New World | PC

uuw3_nw_maskedhelm_-1030x579.jpg

Developer: Amazon Games
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG

Game Page : New World
Release Date: 31 Aug 2021

qur2_213123123.png

• New World اولین بازی بزرگ استودیو Amazon Games است که در سبکه mmo rpg که در سال 2016 از بازی رونمایی شد و بعد از چند باز تاخیر قرار است در تاریخ 9 م شهریور ماه منتشر شود.​
  • بازی در دنیای فانتزی اواسط قرن 16م جریان دارد که شما به یک قاره ناشناخته (همون آمریکا امروزی) پا میزارید​
  • سه فکشن در بازی وجود داره به اسم های Marauders و Syndicate و Covenant که هر کدام از آن ها ویژگی های خاص خودشون رو دارند.​
  • بازی هم میتونید به صورت اول شخص و هم سوم شخص بازی کنید.​
  • کسانی که بازی پیش خرید کنن در تاریخ 30 م تیر ماه میتونن به بتای بازی دسترسی داشته باشند قیمت بازی هم 40 دلار است.​
تاپیک اپدیت میشه

آخرین ویرایش:
من این بتای ورژن جدید (new world: Aeternum ) رو که دچار تغییرات زیادی شده رو تو اون دوروز حدود 12 ساعت بازی کردم ، فقط به مکس لول که 25 بود نرسیدم که اسکین آخری رو هم بگیرم.
میخوام بگم به نظرم بازی خیلی جذابتر شده بازی.

هم مبارزات و هم تغییراتی که تو نحوه کوئستینگ دادن که دیگه نیاز به گرایند برای آنلاک کردن مراحل اصلی نداره و...
شروع بازی رو هم خیلی برای پلیرهای جدید و اونهایی که اصلا آشنایی با MMO ندارن ساده سازی کردن.

بازی کامل میشه گفت یک اکشن آرپی جیه که از قضا MMO هم هست.
خوراک پلیرهای کنسولیه این نوع گیم پلی که فکر کنم اصلا به همین دلیل به اون سمت رفتن.
فکر کنم در مجموع تصمیم درستی بود این حرکت.

کراس پلتفرم/پلی هم که داره و این به نظرم واقعا حرکت خیلی خوبی از AGS بود.

امیدوارم با این تغییراتی که دادن برای اندگیم برنامه خوبی داشته باشن که مثل دفعه قبل نشه.
به به چه عالی nw بازیه خیلی فان و خوبیه ولی دلیل اینکه ی مدت خیلی کوتاه بعد از ریلیز پچ های جدیدش dead میشه باگ های خیلی زیاد و گیم بریکینگ و کمبود کانتنته با دومی میشه کنار اومد ولی اولی واقعا عذابه باگ ها درحدی بدن که واقعا نمیشه تحملشون کرد مثلا ی دفعه میبینی چندماه ی کوئست خیلی مهم باگ میشه یا چندهفته اسپاون ی باس باگ میشه و ... امیدوارم اینبار از این مشکلات نبینیم

شما اکسپنشن rise of the angry earth هم بازی کردی؟ میخوام ببینم نسبت به اون چه تغیراتی داشته چون خیلی از این ساده کردن کوئست ها و لولینگ و ... رو توی همون اکسپنشن انجام دادن وپن جدید اضافه کردن ماد جدید pvp اضافه کردن مانت اضافه کردن و ... الان توی این بتا نسبت rise of the angry earth چیزه جدیدی داریم یا صرفا اومدن بازیو پالیش کردن و مشکلات رو برطرف کردن و برای کانتنت جدید باید منتظر باشیم ببینم aeternum موفق میشه یا نه؟

• Like
Reactions: m.d.makan
به به چه عالی nw بازیه خیلی فان و خوبیه ولی دلیل اینکه ی مدت خیلی کوتاه بعد از ریلیز پچ های جدیدش dead میشه باگ های خیلی زیاد و گیم بریکینگ و کمبود کانتنته با دومی میشه کنار اومد ولی اولی واقعا عذابه باگ ها درحدی بدن که واقعا نمیشه تحملشون کرد مثلا ی دفعه میبینی چندماه ی کوئست خیلی مهم باگ میشه یا چندهفته اسپاون ی باس باگ میشه و ... امیدوارم اینبار از این مشکلات نبینیم

