Need for Speed: Most Wanted

سلام

مي گم من هنوز بازي رو نصب نكردم كه ادامه بدم....آخه ويندوز رو عوض كردم....بذاريد نصبش كنم بعد باز ميام ركورد همتونو مي زنم....راستي از اين به بعد هر كي خواست ركورد بزنه با عكس نشون بده....ok

من وسوسه علیرضا بیدم رمز خیلی حال میده آقا بهزاد حتما استفاده وکن

اين جمله تو شطرنجي خوندم
smile.gif
.....آدم كمتر وسوسه ميشه

خدا رو شکر اين ماشين ها فقط تو بازي زير پاتونه

cool.gif

من یه بار فکر کنم 348000 تا یه ذرب گرفتم از پلیسها.
میشه بگی چطور از پلیس ها پول بدست اورد؟

مسابقه تمام نمي شه...يعني تازه اول دردسر هات هست...تقريبا تو هر مرحله نسبت به پيشرفتت بازي هم زياد ميشه
خب اگه 15 نفر را شکست بدی داستان بازی تموم میشه اما خوده بازی نه اما شکست دادن نفرات آخر هم خودش یک هنره...نویسنده سایت GameSpot نوشته بود بر عکس نفرات اول که شکست دادنشون مثل خوردن کیک بود نفرات آخر مثل هوری های بهشتی رانندگی میکردند .....خب چه میشه کرد بلاخره باید یک کاری کنند که بازی را نشه به این راحتی ها تموم کرد
77.gif
77.gif
77.gif

باشه ممنون.
ولی من خیلی دلم میخواد با اون نفر اخر یه مسابقه بدم پوزشو به خاک بمالم خیلی حال میده.

+++++++
بچه ها چقدر طول میکشه از هرکدوشون رد شد.؟
من که تازه شروع کردم و رفتم تو شهره 2 تا مسابقه انجام دادم ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم ولی هنوز زیاد نگشتم شاید میگشتم کشفش میکردم اگه میشه یه توضیحی بدین/
راستی اون اولش که رفتم سراغ نفر 15 یه لیست اومد که 3 نتا میتونستم انتخاب کنم یکی همون یکی که میری تو شهر و مسابقات و یکی مسابقات گریفت و .... حالا میخوام بدونم چه طور میشه رفت دوباره اون 3 تا رو انتخاب کنم چون پیداشون نکردم

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میشه بگی چطور از پلیس ها پول بدست اورد؟

77.gif
77.gif
77.gif

باشه ممنون.
ولی من خیلی دلم میخواد با اون نفر اخر یه مسابقه بدم پوزشو به خاک بمالم خیلی حال میده.

+++++++
من که تازه شروع کردم و رفتم تو شهره 2 تا مسابقه انجام دادم ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم ولی هنوز زیاد نگشتم شاید میگشتم کشفش میکردم اگه میشه یه توضیحی بدین/
راستی اون اولش که رفتم سراغ نفر 15 یه لیست اومد که 3 نتا میتونستم انتخاب کنم یکی همون یکی که میری تو شهر و مسابقات و یکی مسابقات گریفت و .... حالا میخوام بدونم چه طور میشه رفت دوباره اون 3 تا رو انتخاب کنم چون پیداشون نکردم
چی میگی بابا !
واضح تر بگو !

بابا شما ها ماشیناتون خیلی خوبه من این 348000 رو با mitsubishi evo 8 ساده گرفتم .اگه مثل رامین من یه لامبورگینی داشتم فک کنم تا حدود 1 میلیون میرفتم.حالا هر وقت یه ماشین توپ گرفتم میرم یه رکورد بزنم.
راستی بچه ها من الان نفر 9 هستم.پلیسهایی که دنبالم میکنه یعنی قوی هاشون یکی hsv holden هست و یکی هم یه دونه از این SUV ها که درست ندیدم چی هست.شما که جلوتر هستید چه ماشین پلیسی براتون میاد؟

سلام

امين جون براي گرفتن پول زياد بايد اونها رو دست به سر كني.....هر چي پليس بيشتر دو دره كني و باهاشون كل كل كني پول بيشتري مي گيري

البته اين در شرايطي هست كه خودتو به اون دايره هاي آبي در موقع در رفتن از دستشون برسوني در مدت زمان تعيي شده....والا هيچي گيرت نمي ياد

یه مقدار خنده داره !!!

