Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
این بازی که مشخصاً ارزش وقت هدر دادن نداره ولی میتونی اکانت کرک شده بازی رو بخری.
حالا بعضی از دوستان برای همین بازی نسخه Deluxe بازی به همراه map shortcut هاش و پک ماشینهای aston martin DB5 و pontiac firebird پول دادن (که برای من بیشتر حس fun داشت تا وقت هدر دادن، البته من قصد شروع بحث و یا ایراد الکی گرفتن از صحبت شما دوست عزیز رو ندارم، شما از دوستان قابل احترام و خوش برخورد سایت هستین که به خصوص تو تاپیک مربوط به steam بسیار هم به دوستان کمک میکنین)
والا بازی برای بنده لذت هم داشت، داستان گرچه آبکی بود، ولی گیم پلی بازی برای من جذاب بود (حالا یک بخش زیادی از صحبتام مربوط به پست نقل قول شده نداره)، والا تو سبک Arcade که به این گستردگی هم قابلیت اسپرت کردن داشته باشه شک دارم کلا رقیبی داشته باشه، یک بحثی هست که بازی شبیه FH3 شاید شده باشه از این نظر که میشه off road هم حرکت کرد، ولی والا دیگه جز این هرچی بوده از مشخصات قدیمی این سری بوده دیگه قابلیت free roam که چیزه جدیدی نیست، و من اصلا با این صحبت ها که کسی که FH3 رو تجربه کرده این بازی بهش حال نمیده موافق نیستم، اون بازی simcade هست، این بازی کاملا Arcade با یک گیمپلی واقعا از نظر من جذاب، هر کدوم از بازی ها جذابیت خودش رو داره، گرافیک شاید عالی نیست، ولی والا ضعیف هم نیست. در کل بازی به خودی خود بازی زیبا و لذت بخشی هست. حالا کمو کاستی داره که ایشالا بهتر بشه تو نسخه های بعدی من واقعا از هر دو نسخه جدید این سری لذت بردم و امیدوارم مخصوصا همین اسپرت کردنش حالا حالا ها ادامه پیدا کنه... هر سری هم کامل تر بشه... اصلا نمیخوام که این سری هم از ادامه حیاتش جلوگیری بشه...

انتخاب نوع کلاس (آفرود / مسابقه ای / رانر / درگ) ربطی به انجام بخش داستانی بازی داره ؟

به نظر بازی خفنی میاد . دزدی اکشن مسابقه و مبارزه با کارتل و ....

انتخاب نوع کلاس (آفرود / مسابقه ای / رانر / درگ) ربطی به انجام بخش داستانی بازی داره ؟

کلا برای پیشبرد روند داستان, باید همه ی مسابقاتو انجام بدی.

به نظر بازی خفنی میاد . دزدی اکشن مسابقه و مبارزه با کارتل و ....

racing arcade بهتر از این, تو این دوره و زمونه نیست.

• Like
Reactions: kamyy
دوستان رانندگی با نید فور اسپید خیلی راحت و خوبه و سر پیچها مثل بازیهای دیگه هی مرتب دور خودتون سر و تاب نمیخورید ، میخواستم بپرسم بازی ماشینی اینجوری مثل نید فور اسپید ولی با کیفیت تر هست ؟

دوستان رانندگی با نید فور اسپید خیلی راحت و خوبه و سر پیچها مثل بازیهای دیگه هی مرتب دور خودتون سر و تاب نمیخورید ، میخواستم بپرسم بازی ماشینی اینجوری مثل نید فور اسپید ولی با کیفیت تر هست ؟
Forza Horizon 3

دوستان دریفت کردن تو این بازی قلق خاصی داره ؟
من GT86 رو ورداشتم و تیون هم کردمش ، الان تو یکی از قسمت ها که باید 69000 تا امتیاز دریفت بیارم هر کاری میکنم موفق نمیشم . ده بارم امتحان کردم .
به نظرتون چی کار کنم ؟ ماشین رو عوض کنم یا تغییر خاصی توش ایجاد کنم یا چی کار کنم کلا ؟

خاک بر سر EA احمق، که از سری شیفت، و کربن، و اندرگراند، و ماستوانتد 2005 و برنات پارادایس سیتی رسیده به پی بک و ریوالز و 2015 ! من هنوز هم کربن و ماستوانتد 2005 بازی میکنم هنوز مخم سوت میشکه چجوری اون زمان این طوری این بازی ها رو ساختن و تو این همه پیشرفت میرسیم به اشغال های مثل پی بک، این فرمول پی بک کاملا تو نسخه RUN شکست خورده بود نمیدونم چطوری دوباره پیاده اش کردن، بهترین NFS نسل جدید هم بنظرم نسخه 2015 هست که اونم تمام انلاینه :|

خاک بر سر EA احمق، که از سری شیفت، و کربن، و اندرگراند، و ماستوانتد 2005 و برنات پارادایس سیتی رسیده به پی بک و ریوالز و 2015 ! من هنوز هم کربن و ماستوانتد 2005 بازی میکنم هنوز مخم سوت میشکه چجوری اون زمان این طوری این بازی ها رو ساختن و تو این همه پیشرفت میرسیم به اشغال های مثل پی بک، این فرمول پی بک کاملا تو نسخه RUN شکست خورده بود نمیدونم چطوری دوباره پیاده اش کردن، بهترین NFS نسل جدید هم بنظرم نسخه 2015 هست که اونم تمام انلاینه :|

EA شده دقیقا همون Activision که چون میدونه بازیش مضخرف ترین بازی قرن هم باشه باز فروش داره کلا دیگه اهمیتی به کیفیتش نمیده :)) بلک باکس 400 نفری با اون همه افراد با تجربه کجا و گوست گیمز 60 نفره که خیلیاشون کم تجربن کجا. سیاستای چرته EA هست دیگه چیکار میشه کرد ~X(

دوستان این اخرین نسخه از این سری هست یا جدیدتر هم امده؟

خیر نیامده :D

• Like
Reactions: alone ahmad
من الان هم اینفینیتی و جان کوپر رو خریدم، چرا هنوز برام مراحل اسپیدکراس نمیاد؟! بخاطر این پک و مراحل جدیدش مجبور شدم 2 بار الکی بازیو تموم کنم اخرسر هم باز همون اش و همون کاسه.
حجم بازی روی سیستم 27 گیگ تمام هست. ایا فایل کم دارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or