New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

یک سوالvpn چی هست سرعش خوب هست باید چه جوری vpn بگیرم و طریق وصل شدن اصلا به صرفه هست سرعتش چطور هست

شما VPN رو که فعال می کنید.IP تون به USA یا UK تغییر می کنه و هم ف.ی.ل.ت.ر برداشته میشه هم خیلی محدودیت ها مثل دانلود از گوگل برداشته میشه.
سرعت رو خیلی کم پایین میاره.خیلی نشون نمیده خودش رو.

اره بابا منم شصت بار کردم جواب نمیییییییییییییییییییده :wallbash:
دوستان عزیز من دیروز این مشکل را داشتم...طریقه حل این مشکل:

ابتدا کنسول و pc را خاموش کرده و مودم هم همان زمان خاموش می کنید.2 دقیقه بعد مودم را روشن کرده و کنسول را هم روشن می کنید و صبر می کنید تا مودم بالا بیاد.
بعد یک تست از conection خود در کنسول می گیرید و وفتی می گه آپدیت کنید yes می زنید...
این کار را چندبار تکرار کنید مطمئن باشید جواب می گیرید.

موفق باشید.

خوب با این چیزایی که نوشتین و استفاده از V*N و اینجور چیزا برای من 100% مسجل شد که
باید IP جدید بگیرید
برید به Command prompt (CMD تایپ کنید
Ipconfig/renew

در این حالت IP شما تغییر میکنه و احتمال بسیار زیاد مشکلتون حل خواهد شد

ولی حجمش 395 مگه که نه به اپدیت قبلیه میخوره
خودشم گفته که این آپدیت برا کسایی هست که یا آنلاین نمیشن یا بن شدن!
و کل آپدیتهای گیمهای معروف رو گذاشته توش!
اون طرف هم که تو کامنتها گفته آپدیت اصلی نیست هنوز دانلود نکرده بوده!
من تستش میکنم میگم بهتون;)
...........
ویرایش: نه همون قبلیس

اگز همچین چیزی باشه خیلی خوبه
چه خوبه که یه تاپیک باز کنیم به همین مضمون
برای قرار دادن آپدیتهایه بازی ها برای کسایی که مثل
من بن شدن یا دوستانی که ه هر دلیل به لایو دسترسی
ندارن;)

این تورنت رو من دیدم .. خواستم بدونم درسته که دانلودش کنیم..؟

http://www.demonoid.com/files/details/1697462/1550444

جایی غیر از تورنت سراقش ندارید

آخرین ویرایش:
اگز همچین چیزی باشه خیلی خوبه
چه خوبه که یه تاپیک باز کنیم به همین مضمون
برای قرار دادن آپدیتهایه بازی ها برای کسایی که مثل
من بن شدن یا دوستانی که ه هر دلیل به لایو دسترسی
ندارن;)

جایی غیر از تورنت سراقش ندارید
فکر کنم اینجابرای اینکار بهتر باشه

تو کدوم بازیها اپدیت جدید هست؟اخه اکثر بازیها جدیدا دانلودیه و خیلی بعیده با این سیدی های کپی اپدیت توش باشه
یا حق
خیلی بعیده توی بازی ای مثل Sonic Unleashed یا بازیهای این چند روز این آپدیت باشه. این بازیها معمولآ یکی دو هفته قبل از عرضه به سمت فروشگاهها فرستاده میشن (اصطلاحآ Gold میشن) و آپدیت تازه 19 نوامبر اومده. احتمالآ باید تا Prince Of Persia و ... صبر کنیم.

با سلام خدمت همه دوستان عزیز من یک مشکل اساسی پیدا کردم منم آپدیت جدید رو ریختم بصورت کامل اما الان که تست کانکشن رو واسه وصل شدن به لایو میزنم تو مرحله آخرش یه ERROR میده در مورد NAT و میگه NAT رو از تنظیمات مودم ADSL باز کن و تنظیم کن اما من نمیدونم چجوریه خواهش میکنم از دوستان که به من کمک کنن چون فقط یک هفته دیگه از لایوم مونده:(( فقط لطفا کامل توضیح بدید چون بعضی از دوستان دیگم این مشکل داشتن

ممنونم از دوستانی که کمک کنن

با سلام خدمت همه دوستان عزیز من یک مشکل اساسی پیدا کردم منم آپدیت جدید رو ریختم بصورت کامل اما الان که تست کانکشن رو واسه وصل شدن به لایو میزنم تو مرحله آخرش یه ERROR میده در مورد NAT و میگه NAT رو از تنظیمات مودم ADSL باز کن و تنظیم کن اما من نمیدونم چجوریه خواهش میکنم از دوستان که به من کمک کنن چون فقط یک هفته دیگه از لایوم مونده:(( فقط لطفا کامل توضیح بدید چون بعضی از دوستان دیگم این مشکل داشتن

ممنونم از دوستانی که کمک کنن

شما وارد تنظیمات مودم بشید به روش زیر :

توی آدرس بار My Computer آی پی 192.168.1.1 رو وارد کنید.User و Pass رو admin بزنید.
به بخش NAT برید و تنظیمات رو به صورت عکس زیر انجام بدید :

2iky041.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or