شما اکسپنشن rise of the angry earth هم بازی کردی؟ میخوام ببینم نسبت به اون چه تغیراتی داشته چون خیلی از این ساده کردن کوئست ها و لولینگ و ... رو توی همون اکسپنشن انجام دادن وپن جدید اضافه کردن ماد جدید pvp اضافه کردن مانت اضافه کردن و ... الان توی این بتا نسبت rise of the angry earth چیزه جدیدی داریم یا صرفا اومدن بازیو پالیش کردن و مشکلات رو برطرف کردن و برای کانتنت جدید باید منتظر باشیم ببینم aeternum موفق میشه یا نه؟
نه من اون اکسپنشن رو بازی نکردم.
تجربم از بازی حدود 200 ساعت روی اکانت دیگمه که تو همون انتشار اصلی تجربه کردم و بعدش دیگه نرفتم سمتش و اکسپنشن رو هم نخریدم.
پس شاید درست نتونم مقایسه کنم ولی این رو میدونم که کوئستها تو Aeternum به راحتی در دسترسن.
از نسخه اصلی یادمه که باید میرفتیم روی اون تابلو اعلانات و فچ کوئست انجام میدادیم تا MSQ آنلاک بشه و ادامه بدیم.
نمیدونم این تو اکسپنشن درست شد یا نه ولی تو Aeternum کاملا گذاشتنشن کنار و نیاز به گرایند برای آنلاک کردن مراحل نداره.

بازی برای یکی مثل خودت که بازی رو جویدی فکر نکنم محتوای جدیدی داشته باشه.
صرفا تخم QOL رو شکوندن رو بازی و تجربه پلیرهای جدید رو به نظرم خیلی بهبود کلی دادن.

بازی برای یکی مثل خودت که بخوای برگردی فعلا محتوای جدیدی نداره.
به نظرم صرفا بازی رو جوری پولیش کردن که بشه بعدا روش بسازن و برن بالا که خیلی عالی این کار رو انجام دادن.
من واقعا لذت بردم تو اون دو روزی که بازی میکردم.
اومدن کنسول پلیرها به بازی هم که بهترین خبر ممکنه ، بازیهایی از این دست واقعا به پلیر تازه نفس نیاز اساسی دارن.

برای محتوای جدید فکر کنم به زودی یه نقشه راه بدن که مشخص کنه برنامشون برای آینده چیه.
اکسپنشن و آپدیتها جدید به چه صورت منتشر میشه و...
مطمئنا پلیرهای با سابقه تر مثل خودت مشتاق این هستین که ببینین برنامه AGS برای برگشت شماها چیه.
باید ببینیم کی این کار رو میکنن که هایپ رو از اینی که هست بیشتر کنن.

به نظرم کار درست همین بود که دارن انجام دادن ، دستی به سروروی بازی کشیدن وکنسول پلیرها رو آوردن تو.
که خب حداقل چندصد ساعت محتوا برای تجربه اونها فراهم کردن که در آخر برسوننشون به جایی که PC پلیرها همین الان حضور دارن.
یعنی درخواست برای محتوای جدید بین کنسول پلیرها هم به وجود میاد ، اونموقعست که اکپسنشن و آپدیتهای جدید رو معرفی یا منتشر میکنن.

• Love
  • Like
Reactions: Kaiki and Rohshen
نه من اون اکسپنشن رو بازی نکردم.
تجربم از بازی حدود 200 ساعت روی اکانت دیگمه که تو همون انتشار اصلی تجربه کردم و بعدش دیگه نرفتم سمتش و اکسپنشن رو هم نخریدم.
پس شاید درست نتونم مقایسه کنم ولی این رو میدونم که کوئستها تو Aeternum به راحتی در دسترسن.
از نسخه اصلی یادمه که باید میرفتیم روی اون تابلو اعلانات و فچ کوئست انجام میدادیم تا MSQ آنلاک بشه و ادامه بدیم.
نمیدونم این تو اکسپنشن درست شد یا نه ولی تو Aeternum کاملا گذاشتنشن کنار و نیاز به گرایند برای آنلاک کردن مراحل نداره.

