده میشن (اصطلاحآ Gold میشن) و آپدیت تازه 19 نوامبر اومده. احتمالآ باید تا Prince Of Persia و ... صبر کنیم.تو کدوم بازیها اپدیت جدید هست؟اخه اکثر بازیها جدیدا دانلودیه و خیلی بعیده با این سیدی های کپی اپدیت توش باشه
یا حق
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من یک مشکل اساسی پیدا کردم منم آپدیت جدید رو ریختم بصورت کامل اما الان که تست کانکشن رو واسه وصل شدن به لایو میزنم تو مرحله آخرش یه ERROR میده در مورد NAT و میگه NAT رو از تنظیمات مودم ADSL باز کن و تنظیم کن اما من نمیدونم چجوریه خواهش میکنم از دوستان که به من کمک کنن چون فقط یک هفته دیگه از لایوم مونده فقط لطفا کامل توضیح بدید چون بعضی از دوستان دیگم این مشکل داشتن
ممنونم از دوستانی که کمک کنن
چرا وصل نمیشه؟من میخوام اپدیت کنم ولی یه سری کد نشونم میده.من 2ماهه وصل نشدم.چرا وصل نمیشه؟