Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
ظرفیت 2 این بازی رو 90 تومن قیمت زدن به نظرتون ارزش خرید داره؟ چند ماه میتونه سرگرم کنه یا مثل نقدایی که نوشتن تکراری میشه ؟

درباره خود بازی برای کسی که به FH3 و 4 دسترسی نداره، نسبتا گزینه خوبی هست و یکی دو هفته ای میتونه سرگرم کنه

درباره قیمت نه 90 هزارتومن ارزش نداره ظرفیت 2

میتونی با 90 هزارتومن یک کد سه ماهه Ea access بخرید که کنار این بازی BFV و BF2 و کلی بازی دیگه هم هست

EA Access coming to PlayStation 4 - EA Access - EA Official Site

من یه سوالی برام پیش اومده که چرا این بازی اینقدر آشغاله؟
مگه میشه بازی سال 2017 عرضه بشه بعد گرافیکش از نسخه 2015 پایین تر باشه
گیم پلی مسخره داستان آبکی فیزیک ماشین ها فاجعه

واقعا چیشد NFS به اینجا رسید؟

من یه سوالی برام پیش اومده که چرا این بازی اینقدر آشغاله؟
مگه میشه بازی سال 2017 عرضه بشه بعد گرافیکش از نسخه 2015 پایین تر باشه
گیم پلی مسخره داستان آبکی فیزیک ماشین ها فاجعه

واقعا چیشد NFS به اینجا رسید؟
من خیلی با این بازی حال کردم:دی بازی آرکید واقعا اینطوری هم که شما میگی نیست
بستگی داره با چه دیدی بری سمت بازی . قطعا از دید من بهترین ریسینگ FH هست ولی خب من همیشه با NFS حال کردم
حتی با نسخه The run که اینهمه کوبیده شد من نهایت لذت و بردم:دی

من خیلی با این بازی حال کردم:دی بازی آرکید واقعا اینطوری هم که شما میگی نیست
بستگی داره با چه دیدی بری سمت بازی . قطعا از دید من بهترین ریسینگ FH هست ولی خب من همیشه با NFS حال کردم
حتی با نسخه The run که اینهمه کوبیده شد من نهایت لذت و بردم:دی
از نظر من هم بازی اونقدر ها که ازش بد میگفتن بد نیست از نسخه قبلی خیلی خیلی بهتر هست اما در کل یه بازی ریسینگ متوسطه

• Like
Reactions: AM!R and Destro
من خیلی با این بازی حال کردم:D بازی آرکید واقعا اینطوری هم که شما میگی نیست
حتی با نسخه The run که اینهمه کوبیده شد من نهایت لذت و بردم:D

یه زمان NFS بهترین تجربه آرکید ریسینگ بود ولی الان با ارفاق میشه متوسط در نظر گرفتش
بزرگترین ضعف نسخه 2015 اتصال دائم اینترنت و داستان سرایی اون بود ولی توی Payback همه چه ضعیف بود
درسته شما لذت بردین ولی واقعا شما بعد از Forza Horizon بازی کردن میتونی Payback رو بازی کنی و لذت ببری بازم؟

یه زمان NFS بهترین تجربه آرکید ریسینگ بود ولی الان با ارفاق میشه متوسط در نظر گرفتش
بزرگترین ضعف نسخه 2015 اتصال دائم اینترنت و داستان سرایی اون بود ولی توی Payback همه چه ضعیف بود
درسته شما لذت بردین ولی واقعا شما بعد از Forza Horizon بازی کردن میتونی Payback رو بازی کنی و لذت ببری بازم؟
فورتزا واقعا بی نظیره اصلا شکی درش نیست
ولی خب من فن nfs هستم هنوزم اگه وقت بشه rivals و میرم
آره ۲۰۱۵ نباید اینطوری میکردن ولی گرافیکش حرف نداره برای منم عجیب بود که چرا گرافیک انقدر افت کرده بود تو نسخه آخر
بازی بدون شک ضعف داره و بهتر شد اتفاقا که یه استراحتی بهش دادن امیدوارم فعلا هم نسخه ای ندن تا بیفته دسته یه استودیو درست حسابی

• Like
Reactions: gamer123456
دوستان تو بازی وقتی یه مسابقه رو میری برنده میشی و یه جای دیگه از نقشه بهت مسابقه میده سوالم اینه وقتی همون مسابقه ای که برنده شدی رو بخای دوباره بری با یه ایده ی دیگه مثلا دریفت کردن و زمان خاصی جلوی ماشینا بمونی تا اخرش و ‌... بالاخره این مرحله تموم نمیشه؟

• Like
Reactions: masoud21
از نظر بنده این نسخه افتحضاح بود ... یکش اینکه اتو سیو همش و مانول سیو یعنی سیو دستی نداره که واقعا بازی رو خرابش کرده یعنی وقتی یه ماشین انتخاب میکنی و بعد باهاش رانندگی میکنی میبنی چقد افتحضاحه این ماشین و سریع سیو میشه .... در صورتیکه اگه سیو دستی باشه راحت میشه به حالت قبل برگشت و ماشین بهتری رو انتخاب کرد هم پولت از بین نمیره هم مراحل بازی ...گرافیگمش که جالب نبود یا اینکه پلیسها اصلا تو شهر نیستن و باید بری انتخاب کنی تا بیایند مثل سری قبل که پلیسهام در شهر در حال گشت زنی هستن ولی این نسخه انگار ن انگار .... حتی در ازبین بردن پلیسهام چیزی سرشون خراب کنی و سدشون کنی .. تو انتخاب ماشینها که بدتر !!!! میبنی تو چند مدل مسابقه ماشینها همه یکی هستن و فقط پول هدر میدی ...

