Need for Speed: Most Wanted

مي گم هيچكي منظور منو نفهميد؟

بابا وقتي مثلا امتياز رقيب 300000 هست....من حدود 250000 داشتم....پليس ها رو بايد دو دره مي كردم اونم در مسابقات آزاد تا به حد نساب مي رسيدم....شماها همچين مشكلي نداريد

سلام به همه دوستان

آقا بهزاد میشه یه بار یدگه بگی که مشکلتون چی هست حسش نیست که به صفحات قبلی نگاه کنم ;)

این عکس از ماشین بنده که با هزار قرض و غوله خریدمش و دارم با نفر 6 سرو کله میزنم
بابا اینا عجب ماشین هایی دارند

حجم عکس 33KB
hwwthc.jpg

ای ول بابا
من تو کف این بنزه موندم
نمی دونم اون آخری رو چکار کنم
به هر حال مبارکه
اینشاا... به پای هم پیر بشید
فقط مواظبش باش بچه ها روش خط نکشن

سلام

من تو كف نفر هفتم موندم...يعني هنوز وقت نكردم باهاش سر و كله بزنم
smile.gif

ولي عجب بنز باحالي هست....بذار يه كم وقتم باز شه مي رم سراغش.....

چرا دیگه.باید حداقل 25000 تا بگیری بعد پلیسو بپیچونی

آقا بهزاد میشه یه بار یدگه بگی که مشکلتون چی هست حسش نیست که به صفحات قبلی نگاه کنم

بابا من به صورت معمولي نمي تونم حد نصابي كه بايد در طي روال بازي از پيچوندن پليس ها به دست بيارم برابر با حد نصاب طرف ليست سياه باشه...برا همين هم مجبورم برم مسابقات آزاد و پول گدايي كنم و به خاطرش پليس هاي مادر مرده رو بي خانمان كنم....برا شماها هم همين هست

سلام

من چون خیلی به بنز اردت زیادی دارم این ماشین رو انتخاب کردم
از اواتورم هم معلومه که
حالا شد پلیس های مادر مورده یه نگاهی به اکانتم بنداز شاید یه وقت سروکلت با اون ماشینت از پیشم رد شدی اون وقته که حالتو میگیرم اون ماشین خوشگلتو که ندیدم میدم با جره سقزه جمش کنند :cheesygri

+++++++++++++++++++++

ببین من برای بازی کردن میزنم روی حرف B بعدش اون فهرست اول که مسابقات آزاد هستش که باید بری حتما بعد فهرست کناریش که میشه همون فهرست پلیس سعی میکنم همه رو با هم نرم تک تک هر کدوم رو که تموم کردم میرم قایم میشم و نیست که همه اون ها رو تموم کنی یه دونه مرحله رو توی هر نوبت که توی لیست هستش رو میتونی مسابقه ندی و بیخیلش شی و بری با رئیس اون مرحله مسابقه بدی

برای من یه مرحله بودش که باید از سیم خاردار رد بشی که دهنمو سرویس کردش آخرش هم از خیرش گشذتم و بیخیال اون مرحله شدم و رفتم سراغ رئیس مرحله که بایذ براش بزنی رو کلید شماره 2 و نیازی نیست که بری تا اون ستاره

آخ چه قدر تایپ کردم خسته شدم

ولی اگه دیدی مشکلت خیلی حاد هستش خودم نوکرتم سیوتو بده برات ردش میکنم

آخرین ویرایش:
سیوتو بده برات ردش میکنم

عمرا
eek.gif
من هيچ وقت تقلب نمي كنم...خليل جون من تا حالا اصلا از كد استفاده نكردم و نمي كنم.....

يه ضرب المثل ژاپني مي گه (به جاي اينكه ماهي خوردن يادم بدي ماهيگيري يادم بده)

حالا شده مي شينم و خودمو مي كشم تا بتونم در روال عادي به حد نساب برسم....

بذار عكس ماشينمو بذارم....كيف مي كني
smile.gif

راستي از كل كل من نارحت نشي....چون اصلا اهل كل كل نيستم
wink.gif

من که تازه پریروز رفتم و بازی را خریدم....و تازه نفر 15 را شکست دادم..اما خب بازیه خوبیه پیشرفا زیاد کرده و از همه مهم تر از دست پلیس فرار کردنش هم خیلی حال میده اما بعد از یکم بازی کردن برات یکنواخت میشه و خب داستانش هم اونقدر ها کشش نداره...بهر حال برام جالب بود که برای این بازی هم مثل نسخه ی قبل از یک مدل اما اینبار Jossie maran استفاده کردند ...تعداد ماشین هاش هم که فقط 32 تاست...انتظار تعداد ماشین های بیشتری داشتم...ماشین ها باز هم مثل نسخه ی قبل با تصادف کردن آسیب نمیبینند و تنها شیشه های عقب و جلو ترک بر میداره و اما بدنه ی ماشین هیچی...این یکم از واقع گراییه بازی کم میکنه اما بهر حال باید قبول کرد نسبت به نسخه ی قبلیش خیلی بهتر شده...

نوشته شده توسط behzadr:
عمرا
eek.gif
من هيچ وقت تقلب نمي كنم...خليل جون من تا حالا اصلا از كد استفاده نكردم و نمي كنم.....

يه ضرب المثل ژاپني مي گه (به جاي اينكه ماهي خوردن يادم بدي ماهيگيري يادم بده)

حالا شده مي شينم و خودمو مي كشم تا بتونم در روال عادي به حد نساب برسم....