بازی برای یکی مثل خودت که بازی رو جویدی فکر نکنم محتوای جدیدی داشته باشه.
صرفا تخم QOL رو شکوندن رو بازی و تجربه پلیرهای جدید رو به نظرم خیلی بهبود کلی دادن.

بازی برای یکی مثل خودت که بخوای برگردی فعلا محتوای جدیدی نداره.
به نظرم صرفا بازی رو جوری پولیش کردن که بشه بعدا روش بسازن و برن بالا که خیلی عالی این کار رو انجام دادن.
من واقعا لذت بردم تو اون دو روزی که بازی میکردم.
اومدن کنسول پلیرها به بازی هم که بهترین خبر ممکنه ، بازیهایی از این دست واقعا به پلیر تازه نفس نیاز اساسی دارن.

برای محتوای جدید فکر کنم به زودی یه نقشه راه بدن که مشخص کنه برنامشون برای آینده چیه.
اکسپنشن و آپدیتها جدید به چه صورت منتشر میشه و...
مطمئنا پلیرهای با سابقه تر مثل خودت مشتاق این هستین که ببینین برنامه AGS برای برگشت شماها چیه.
باید ببینیم کی این کار رو میکنن که هایپ رو از اینی که هست بیشتر کنن.

به نظرم کار درست همین بود که دارن انجام دادن ، دستی به سروروی بازی کشیدن وکنسول پلیرها رو آوردن تو.
که خب حداقل چندصد ساعت محتوا برای تجربه اونها فراهم کردن که در آخر برسوننشون به جایی که PC پلیرها همین الان حضور دارن.
یعنی درخواست برای محتوای جدید بین کنسول پلیرها هم به وجود میاد ، اونموقعست که اکپسنشن و آپدیتهای جدید رو معرفی یا منتشر میکنن.
خیلیم عالی اینطور ک میگی همچی مثبته فقط و فقط امیدوارم از نظره فنی هم مشکلات عجیب نداشته باشه و اینبار بازی به چیزی که واقعا حقش هست برسه چون nw واقعا mmoی خوبیه با اینکه از ags منتفرم ولی اینکه هنوز به این بازی پایبند موندن قابل تحسینه اونم توی این دوره ک ی سری بازیا انگار فقط واسه این ریلیز میشن ک ی فروش اولیه داشته باشن و بعد داون شن و کلا پروندشون بسته شه
درمورد محتوا هم از اونجای که قراره همچی وایپ شه بنظرم حتی برای پلیرای قدیمی هم کلی کار برای انجام دادن هست اونم توی ی فرمت جدید و بدون باگ و مشکلات فنی و کلی پلیر جدید که بازیو برای اولین بار تجربه میکنن ، شخصا اگه همچی اوکی باشه با فارم کردن دوباره ی همه چیزیای که قبلا گرفتم اوکیم

ممنون بابت توضیحاتت خودم درگیر اکسپنشن جدیدwow بودم نرسیدم اصن nw رو چک کنم ولی حسابی هایپمون کردی، توی گیم همو میبینیم

• Like
Reactions: m.d.makan
خیلیم عالی اینطور ک میگی همچی مثبته فقط و فقط امیدوارم از نظره فنی هم مشکلات عجیب نداشته باشه و اینبار بازی به چیزی که واقعا حقش هست برسه چون nw واقعا mmoی خوبیه با اینکه از ags منتفرم ولی اینکه هنوز به این بازی پایبند موندن قابل تحسینه اونم توی این دوره ک ی سری بازیا انگار فقط واسه این ریلیز میشن ک ی فروش اولیه داشته باشن و بعد داون شن و کلا پروندشون بسته شه
درمورد محتوا هم از اونجای که قراره همچی وایپ شه بنظرم حتی برای پلیرای قدیمی هم کلی کار برای انجام دادن هست اونم توی ی فرمت جدید و بدون باگ و مشکلات فنی و کلی پلیر جدید که بازیو برای اولین بار تجربه میکنن ، شخصا اگه همچی اوکی باشه با فارم کردن دوباره ی همه چیزیای که قبلا گرفتم اوکیم

ممنون بابت توضیحاتت خودم درگیر اکسپنشن جدیدwow بودم نرسیدم اصن nw رو چک کنم ولی حسابی هایپمون کردی، توی گیم همو میبینیم
واقعا همینطوره که میگی.
فقط گشتن و کارهای روزمره کردن تو این دنیا خودش کلی سرگرم کنندست.
بری فقط متریال جمع کنی و بیای کرفت کنی یا بفروشی.
ماهیگیری کنی یا فقط وایسی دیگران رو تماشا کنی.
صرف بودن تو اون دنیا خودش جذابه.

