به به چه عالی nw بازیه خیلی فان و خوبیه ولی دلیل اینکه ی مدت خیلی کوتاه بعد از ریلیز پچ های جدیدش dead میشه باگ های خیلی زیاد و گیم بریکینگ و کمبود کانتنته با دومی میشه کنار اومد ولی اولی واقعا عذابه باگ ها درحدی بدن که واقعا نمیشه تحملشون کرد مثلا ی دفعه میبینی چندماه ی کوئست خیلی مهم باگ میشه یا چندهفته اسپاون ی باس باگ میشه و ... امیدوارم اینبار از این مشکلات نبینیم
شما اکسپنشن rise of the angry earth هم بازی کردی؟ میخوام ببینم نسبت به اون چه تغیراتی داشته چون خیلی از این ساده کردن کوئست ها و لولینگ و ... رو توی همون اکسپنشن انجام دادن وپن جدید اضافه کردن ماد جدید pvp اضافه کردن مانت اضافه کردن و ... الان توی این بتا نسبت rise of the angry earth چیزه جدیدی داریم یا صرفا اومدن بازیو پالیش کردن و مشکلات رو برطرف کردن و برای کانتنت جدید باید منتظر باشیم ببینم aeternum موفق میشه یا نه؟
نه من اون اکسپنشن رو بازی نکردم.
تجربم از بازی حدود 200 ساعت روی اکانت دیگمه که تو همون انتشار اصلی تجربه کردم و بعدش دیگه نرفتم سمتش و اکسپنشن رو هم نخریدم.
پس شاید درست نتونم مقایسه کنم ولی این رو میدونم که کوئستها تو Aeternum به راحتی در دسترسن.
از نسخه اصلی یادمه که باید میرفتیم روی اون تابلو اعلانات و فچ کوئست انجام میدادیم تا MSQ آنلاک بشه و ادامه بدیم.
نمیدونم این تو اکسپنشن درست شد یا نه ولی تو Aeternum کاملا گذاشتنشن کنار و نیاز به گرایند برای آنلاک کردن مراحل نداره.
بازی برای یکی مثل خودت که بازی رو جویدی فکر نکنم محتوای جدیدی داشته باشه.
صرفا تخم QOL رو شکوندن رو بازی و تجربه پلیرهای جدید رو به نظرم خیلی بهبود کلی دادن.
بازی برای یکی مثل خودت که بخوای برگردی فعلا محتوای جدیدی نداره.
به نظرم صرفا بازی رو جوری پولیش کردن که بشه بعدا روش بسازن و برن بالا که خیلی عالی این کار رو انجام دادن.
من واقعا لذت بردم تو اون دو روزی که بازی میکردم.
اومدن کنسول پلیرها به بازی هم که بهترین خبر ممکنه ، بازیهایی از این دست واقعا به پلیر تازه نفس نیاز اساسی دارن.
برای محتوای جدید فکر کنم به زودی یه نقشه راه بدن که مشخص کنه برنامشون برای آینده چیه.
اکسپنشن و آپدیتها جدید به چه صورت منتشر میشه و...
مطمئنا پلیرهای با سابقه تر مثل خودت مشتاق این هستین که ببینین برنامه AGS برای برگشت شماها چیه.
باید ببینیم کی این کار رو میکنن که هایپ رو از اینی که هست بیشتر کنن.
به نظرم کار درست همین بود که دارن انجام دادن ، دستی به سروروی بازی کشیدن وکنسول پلیرها رو آوردن تو.
که خب حداقل چندصد ساعت محتوا برای تجربه اونها فراهم کردن که در آخر برسوننشون به جایی که PC پلیرها همین الان حضور دارن.
یعنی درخواست برای محتوای جدید بین کنسول پلیرها هم به وجود میاد ، اونموقعست که اکپسنشن و آپدیتهای جدید رو معرفی یا منتشر میکنن.