Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
پولمو برگردوند دیگه رو هوام الان خدایا شکرت با لایو چت با فردی صحبت کردم تو 30 ثانیه پولم برگشت الان میزنم تو گوش دلاکس خارج اینه دیگه رو حساب کتابه همچیشون چه پشتیبانیه عالی داره گفتم میخوام نسخه دلاکسشو بخرم گفت اوکی ! الان چک کردم حسابمو 60 دلارم برگشت فقط کافیه چیز شکن بزنین و حتما رو امریکا ست کنین و ایمیل و نام درستتونو بهش بگین چون میپرسه و خیلی راحت پولمو برگردوند دمشون گرم^:)^

عارف جان دوست عزیز ممنونم ازت موفق باشین:x

جدی ؟
سونی پیشرفت کرده پس :D
خوبه به مراد دلت رسیدی پس

دو ماهی دیر گفتی :)))

به نظرم این نسخه تمام ارکان لازم برای موفقیت رو داره از کلاس و محیط های متنوع تا کاستومایز عمیق و باقی ویژگی های مثبت که تو پست اول هست

فقط باید سطح انتظارات رو در حد خوب نگه داریم چون یقینا نمیتونه بیاد کنار دست بازی ایی مثل FH3 ولی خب در سطح خودش میتونه خوب و لذت بخش باشه
دوست عزیز تمام ویژگی‌هایی که در پست اول هست، از آپدیت‌های خودم هست.
کسایی که میخوان چشم بسته خرید نکنن، حتما ویدئوهای گیم پلی بازی رو ببینن. EA Access از امروز شروع شده. اینم اولین ویدئو: watch?v=FVJy5tytTH0

• Like
Reactions: Ali Venom
دوست عزیز تمام ویژگی‌هایی که در پست اول هست، از آپدیت‌های خودم هست.
کسایی که میخوان چشم بسته خرید نکنن، حتما ویدئوهای گیم پلی بازی رو ببینن. EA Access از امروز شروع شده. اینم اولین ویدئو: watch?v=FVJy5tytTH0
تاریخ انتشار نزدی عزیز

ازونجا که بازی قبلی رو روی وان خودم دارم و بازی کردم و افت فریم و رزولوشن رو توی نسخه وان تحربه کردم صد در صد این بازی روی وان اجرا نشده .
دلیلت از پهنا تو دهن کسی که کلمه منطق رو اختراع کرد:|
چون تو نسخه قبلی افت فریم و رزولوشن داشته تو اینم حتما داره پس ماله ایکس باکس نیست:|
یعنی موندم چی بگم بهت هر چی منطقه بردی زیرسوال
کدوم منطقی میگه چون نسخه قبل افت فریم داشت اینم داره؟
تو هنوز توحجم بازی موندی؟اینجا هم کسی درمورد حجم بازی صحبت نمیرد که تو خودتو انداختی وسط که ما داریم درمورد حجم صحبت میکنیم
تو ویدوئو به به طور روشن دکمه های ایکس باکس داشت نشون داده میشد پس رو وان اجرا شده

• Like
Reactions: sharoshor
تقریبا تموم کسایی که با EA Access بازی کردن خیلی خوششون اومده و منتظر فول گیمند.به نظر میاد گوست گیمز روی داستان خیلی کار کرده! لایو تیونینگ هم مثل نسخه قبل وحشتناک نیست و بسته به کلاس ماشینتون میتونید تغییرش بدید و خیلی هم جالبه. مثلا این واسه دریفته
گرافیک بازی هم روی ایکس باکس وان با اینکه 12 گیگ حجمش کمتره ولی باز خیلی خوب بود.
-------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان همیشه در صحنه UFO پیدا کردن :|

من یه کم بازی کردم، فعلا نمیشه درست نظر داد ولی از اون چیزی که انتظار داشتم بهتر به نظر میاد (هر چند انتظار اولیه ـم یه بازی با متای زرد بود :دی). کنترل ماشین ها خیلی عالی نیست ولی قابل قبول هست و ایراد بزرگی نداره. طراحی ماشین ها و محیط هم خیلی خوبه، نقشه هم بزرگه، فعلا فقط یه بخشش آزاده ولی چیزی که من دیدم، یه نقشه بزرگ و احتمالا پر محتوا هست. مسابقات هم به نظر همون مسابقه های همیشگی سری باشن همراه با Speed Trap و بقیه Activity ها. داستانش که مانور زیادی هم روش داده شده، به نظر چرت میاد ولی شخصیت های جالبی داره و امیدوارم شیوه روایتش جالب باشه، هر چند این مدتی که من بازی کردم داستانش چیز خاصی نداشت و یه موضوع خیلی کلیشه ای بود، ایشالا در ادامه بهتر بشه :دی مشکلی که فعلا باهاش دارم اینه که تو رقابت های اصلی که داستان رو جلو میبره، کات سین زیاد داره، یعنی قبل و بعد از مسابقه که داستان روایت میشه رو کاری ندارم، وسط یه مسابقه یهو 4 بار بازی قطع میشه و کات سین نشون میده :| البته شاید فقط اوایل بازی اینجوری باشه و در ادامه به این شکل دنبال نشه که امیدوارم همین طور هم باشه :دی

من یه کم بازی کردم، فعلا نمیشه درست نظر داد ولی از اون چیزی که انتظار داشتم بهتر به نظر میاد (هر چند انتظار اولیه ـم یه بازی با متای زرد بود :دی). کنترل ماشین ها خیلی عالی نیست ولی قابل قبول هست و ایراد بزرگی نداره. طراحی ماشین ها و محیط هم خیلی خوبه، نقشه هم بزرگه، فعلا فقط یه بخشش آزاده ولی چیزی که من دیدم، یه نقشه بزرگ و احتمالا پر محتوا هست. مسابقات هم به نظر همون مسابقه های همیشگی سری باشن همراه با Speed Trap و بقیه Activity ها. داستانش که مانور زیادی هم روش داده شده، به نظر چرت میاد ولی شخصیت های جالبی داره و امیدوارم شیوه روایتش جالب باشه، هر چند این مدتی که من بازی کردم داستانش چیز خاصی نداشت و یه موضوع خیلی کلیشه ای بود، ایشالا در ادامه بهتر بشه :دی مشکلی که فعلا باهاش دارم اینه که تو رقابت های اصلی که داستان رو جلو میبره، کات سین زیاد داره، یعنی قبل و بعد از مسابقه که داستان روایت میشه رو کاری ندارم، وسط یه مسابقه یهو 4 بار بازی قطع میشه و کات سین نشون میده :| البته شاید فقط اوایل بازی اینجوری باشه و در ادامه به این شکل دنبال نشه که امیدوارم همین طور هم باشه :دی
شک نکن متای این نسخه هم زرده. نهایتا هول و هوش ۷۵

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or