من وسوسه علیرضا بیدم رمز خیلی حال میده آقا بهزاد حتما استفاده وکن
خدا رو شکر اين ماشين ها فقط تو بازي زير پاتونه
میشه بگی چطور از پلیس ها پول بدست اورد؟من یه بار فکر کنم 348000 تا یه ذرب گرفتم از پلیسها.
مسابقه تمام نمي شه...يعني تازه اول دردسر هات هست...تقريبا تو هر مرحله نسبت به پيشرفتت بازي هم زياد ميشه
خب اگه 15 نفر را شکست بدی داستان بازی تموم میشه اما خوده بازی نه اما شکست دادن نفرات آخر هم خودش یک هنره...نویسنده سایت GameSpot نوشته بود بر عکس نفرات اول که شکست دادنشون مثل خوردن کیک بود نفرات آخر مثل هوری های بهشتی رانندگی میکردند .....خب چه میشه کرد بلاخره باید یک کاری کنند که بازی را نشه به این راحتی ها تموم کرد
چی میگی بابا !نوشته شده توسط pandora tomorrow:میشه بگی چطور از پلیس ها پول بدست اورد؟
![]()
![]()
![]()
باشه ممنون.
ولی من خیلی دلم میخواد با اون نفر اخر یه مسابقه بدم پوزشو به خاک بمالم خیلی حال میده.
+++++++
بچه ها چقدر طول میکشه از هرکدوشون رد شد.؟
من که تازه شروع کردم و رفتم تو شهره 2 تا مسابقه انجام دادم ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم ولی هنوز زیاد نگشتم شاید میگشتم کشفش میکردم اگه میشه یه توضیحی بدین/
راستی اون اولش که رفتم سراغ نفر 15 یه لیست اومد که 3 نتا میتونستم انتخاب کنم یکی همون یکی که میری تو شهر و مسابقات و یکی مسابقات گریفت و .... حالا میخوام بدونم چه طور میشه رفت دوباره اون 3 تا رو انتخاب کنم چون پیداشون نکردم
نه جونم Bounty پول نیست...Bounty امتیازیه که بستگی به اینکه در حین فرار کردن چقدر به پلیس و شهر خسارت بزنی بهت داده میشه...برای پیشروی در بازی به Bounty نیاز داری....این Bounty مال چیه ؟
نمیشه ازش استفاده کرد ؟
یعنی جزو پولی که میتونیم خرج کنیم نیست
راستش بردن نفرات اول خیلی آسون تره و خیلی زود هم میشه ردشون کرد من که تا حالا که بازی کردم تا نفر دهم خیلی آسون بوده....بچه ها چقدر طول میکشه از هرکدوشون رد شد.؟
من که تازه شروع کردم و رفتم تو شهره 2 تا مسابقه انجام دادم ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم ولی هنوز زیاد نگشتم شاید میگشتم کشفش میکردم اگه میشه یه توضیحی بدین/
راستی اون اولش که رفتم سراغ نفر 15 یه لیست اومد که 3 نتا میتونستم انتخاب کنم یکی همون یکی که میری تو شهر و مسابقات و یکی مسابقات گریفت و .... حالا میخوام بدونم چه طور میشه رفت دوباره اون 3 تا رو انتخاب کنم چون پیداشون نکردم
من با یکی از اون ماشین هایی که اون اوله اول بازی که خیلی چرتن بهم داد رفتم و پلیس ها رو سره کار گذاشتم و حدود54000 تا پول گیرم اومد. خالیم نمیبندمبابا شما ها ماشیناتون خیلی خوبه من این 348000 رو با mitsubishi evo 8 ساده گرفتم .اگه مثل رامین من یه لامبورگینی داشتم فک کنم تا حدود 1 میلیون میرفتم.حالا هر وقت یه ماشین توپ گرفتم میرم یه رکورد بزنم.
ممنون از توضیحاتت بهزاد جون.امين جون براي گرفتن پول زياد بايد اونها رو دست به سر كني.....هر چي پليس بيشتر دو دره كني و باهاشون كل كل كني پول بيشتري مي گيري
البته اين در شرايطي هست كه خودتو به اون دايره هاي آبي در موقع در رفتن از دستشون برسوني در مدت زمان تعيي شده....والا هيچي گيرت نمي ياد
من که تو این بازی خیلی گیج شدم یعنی زیاد هم وقت ندارم بازیش کنم.راستش بردن نفرات اول خیلی آسون تره و خیلی زود هم میشه ردشون کرد من که تا حالا که بازی کردم تا نفر دهم خیلی آسون بوده....
برای اینکه بدونی باید چیکار کنی فقط کافیه کلید B را بزنی