بذار عكس ماشينمو بذارم....كيف مي كني
smile.gif

راستي از كل كل من نارحت نشي....چون اصلا اهل كل كل نيستم
wink.gif
بابا دمت گرم آقا بهزاد من تا نفر 6 رفتم ولی دیگه هیچی پول نداشتم ماشین هم 1 دونه داشتم 2تا دیگه هم پلیس گرفتشون دیگه قاطی کردم رفتم رمز پولش رو گرفتم الان 11 تا ماشین دارم :cheesygri :cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط farzadlion:
من که تازه پریروز رفتم و بازی را خریدم....و تازه نفر 15 را شکست دادم..اما خب بازیه خوبیه پیشرفا زیاد کرده و از همه مهم تر از دست پلیس فرار کردنش هم خیلی حال میده اما بعد از یکم بازی کردن برات یکنواخت میشه و خب داستانش هم اونقدر ها کشش نداره...بهر حال برام جالب بود که برای این بازی هم مثل نسخه ی قبل از یک مدل اما اینبار Jossie maran استفاده کردند ...تعداد ماشین هاش هم که فقط 32 تاست...انتظار تعداد ماشین های بیشتری داشتم...ماشین ها باز هم مثل نسخه ی قبل با تصادف کردن آسیب نمیبینند و تنها شیشه های عقب و جلو ترک بر میداره و اما بدنه ی ماشین هیچی...این یکم از واقع گراییه بازی کم میکنه اما بهر حال باید قبول کرد نسبت به نسخه ی قبلیش خیلی بهتر شده...
تمام حرفهای دوستان درست واقعا بازی بازی خوبی است ولی باید اعتراف کرد که پسرفتهای زیادی هم داشته امکانات بازی خیلی کم شده توی nfsu2 خیلی امکانات بازی خیلی بیشتر بود
شاید بخاطر این باشه که بازی دیگه شب نداره به خاطر همین neon یا نور چراغها رو نمیشه تعیین کرد در کل امکانات بازی خیلی کم تر شده
منم با آقا فرزاد موافقم من که فکر میکردم حداقل یه 50 تایی ماشین داشته باشه اما...
خدا کنه تو نسخه بعدیش این مشکلات رو هم رفع کنه

سلام بهزاد جون من قصد بدی نداشتم از اون پست و یه شوخی بودش
ولی منتطر عکس ماشینت هستم

بعد تو هم مثل خودمی من فقط یه بار توی عمرا یه بازی رو رمز تموم کردم و اون هم IGI بودش که واقعا مضخرف بودش و حتی با رمز هم برام سخت بود تموم کردنش
ولی یادمه که توی بازی Sanandreas توی یه مرحلش یه روز مونده بودم روزها بازی هم داشتم هر جور که با خودم کلنجار رفتم که از رمز ها استفاده کنم دلم راضی نمیشد که این بازی قشنگ رو با رمز تموم کنم

ولی باید اون مرحله رو که مثلا چهار تا ماموریت بهت داده تک تک بری خیلی بهتره چون اون طوری زمان خیلی بالا میره و پلیس ها دمارتو در میارن

بعد از و وقتی که یادمه شماره اول این بازی که بازم توش پلیس بودش که اگه خلاف میکردی میمد جرمیه میکرد و در صورت تکرار بازداشت میکرد بازم ماشین ها خراب نمیشد
و به نظر من خلی خوب هستش شما خودتون فکر کنید که میان با یه زحمت ماشین رو میسازی رنگ میزنی بدنه میزنی موتور میزنی اون وقت توی تصادفات اوراق میشه بعد مگه چه قدر پول داریم که بریم دباره خرج ماشین کنیم و اگه مثلا فقط توی بازی این طوری باشه وقتی مسابقه تموم شد ماشینت سالم بشه بازم به نظر من یه خورده خنده دار میشه

ولی در کل این شماره ار لحاظ تجحیزات از NFSUG2 کم میاره چون توی اون چراغ ها جلو عقب اینکه ها ایکزوز و ......
رو می تونیستی عوض کنی و من تا اینجا که بازی رو رفتم اینا رو ندیدم

و از همه مهمتر درافت توی بازی نیست درافت عشق من بودش م ن توی اینکار حرفه ای بودم
خیلی با این قسمت بازی حال میکردم ولی نمی دونم چرا توی بازی قرارش نداند

سلام

من هم شوخي كردم خليل جون...راستي ديشب از پليسها 150000 تا گرفتم...برا خودم ركورد بود....شماها بيشترين پولي كه بابت دو دره كردن پليسها گرفتيد چقدر بود.....

بابا دمت گرم آقا بهزاد من تا نفر 6 رفتم ولی دیگه هیچی پول نداشتم ماشین هم 1 دونه داشتم 2تا دیگه هم پلیس گرفتشون دیگه قاطی کردم رفتم رمز پولش رو گرفتم الان 11 تا ماشین دارم

ولي با رمز بازي كردن هم حالي ميده ها
wink.gif

نه
هيچ بازي اي با رمز حال نمي ده حال اينه مثل من عجله نداشته باشين و مطمئن باشين تا سال ديگه مي تونيد اگه هر روز بازي کنيد ردش کنيد;)
اما اگه مثل جي تي اي من 3 بار تا آخرا رفتين سيو هاتون پاک شد فتوا مي دم مثل خودم با رمز بريد!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or