Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
چقد ضد حال ... الان پاگانی بهتره یا لامبورگینی ؟ چون این ماشین بعد از پایان بازی باز میشه ... بعدش بقیه ماشینهای مخصوص جاده خودشونو بفروشم مشکلی پیش نمیاد یعنی runner , drift , offord ؟
الان تو 91 درصدم پاگانی زوندا باز شده ...آخرشه ؟
بله آخرشه به نظرم ماشینای دیگه‌تون رو نفروشید بهتره شاید بعدا خاستید چلنجای دریفت و آفرود و مسابقه‌های جانبی رو برید.
بهترین سوپرکار واسه Outlaws Rush ماشین Mclaren P1 هست ولی با این حال سلیقه‌ای هس سوپرکارها زیاد تفاوتی ندارن وقتی با Speed Card آپگریدشون میکنید به آخرین لول.
راه‌های دیگه هم هست مثلا من آخرم بازی هم با یه Nissan GTR Premium رفتم که تا لول ۳۹۰ آپگرید شده بود و هندلینگش از سوپرکارها بهتره. ولی خب خیلی گرایند بیشتری میخاد واسه بدست آوردن کارت‌ها و رسوندنش به اون لول.

بله آخرشه به نظرم ماشینای دیگه‌تون رو نفروشید بهتره شاید بعدا خاستید چلنجای دریفت و آفرود و مسابقه‌های جانبی رو برید.
بهترین سوپرکار واسه Outlaws Rush ماشین Mclaren P1 هست ولی با این حال سلیقه‌ای هس سوپرکارها زیاد تفاوتی ندارن وقتی با Speed Card آپگریدشون میکنید به آخرین لول.
راه‌های دیگه هم هست مثلا من آخرم بازی هم با یه Nissan GTR Premium رفتم که تا لول ۳۹۰ آپگرید شده بود و هندلینگش از سوپرکارها بهتره. ولی خب خیلی گرایند بیشتری میخاد واسه بدست آوردن کارت‌ها و رسوندنش به اون لول.
دست فرمان برای اینکه نرم بشه و راحتر بچرخه کدوم گزینه باید آپگریت بشه ؟

دست فرمان برای اینکه نرم بشه و راحتر بچرخه کدوم گزینه باید آپگریت بشه ؟
متاسفانه دست فرمون این نسخه همین مزخرفی هست که میبینید راهی هم نیست واسه درست کردنش. کارتایی که علامت Brake دارن کمی قدرت ترمز رو بهتر میکنن که باعث میشه دریفت کشیدن آسونتر شه.

متاسفانه دست فرمون این نسخه همین مزخرفی هست که میبینید راهی هم نیست واسه درست کردنش. کارتایی که علامت Brake دارن کمی قدرت ترمز رو بهتر میکنن که باعث میشه دریفت کشیدن آسونتر شه.
نیسان جی تی آرقرمز ه و بی ام و و شاستی بلنده که اول بازی میان چطور باید این 3 رو گرفت ؟

عاقا گرافیک بازی چرا اینقدر تو دیواره؟
رو ps4 که بازی شبیه ps2
رو ps4 pro شبیه بازی ps3 میمونه:D

مخصوصا مناطق جنگلیش واقعا افتضاحه
آپدیت بازی 1.08 هست
برای شما هم همینطوره؟!

والا Rivals که بازی لانچ بود گرافیک خیلی بهتری داشت

نیسان جی تی آرقرمز ه و بی ام و و شاستی بلنده که اول بازی میان چطور باید این 3 رو گرفت ؟
راهی نداره ولی میشه مدل Stockاش رو خرید مثل اونا تیون کرد.
رو ps4 که بازی شبیه ps2

آپدیت بازی 1.08 هست
برای شما هم همینطوره؟!
شنیدم گرافیک بازی رو پی اس ۴ زیاد چیز جالبی نیست ولی روی پی سی تا اونجا که یادم میاد خوب بود

رو ps4 که بازی شبیه ps2

آپدیت بازی 1.08 هست
برای شما هم همینطوره؟!

والا Rivals که بازی لانچ بود گرافیک خیلی بهتری داشت
قبلی ها چیز دیگه ای بود تکون میخوردی سرعت بالا پلیس پیداش میشد این سری اصلا ن انگار ... ماشینهاشم افتحضاحه ...

راهی نداره ولی میشه مدل Stockاش رو خرید مثل اونا تیون کرد.

شنیدم گرافیک بازی رو پی اس ۴ زیاد چیز جالبی نیست ولی روی پی سی تا اونجا که یادم میاد خوب بود
بهترینها برای حالت آفرد و دریفت و رانر چه ماشنیهایی هستن ؟

آفرود: Porsche Panamera
دریفت: Lamborghini Huracan
رانر: هر چیزی دوس دارین میشناش کلن آسونن
با hard خیلی بد میشه بازی کرد واقعا سخته !!! مثال هوش مصنوعی قدرتش T3 310 ولی کاربر یا خودم قدرت ماشین T3 350 ولی باز هوش مصنوعی میبره و جلوتره ... هرچیم تلاش کنی باز نمیشه خوده هوش رو برد ...تو 50 درصد جادها واقعا با IHVN رفتن خیلی سخته و برنده شدن انگار ممکن نیس...

سلام دوستان این بازیش چطوره و امتیاز چند کرفته ؟ من فقط تکنفره بازی میکنم
بین این و دیرت رالی ۲ کدومو پیشنهاد میدین ؟
به لحاظ گرافیک کدوم بهتره ؟

نمره هاش زیاد جالب نبود رو 60 70 بود متاش،من خودم زیاد بازیش نکردم ولی بدک نبود.
دیرت هم بازی نکردم ک بگم کدوم بهتره.

• Like
Reactions: ehsan M
Dirt ها خیلی عالین من خیلی باهاشون حال میکنم البته این نسل زیاد بازی نکردمشون. یه خورده 4 و Rally 1 رو بازی کردم ولی اگه میخوای لذت کامل ببری فرمون میخواد.
چون با دسته شاید بره رو مخت کنترلش.
این NFS هم خوبه بخش آفرودش هم خوب طراحی شده ولی خب آرکیده و با Dirt زمین تا آسمون فرق داره.

• Like
کلا این دوتا کاملا متفاوتن. اگه به customization ماشینا علاقه دارین و بدتون نمیاد که بشه همه پیچا رو با دریفت گذروند نیدفوراسپید خوبه. ولی اگه دنبال یه تجربه رالی شدیدا واقع گرایانه هستین همون Dirt Rally 2 خوبه واستون.

• Like
کلا این دوتا کاملا متفاوتن. اگه به customization ماشینا علاقه دارین و بدتون نمیاد که بشه همه پیچا رو با دریفت گذروند نیدفوراسپید خوبه. ولی اگه دنبال یه تجربه رالی شدیدا واقع گرایانه هستین همون Dirt Rally 2 خوبه واستون.
دوستان دم همتون گرم
چون به گرافیک اهمیت میدم فکر میکنم دیرت رالی دو برام بهتر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or