یکی به بنده بگوید الان برای رالی رده t3 چیکار باید کرد تا ماشینهای t3 قبلش باز بشه ؟ الان ماشنیها تو رده t2 هستن و برای مسابقه با رده t3 ج نمیده ...یعنی بنده الان تو رده مسابقه با t3 هستم و ماشینهای این مدل قفل هستن و ماشینم رده t2 هستش ...

• Like
Reactions: mac man
از نظر بنده این نسخه افتحضاح بود ... یکش اینکه اتو سیو همش و مانول سیو یعنی سیو دستی نداره که واقعا بازی رو خرابش کرده یعنی وقتی یه ماشین انتخاب میکنی و بعد باهاش رانندگی میکنی میبنی چقد افتحضاحه این ماشین و سریع سیو میشه .... در صورتیکه اگه سیو دستی باشه راحت میشه به حالت قبل برگشت و ماشین بهتری رو انتخاب کرد هم پولت از بین نمیره هم مراحل بازی ...گرافیگمش که جالب نبود یا اینکه پلیسها اصلا تو شهر نیستن و باید بری انتخاب کنی تا بیایند مثل سری قبل که پلیسهام در شهر در حال گشت زنی هستن ولی این نسخه انگار ن انگار .... حتی در ازبین بردن پلیسهام چیزی سرشون خراب کنی و سدشون کنی .. تو انتخاب ماشینها که بدتر !!!! میبنی تو چند مدل مسابقه ماشینها همه یکی هستن و فقط پول هدر میدی ...

یکی به بنده بگوید الان برای رالی رده t3 چیکار باید کرد تا ماشینهای t3 قبلش باز بشه ؟ الان ماشنیها تو رده t2 هستن و برای مسابقه با رده t3 ج نمیده ...یعنی بنده الان تو رده مسابقه با t3 هستم و ماشینهای این مدل قفل هستن و ماشینم رده t2 هستش ...

بزای اینکه پولت از دست نره قبل خرید روی فلش یه بکآپ از سیو بگیر بعد که خوشت نیومد جایگزین کن.

برای t3 هم فقط باید با tune up رد کنی.
اما نیسان GTR عالیه با tune up روی دوتا برندی که شتاب و top speed دارن همیشه اول میمونی ...انگار این ماشین رو عمدا باگ کردن

بزای اینکه پولت از دست نره قبل خرید روی فلش یه بکآپ از سیو بگیر بعد که خوشت نیومد جایگزین کن.

برای t3 هم فقط باید با tune up رد کنی.
اما نیسان GTR عالیه با tune up روی دوتا برندی که شتاب و top speed دارن همیشه اول میمونی ...انگار این ماشین رو عمدا باگ کردن
رفیق فلش ندارم این روش میدونستم ولی خب میخاستم خود بازی سیوش کنه یعنی مانول سیو
tune up که ماشین وقتی t2 هستش باید اپدیتش کنی تا بشه t3 ؟؟؟
نیسان GTR کدومه ؟ یعنی تو 2 کلاس خوب میره ؟

رفیق فلش ندارم این روش میدونستم ولی خب میخاستم خود بازی سیوش کنه یعنی مانول سیو
tune up که ماشین وقتی t2 هستش باید اپدیتش کنی تا بشه t3 ؟؟؟
نیسان GTR کدومه ؟ یعنی تو 2 کلاس خوب میره ؟

t3 رو نمیره اما اونقدری میره که بتونه ماشینا رو آنلاک کنه.
واسه GTR هم نمیدونم ماشین باز هستی یا نه اما به گودزیلا هم معروفه .... اگه نسخه دلوکس رو داشته باشی پیشفرض تو ماشینات میاد اگه نه تو ماشین فروشی به nissan skyline 1999 هست.
همون ماشینی که اول بازی داشتیش (منظورم پگانی نیست)

• Like
Reactions: satellitedvb
t3 رو نمیره اما اونقدری میره که بتونه ماشینا رو آنلاک کنه.
واسه GTR هم نمیدونم ماشین باز هستی یا نه اما به گودزیلا هم معروفه .... اگه نسخه دلوکس رو داشته باشی پیشفرض تو ماشینات میاد اگه نه تو ماشین فروشی به nissan skyline 1999 هست.
همون ماشینی که اول بازی داشتیش (منظورم پگانی نیست)
هوش مصنوعیش خیلی سخته ... یخرده بی عدالتیم هس اینکه الان طرف مقابل یعنی حریفت اتومبیل پاگانی زونداس و ماشین خودت لامبورگی .. کی میشه باهاش مسابقه بدی اونم تو لول هارد یعنی سخت .... در صورتیکه در سری های و نسخهای قبل اینطوری نبود هردو یعنی خودت و هوش مصنوعی یکسان بود یعنی بیشتر ماشینها آنلوک میشدن ...

وقتی بازی تموم شد باز میشه
چقد ضد حال ... الان پاگانی بهتره یا لامبورگینی ؟ چون این ماشین بعد از پایان بازی باز میشه ... بعدش بقیه ماشینهای مخصوص جاده خودشونو بفروشم مشکلی پیش نمیاد یعنی runner , drift , offord ؟
الان تو 91 درصدم پاگانی زوندا باز شده ...آخرشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or