سلام دوستان. وقتتون بخیر
راستیتش من بعد از مدتها رفتم wow tbc بازی کنم دیدم اصلا بازی نیست! یه سیستم مارکتینگ جدیده به این صورت که هیچکس دیگه دانجن نمیره ، یه سری افراد ( که اکثرا هم ایرانی هستن) میان اونجا بوست میکنن و طرف رو لول آپ میکنن و ازش گلد میگیرن. بعد ازونور یه سری دیگه گلد رو میخرن و میفروشن ب خارجیا ! جالبه نه؟ بعد دوباره واسه رید رفتن شما باید پول بدی ایتم بخری. ینی باز همون افراد بوستر ( که هدفشون فقط پوله نه بازی )میان از شما پول میگیرن و میبرنتون راید و ایتما رو براتون میفروشن...جالب تر اینجاس ک بلیزارد اصلا براش مهمم نیست!ینی انقد ملت میگن بابا ر..دی تو بازی !این چ وضعشه؟ میگه نه پلیرا ازین وضعیت راضین ( حالا پلیرا کیان ک راضین؟ایرانی های عزیزی ک اونجا رو ب چشم یه بازار پول در آوردن خفن میشناسن... خودم آدم میشناسم. ماشینو خونه... هرچی بگی ازین بازی در آورده...خلاضه بگذریم ک من با اینکه 2 تا اکانت دارم و سعی کردم هرجوری شده ی گیلدی پیدا کنم و چنتا رفیق و... خلاصه نشد ک نشد! دگ میدونین اوضاع اقتصادی ایرانو....همه دنبال پولن تا بازی
سرتونو درد نیارم دگ حالم ازین بازی داره بهم میخوره.. ینی فقط باید اونجا بازی کنین تا بفهمین چقد حال بهم زنه...حیف اون همه پولی ک خرج کردم و 3 ماه وقت گذاشتم و همین پریروزم گیم تایم خریدم باز
( اونم 2ماهه...
شنیدم که New world بازی خیلی پر طرفدار و جذابیه. میخوام بازی کنم اگه کسی هست توضیحی بده ( چقد هزینه داره؟ نیاز ب قند شکن داره یا ن..) بازی بالانسه ینی نیاز نباشه پول بدی ایتم بخری (همون سیتسم وو ولی ب سبک نوین )
خلاصه یه توضیح کلی بده ممنون میشم
واقعا دلم ی بازی نرمال با چنتا آدم نرمال میخاد... هرجا در مورد گیم با هرکی صحبت میکنم فقط دنبال پولشه...