هر چقدر که جلو میرم ضریب اشتباهات رقبا بیشتر میشه!! واقعا بازی جالبیه!

ماشینم همون میتسوبیشی لنسر اولوشین مونده!!

دارم پولام رو برای Mersedes Benz Maclaren SLR جمع وکنم که به قول یکی از بروبچ سایت خیلی جیگر بید.!

Porsche Cayman S رو گرفتم .
وقتی باهاش گاز میدم واقعا صداش دیوونه کنندست

بابا پشتكار....من موندم با درس ها چيكار مي كنيد.....ولي نكته جالب بازي اينه كه پول جمع كردن كيميا است....من كه كلي براي 100 تا كل شهر رو مي گردم...

این Bounty مال چیه ؟
نمیشه ازش استفاده کرد ؟
یعنی جزو پولی که میتونیم خرج کنیم نیست
نه جونم Bounty پول نیست...Bounty امتیازیه که بستگی به اینکه در حین فرار کردن چقدر به پلیس و شهر خسارت بزنی بهت داده میشه...برای پیشروی در بازی به Bounty نیاز داری....

راستش بردن نفرات اول خیلی آسون تره و خیلی زود هم میشه ردشون کرد من که تا حالا که بازی کردم تا نفر دهم خیلی آسون بوده....
برای اینکه بدونی باید چیکار کنی فقط کافیه کلید B را بزنی

بابا شما ها ماشیناتون خیلی خوبه من این 348000 رو با mitsubishi evo 8 ساده گرفتم .اگه مثل رامین من یه لامبورگینی داشتم فک کنم تا حدود 1 میلیون میرفتم.حالا هر وقت یه ماشین توپ گرفتم میرم یه رکورد بزنم.
من با یکی از اون ماشین هایی که اون اوله اول بازی که خیلی چرتن بهم داد رفتم و پلیس ها رو سره کار گذاشتم و حدود54000 تا پول گیرم اومد. خالیم نمیبندم
8.gif

سلام

امين جون براي گرفتن پول زياد بايد اونها رو دست به سر كني.....هر چي پليس بيشتر دو دره كني و باهاشون كل كل كني پول بيشتري مي گيري

البته اين در شرايطي هست كه خودتو به اون دايره هاي آبي در موقع در رفتن از دستشون برسوني در مدت زمان تعيي شده....والا هيچي گيرت نمي ياد
ممنون از توضیحاتت بهزاد جون.

راستش بردن نفرات اول خیلی آسون تره و خیلی زود هم میشه ردشون کرد من که تا حالا که بازی کردم تا نفر دهم خیلی آسون بوده....
برای اینکه بدونی باید چیکار کنی فقط کافیه کلید B را بزنی
من که تو این بازی خیلی گیج شدم یعنی زیاد هم وقت ندارم بازیش کنم.
ممنون میرم ببینم چی میشه.

راستش بردن نفرات اول خیلی آسون تره و خیلی زود هم میشه ردشون کرد من که تا حالا که بازی کردم تا نفر دهم خیلی آسون بوده
آره نفرات اول خیلی آسون هستن اما بزارید برسید به نفرات آخر پوست شما رو میکنن من که توی نفر 5 گیر کردم

آره نفرات اول خیلی آسون هستن اما بزارید برسید به نفرات آخر پوست شما رو میکنن من که توی نفر 5 گیر کردم

راستي نفر آخر هم 2 تا مسابقه داره؟ يعني براي بردنش بايد 2 تازي مسابقه بدي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or