چرا دیگه.باید حداقل 25000 تا بگیری بعد پلیسو بپیچونی
آقا بهزاد میشه یه بار یدگه بگی که مشکلتون چی هست حسش نیست که به صفحات قبلی نگاه کنم
سیوتو بده برات ردش میکنم
بابا دمت گرم آقا بهزاد من تا نفر 6 رفتم ولی دیگه هیچی پول نداشتم ماشین هم 1 دونه داشتم 2تا دیگه هم پلیس گرفتشون دیگه قاطی کردم رفتم رمز پولش رو گرفتم الان 11 تا ماشین دارم :cheesygri :cheesygri :cheesygriنوشته شده توسط behzadr:عمرامن هيچ وقت تقلب نمي كنم...خليل جون من تا حالا اصلا از كد استفاده نكردم و نمي كنم.....![]()
يه ضرب المثل ژاپني مي گه (به جاي اينكه ماهي خوردن يادم بدي ماهيگيري يادم بده)
حالا شده مي شينم و خودمو مي كشم تا بتونم در روال عادي به حد نساب برسم....
بذار عكس ماشينمو بذارم....كيف مي كني![]()
راستي از كل كل من نارحت نشي....چون اصلا اهل كل كل نيستم![]()
تمام حرفهای دوستان درست واقعا بازی بازی خوبی است ولی باید اعتراف کرد که پسرفتهای زیادی هم داشته امکانات بازی خیلی کم شده توی nfsu2 خیلی امکانات بازی خیلی بیشتر بودنوشته شده توسط farzadlion:من که تازه پریروز رفتم و بازی را خریدم....و تازه نفر 15 را شکست دادم..اما خب بازیه خوبیه پیشرفا زیاد کرده و از همه مهم تر از دست پلیس فرار کردنش هم خیلی حال میده اما بعد از یکم بازی کردن برات یکنواخت میشه و خب داستانش هم اونقدر ها کشش نداره...بهر حال برام جالب بود که برای این بازی هم مثل نسخه ی قبل از یک مدل اما اینبار Jossie maran استفاده کردند ...تعداد ماشین هاش هم که فقط 32 تاست...انتظار تعداد ماشین های بیشتری داشتم...ماشین ها باز هم مثل نسخه ی قبل با تصادف کردن آسیب نمیبینند و تنها شیشه های عقب و جلو ترک بر میداره و اما بدنه ی ماشین هیچی...این یکم از واقع گراییه بازی کم میکنه اما بهر حال باید قبول کرد نسبت به نسخه ی قبلیش خیلی بهتر شده...
بابا دمت گرم آقا بهزاد من تا نفر 6 رفتم ولی دیگه هیچی پول نداشتم ماشین هم 1 دونه داشتم 2تا دیگه هم پلیس گرفتشون دیگه قاطی کردم رفتم رمز پولش رو گرفتم الان 11 تا ماشین دارم