امیدوارم فاصله زمانی بین انتشار محتواها کمتر بشه تا بتونن درصد بالای پلیرها رو نگه دارن.
بازی وقتی پر از پلیرهای دیگست خیلی جذابتره.
اینکه سرتو که میچرخونی 10 نفر رو میبینی که هر کدوم دارن کاری میکنن خیلی فانتره.

بازی خیلی خوش ساخته و منم خیلی خوشحالم که بیخیالش نشدن و دارن براش تصمیمهای درست میگیرن
وقتی ESO ، Lotro و مابقی میتونن سالها زنده باشن و پلیر جذب کنن چرا NW نتونه؟

===========
من فکر کنم پس باید اکسپنشن رو بخرم چون تو این بتا به لول 20 که میرسیدی مونت میداد.
بازی خیلی با اون فانتره.

صبر میکنم ببینم حین انتشار تخفیفی چیزی میزنه روش یا نه.

واقعا همینطوره که میگی.
فقط گشتن و کارهای روزمره کردن تو این دنیا خودش کلی سرگرم کنندست.
بری فقط متریال جمع کنی و بیای کرفت کنی یا بفروشی.
ماهیگیری کنی یا فقط وایسی دیگران رو تماشا کنی.
صرف بودن تو اون دنیا خودش جذابه.

امیدوارم فاصله زمانی بین انتشار محتواها کمتر بشه تا بتونن درصد بالای پلیرها رو نگه دارن.
بازی وقتی پر از پلیرهای دیگست خیلی جذابتره.
اینکه سرتو که میچرخونی 10 نفر رو میبینی که هر کدوم دارن کاری میکنن خیلی فانتره.

بازی خیلی خوش ساخته و منم خیلی خوشحالم که بیخیالش نشدن و دارن براش تصمیمهای درست میگیرن
وقتی ESO ، Lotro و مابقی میتونن سالها زنده باشن و پلیر جذب کنن چرا NW نتونه؟

===========
من فکر کنم پس باید اکسپنشن رو بخرم چون تو این بتا به لول 20 که میرسیدی مونت میداد.
بازی خیلی با اون فانتره.

صبر میکنم ببینم حین انتشار تخفیفی چیزی میزنه روش یا نه.
دیر به بتاش رسیدم نتونستم دانلودش کنم ببینم چجوریه ای کاش یه هفته بود ولی اینجوری که میگی بازی خوبیه.
خیلی وقته منتظر یه mmo خوب جدید برا کنسولم و مطمئنم استقبال خوبی میشه ازش مخصوصا اینکه کراس پلتفرم هم هست,امیدوارم خوب بازی رو ساپورت کنن بعد این لانچ.

PvP هم مثل اینکه بخش مهمی از بازیه پینگ اینا چطوریه خوبه؟ یادمه ESO سر پینگ اصلا هیشکی رو نمیتونستم خوب بزنم.

• Like
Reactions: Kaiki and m.d.makan
دیر به بتاش رسیدم نتونستم دانلودش کنم ببینم چجوریه ای کاش یه هفته بود ولی اینجوری که میگی بازی خوبیه.
خیلی وقته منتظر یه mmo خوب جدید برا کنسولم و مطمئنم استقبال خوبی میشه ازش مخصوصا اینکه کراس پلتفرم هم هست,امیدوارم خوب بازی رو ساپورت کنن بعد این لانچ.

PvP هم مثل اینکه بخش مهمی از بازیه پینگ اینا چطوریه خوبه؟ یادمه ESO سر پینگ اصلا هیشکی رو نمیتونستم خوب بزنم.
برای کنسول شک نکن که فوق الهادست.
پینگ رو نمیدونم، من کلا تو mmo اهل pvp نیستم.

