Need for Speed: Most Wanted

نه این مشکل ماله Direct X نیست این ماله ویندوزتونه.یکی از دوستام همینطوری شد به هر دری زدیم را نیفتاد.ویندوز که عوض کردیم درست شد.کارته گرافیکتم احتمالا نصب نیست عزیز جان.

سلام

بچه ها من هميشه پايان مسابقه ها يه مشكلي دارم...امتياز من حد نصاب اون طرف نميشه در طول مسابقه معمولي و بايد به گزينه انتخاب دستي برم و دنبال امتياز...شماها هم همچين مشكلي داريد

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

بچه ها من هميشه پايان مسابقه ها يه مشكلي دارم...امتياز من حد نصاب اون طرف نميشه در طول مسابقه معمولي و بايد به گزينه انتخاب دستي برم و دنبال امتياز...شماها هم همچين مشكلي داريد

اگر منظورت اینه که نمی تونی به رکورد اونا برسی
باید ماشینت رو قوی تر کنی یا کلا یه ماشین که Top Speed بالایی داره بخری

نوشته شده توسط Rezahajizadegan:
این بازی با چه ورژنی از کا تالیست (درایور ای-تی-آی) رو بهترین حالت کار می کنه؟ :o

بهترینش همونیه که تو سی دی بازی هستش

نوشته شده توسط 789:
دوسته عزيز برنامه و هر كارري رو كه بگي كردم برناهSD4 HIDE رو هم دارم و هايد رو ميزنم ولي رو ايكئن بازي كليك ميكنم ارور ميده و ميگه فايله D3d ..... خرابه دوباره بريزش اين فايل رو هم ميريزيم ولي درست منيشه.

همونطور که نوشتی مشکل از کمبود فایلهای DrectX که نصب کردی
اول ببین اگر میتونی DX داخل سی دی رو نصب کن
اگر نصب نشد درایور کارت گرافیکی که تو همون CD هست نصب کن
اگر بازم فایده نداشت میتونی اون فایلی که کمه رو Search کنی و تو فولدر DirectX کپی کنی
اگر این کارم نتونستی بکنی دیگه باید ویندور عوض کنی :o

سلام من همین همین مشکل داریت ایکس رو داشتم و دوستم مثل من همین مشکل رو داشت

من بازی رو از سرزمین خریدم یه داریت یکس داخل بود که 9 سی بودش اونو که نصب کردم مشکل حل شد
شما هم هین کار رو بکن صد در صد مشکل حل میشه

نوشته شده توسط behzadr:
خسته نباشي....ميگم اصلا مي خواي سيو بازي كه تموم شده رو برت بذاريم....بابا كيفش به هم مسابقه دادنش هست
168.gif
168.gif

بابا بهزاد جان چرا میزنی ؟
168.gif
168.gif
من 3-4 روزه تو این مسابقه گیر کردم
168.gif
168.gif

168.gif

نوشته شده توسط Rezahajizadegan:
تو رو خدا جواب منو بدید ثواب داره :mrgreen: :sad:
این بازی کا تالیست لازمش ورژن چنده؟(کا تالیست درایور ای تی آی)
ممنون

ببین رضا جان این بازی کاتالیست خاصی نمی خواد و با تمامی کاتالیست های ورژن 5 به بالا به خوبی کار می کنه. البته با کاتلیست های ورژن 4 هم هیچ مشکلی نداره ولی اونا یکم قدیمتر هستند.

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

من که همچین مشکلی ندارم
آقا یه سوال بیش از 11 تا ماشین نمیشه داشت؟
آخه چرا این که خیلی کمه من که میخام ماشین بخرم میگه جا نداره
خیلی بده اینطوری

سلام دوستان عزیز:
حجون داداش بزارید ماهم در مورد این بازی توپ نظر بدیم که خدایش خیلی بازی جیگری من که خیلی حال کردم به خدا مخصوصا ماشین مکلارن اش که خیلی جیگر بیددددددددددددددددددددد

در جواب به دوستمون علی که در مورد وینیل مشکل داشت باید بگم که فقط یک شکل میتونی روی بدنه ی ماشینت بکشی و مثل Nfs:u2 نمیشه دو نوع شکل بکشی روی ماشینت.
در ضمن بهزاد جان مگه این بازی مکلارن هم داره؟؟؟!!!!!
من که ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or