New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

دلیل بن شدن شما اصلا داشبورد بتا نیست.ایشون هم برای خودشون گفتن.حالا باید کل خواننده های این تاپیک روی ایشون و حرفش بخندن تا دیگه با اطلاعات اشتباهش روی شما نخنده.
مشکل شما احتمالا یا بازی No Stealth Patch بوده یا انجام بازی Review Copy یا هر تخلف دیگه ای.
اینجا کاربرهایی هستن که با همین داشبورد بتا تونستن آپدیت رو انجام بدن.
حالا چیکار میتونم بکنم.راهی نداره که این آپدیت رو از بین ببرم و داشبورد قبلی بیاد یا مثلا
reset to factory setting نداره :(

حالا چیکار میتونم بکنم.راهی نداره که این آپدیت رو از بین ببرم و داشبورد قبلی بیاد یا مثلا
reset to factory setting نداره :(

باید بذاری ببینیم رو کدوم یکی از بازیا 100% آپدیت داشبورد جدید هست.اونوقت بری بخریش باهاش آپدیت کنی... ;)

با سلام چند سوال دارم
من فردا میخوام برم یه XBOX ARCADE بگیرم.اول میخوام بدونم مطمئن هست یا نه یعنی احتمال 3 چراغ شدنش چقدره؟آیا اگه بدم کپی خورش کنن احتمال بن شدنم هست یا نه؟
و اگه کپی خورش نکنم با دیسکهای مالزی بازی کنم اونوقت چی یعنی ممکنه بن بشم یا نه؟
اگه 12 ولتش کنم بازم بن میشم؟
خواهشا" زود جوابمو بدید:(
یا حق

با سلام چند سوال دارم
من فردا میخوام برم یه XBOX ARCADE بگیرم.اول میخوام بدونم مطمئن هست یا نه یعنی احتمال 3 چراغ شدنش چقدره؟آیا اگه بدم کپی خورش کنن احتمال بن شدنم هست یا نه؟
و اگه کپی خورش نکنم با دیسکهای مالزی بازی کنم اونوقت چی یعنی ممکنه بن بشم یا نه؟
خواهشا" زود جوابمو بدید:(
یا حق
اینجا که جاش نیست ولی اگر آرکید شما مادربورد فالکون داشته باشه نه احتمالش خیلی کمه...در ضمن احتمال بن شدن در همه حالات وجود داره مگر اینکه بازی ارجینال استفاده کنید...

با سلام چند سوال دارم
احتمال 3 چراغ شدن فالکون خیلی کمه - کپی خورش کنین اگه یه سری نکات را رعایت نکنین راحتر از اونی که فکرشو کنین بن میشین
کپی خورش نکینی بازیهای مالزی را اجرا نمیکنه(چون ارجینال نیست
اما اگه کپی خورش نکنین به هیچ وجه(مگه اینکه کسی تو لایو ازتون شکایت کنه) بن نمیشین
من بعید میدونم چون 2 ساله کنسولم فناش 12 ولته
ولی هنوز هیچ پاسخ دقیقی برای این سوال نیست

احتمال 3 چراغ شدن فالکون خیلی کمه - کپی خورش کنین اگه یه سری نکات را رعایت نکنین راحتر از اونی که فکرشو کنین بن میشین
کپی خورش نکینی بازیهای مالزی را اجرا نمیکنه(چون ارجینال نیست
اما اگه کپی خورش نکنین به هیچ وجه(مگه اینکه کسی تو لایو ازتون شکایت کنه) بن نمیشین
من بعید میدونم چون 2 ساله کنسولم فناش 12 ولته
ولی هنوز هیچ پاسخ دقیقی برای این سوال نیست
دوسته من ما که مجبوریم کپی خورش کنیم پس خواهشا بگو چه نکاتی رو رعایت کنم که بن نشم.
ممنونم
یا حق

دوستان عزیز این بحث رو انتقالش بدید به تاپیک مربوطه.لطفا کسی غیر از موضوع داشبورد جدید چیزی سوال نکنه که تاپیک به هم بریزه.

این رو پیدا کردم :

009.jpg

Here is the XBOX 360 NXE Dashboard Update for those who are baned, dont have your 360 connected to the internet, or just don't feel like downloading it from Microsoft.

**Installation Steps:
1. Download the file, as free user please
2. Extract file-No Pasword
3. Copy file, not folder, onto the main directory of a usb drive/thumb drive
4. Connect the thumb drive to your 360
5. Power on your 360
6. Follow the instant update directions
7. Reboot
8. Enjoy

IF POSSIBLE PLEASE DOWNLOAD AS FREE USER

Code:
http://rapidshare.com/files/166679110/_systemupdate.rar

[LTR]Avatars
You need to have your harddrive hooked up to your computer and have Xplorer360.

unzip FFFE07DF & FFFE07D1.

and then copy them to "Partition 3\Content\0000000000000000"
[/LTR][/QUOTE]

Code:
http://rapidshare.com/files/166692422/avatar_360_update.part1.rar 
http://rapidshare.com/files/166677905/avatar_360_update.part2.rar

You need to have your harddrive hooked up to your computer and have Xplorer360.

unzip FFFE07DF & FFFE07D1.

and then copy them to "Partition 3\Content\0000000000000000
پدرام یکم راجب این کمک میکنی؟
هارد رو با ساتا وصل کنم به کامپیوتر و این نرم افزار رو داشته باشم حله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or