ولی میتونم بگم تو این بتا مشکلی بابت سرور نداشتم.
البته فقط با vpn بازی کردم.

• Like
Reactions: R O N I N and Kaiki

بله pvp خیلی خیلی لذت بخشه ولی زیاد مهم نیست یعنی اگر کسی pvp رو دوست نداشته باشه نیازی نیست انجام بده چون ایتمای pve و pvp کاملا جدا هستن perk های که روی ایتما برای pvp باید بگیری با perk های خوبه pve کاملا متفاوته تنها جای که ی شخص pve شاید مجبور بشه pvp کنه وقتیه که ی artficat ایتم از pvp بدست بیاد که معمولا باز artficat های که از pvp میاد مناسب همون pvp هستن
جدای از همه اینا pvp بازی شاهکاره یعنی یکی از بهترین pvp هارو داره مخصوصا open world pvp که تو 90% mmoهای امروزی مرده ولی توی nw عالی کار شده زمانی که بازی خوبه و ملت راضی هستن همیشه فکشن چت شلوغه و همه مشغول جم کردن گروه برای حمله به فلان fort یا ... هستن و تجربه ی خیلی خیلی خوبیه اینکه بازی 3 تا فکشن داره هم خودش خیلی کمک میکنه و همیشه رقابت سنگینه حالا ی دوره ی فکشن ضعیفه ی فکشن وقوی و هی ورق برمیگرده البته همه اینا در شرایطه که بازی شلوغ باشه و ملت راضی باشن

برای بازی کردن باید vpn داشته باشی(رو کنسول رو نمیدونم) و پینگ و فریم هم توی pvp خیلی مهمه اگر vpn خوب داری سرورای بازی خوبن و از سمت اونا مشکلی نیست

آخرین ویرایش:
برای کنسول شک نکن که فوق الهادست.
پینگ رو نمیدونم، من کلا تو mmo اهل pvp نیستم.
شنیدم یه منطقه داره عین اکسترکشن شوترهاس،
Resource های خوبی برای فارم داره ولی pvp هم بازه اونجا، بمیری هم نصف چیزایی که جمع کردی میوفته فست تراول هم قفله، دیگه مجبوری برای دفاع از خودت بجنگی :D

برای بازی کردن باید vpn داشته باشی(رو کنسول رو نمیدونم) و پینگ و فریم هم توی pvp خیلی مهمه اگر vpn خوب داری سرورای بازی خوبن و از سمت اونا مشکلی نیست
یکی از بچه هایی که بتای کنسول رو رفته بود پرسیدم میگفت گیرآپ اوکیه

• Like
Reactions: Kaiki
شنیدم یه منطقه داره عین اکسترکشن شوترهاس،
Resource های خوبی برای فارم داره ولی pvp هم بازه اونجا، بمیری هم نصف چیزایی که جمع کردی میوفته فست تراول هم قفله، دیگه مجبوری برای دفاع از خودت بجنگی :D

یکی از بچه هایی که بتای کنسول رو رفته بود پرسیدم میگفت گیرآپ اوکیه
دوستان الان خیلی پلیر های بازی کمه ولی دوست دارم بخرمش.با این تعداد پلیر فکر کنم دانجن ها خالی باشه درسته؟یعنی فقط باید کوست برم لول آپ کنم؟بنظرتون اکسپنشن بیاد پلیرها بوست میشن؟

دوستان الان خیلی پلیر های بازی کمه ولی دوست دارم بخرمش.با این تعداد پلیر فکر کنم دانجن ها خالی باشه درسته؟یعنی فقط باید کوست برم لول آپ کنم؟بنظرتون اکسپنشن بیاد پلیرها بوست میشن؟
قطعا یکسری از پی سی پلیر ها برمیگردن که تو سرور های جدید بازی کنن یا شایدم کارکتر قبلی رو ادامه بدن که پلیر بیس کنسول ها هم اضافه میشه به اینا و اوضاع بهتر میشه.
بعد یه قابلیتی هم هست که اگه سروری که بازی میکنی خلوت باشه میتونی دانجن هارو با پلیر های سرورهای دیگه بازی کنی که این خیلی خوبه.

حالا باید تا لانچ صبر کنیم ببینیم چقدر پلیر بیس بیشتر میشه.

• Like
Reactions: Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or