mmmeysammm
کاربر سایت
سلام به همه
ببخشید ولی منظورتون از اینکه آپدیت جدید روی بازیهای جدید هست چیه؟
یعنی داشبورد جدید ؟
یعنی داشبورد جدید ؟
اااا چه ربطی به کپی خوندن داره؟من چیکار کنم؟از وقتی این داشبرد بتا رو ریختم بازیهای کپیمو نمیخونهراهی هست که داشبرد قبلی رو نصب کنم؟ایا اگر داشبرد کامل رو نصب کنم درست میشه؟
سلام به همه
یعنی داشبورد جدید ؟
دوستان يكي از دوستام مي خواد با Dial up دانلود كنه وقتي اولي اون 7 مگي رو دانلود ميكنه براي دانلود دومي اول كار بعد از حدود 3 دقيقه ميگه نميتونه دانلود كنه و به سايت Xbox مراجعه كنيد. ميشه كمكش كنيد بگيد مشكل چي هست. ممنون
شما وارد تنظیمات مودم بشید به روش زیر :
توی آدرس بار My Computer آی پی 192.168.1.1 رو وارد کنید.User و Pass رو admin بزنید.
به بخش NAT برید و تنظیمات رو به صورت عکس زیر انجام بدید :
سلام . مودم من Dlink مدل DSL-322 هستش ولی همچین گزینه ای رو نداره مال من هم در این قسمت Erorr میده میشه یه راهنمایی بکنید . ممنون میشم .
دوست عزیز شما بن شدید و دیگه نمی تونید به لایو وصل بشید و هیچ راهی نداره...من چیکار کنم؟از وقتی این داشبرد بتا رو ریختم بازیهای کپیمو نمیخونهراهی هست که داشبرد قبلی رو نصب کنم؟ایا اگر داشبرد کامل رو نصب کنم درست میشه؟
اینم تصویر
دوست عزیز شما بن شدید و دیگه نمی تونید به لایو وصل بشید و هیچ راهی نداره...
پدرام جان ایشون یک کد گذاشته بودند که به معنی بن شدن بود...مشکل ایشون بن شدنش نیست.مشکل نخوندن بازی های کپی هست که بعد از ریختن آپدیت Beta بروز داده...
پدرام جان ممنون. فقط می خواستم ببینم اگه این دوستم بازی جدید رو بگیره که آپدیت روش باشه امکان داره که بریزه و دیگه ارور نده؟
من متوجه شدم تمام این مشکلاتم مثل بن شدن و نخوندن بازیها فقط و فقط بخاطر این داشبورد بتا هست که روزگارم رو خراب کرد.رفتم پیش فتحی گفت آپدیت کامل رو هفته بعد میاره وفتیم بهش گفتم بن شدم کلی خندید و گفت بخاطر این داشبورد بتا بن شدی
یا حق