Need For Speed معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
need_for_speed_2015-7-600x337.jpg

#آپدیت:

طبق یک تویت که اکانت رسمی NFS درز کرده است، این شماره، وجه تشابه های زیادی با سری Underground خواهد داشت.

این بازی شماره جدیدی از Underground نیست، اما موارد و وجه تشابه های زیادی را از این سری با خود به همراه دارد که باعث جذابیت سری شده بود.

خوب بالاخره نسخه جدید از سری Need For Speed بطور رسمی از طرف EA، و تنها با یک تیزر کوتاه معرفی شد. رونمایی کامل از بازی در ماه بعد انجام خواهد پذیرفت.

بازی توسط Ghost Games ساخته می شود و یک «ربیوت کامل» خواهد بود. بدین معنی که نام بازی، هیچ پیشوند یا پسوندی نخواهد داشت. بازی دارای «شخصی سازی عمیق، سبک مسابقات داخل شهر، جهان آزاد شبانه» و در کل یک روایت همه جانبه از این تفاسیر است. موتور مورد استفاده در این بازی، ورژن مشابهی از Frostbite خواهد بود که Star Wars: Battlefront با آن در دست ساخت است.

مارکوس نیلسون، تهیه کننده ارشد گوست گیمز، در این رابطه می گوید: «NFS یک نام با وقار در دنیای گیمینگ است، و ما با این ریبوت، این نام را به جایگاه اصلی خود بازخواهیم گرداند. بعد از سابقه 20 ساله از این سری، و یک سال استراحت از آخرین ساخته ما، این بار ما چیزی را می سازیم که همیشه در فکرش بودیم. ما به صدای طرفداران گوش می دهیم و تجربه ای را برایشان به ارمغان خواهیم آورد که همیشه در ذهن می پروراندند و شور و هیجان ماشین و سرعت را درک خواهند کرد.»

بازی در پاییز 2015 برای سه پلتفرم PC, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی و رونمایی کامل در تاریخ 15 جون، و کنفرانس E3 شرکت EA انجام خواهد گرفت.

تمامی تصاویر منتشر شده بصورت in game هستند.
تصاویر بازی:

تیزر بازی:

آخرین ویرایش:
بازی هنوز عنوان نداره؛ احتمالا E3

جزییات:
This year's Need for Speed game is a "full reboot" of the iconic racing series, and is due to launch this fall for Xbox One and PlayStation 4, developer Ghost Games announced today,

What we do now know are high-level points about the new Need for Speed game. First, the game (which is inspired by the Underground series but doesn't have a name yet) will be an open-world, day-to-night racer featuring "deep customization," car culture by way of a partnership with EA's own Speedhunters, and even an "immersive narrative" that Ghost says will pull players through the game.

خب بالاخره بعد از hot pursuit فکر کنم یه need for speed جون دار ببینیم8-|
امیدوارم اگرم داستان داره حداقل در حد most wanted اولیه باشه

اون کامیون سفیدی که اول تریلر رد میشه .. ( Underground )
گرافیک بازی هم تقریبا به نظرم همین باشه گرچه فکر می کنم یه سری افکت هم در کار بود اما فضاش آدم و یکمکی می برد به Underground

طبق نوسته های یکه بالا زدم به نظر من بی شک عنوان این بازی Underground خواهد بود :دی

منظور از Full Reboot چیه دقیقاً؟! :دی NFS هر نسخه ـش با نسخه های قبلی فرق میکنه و خبری از داستان دنباله دار و اینا هم که نیست، ریبوت برای همچین چیزی بی معنی هست. :دی
اسم بازی به نظرم همون Underground خالی باشه مثل Most Wanted 2012.
ویدئو هم که به گفته خودشون از تصاویر in-game تشکیل شده. احتمالاً کل بازی توی شب باشه و اگه این طور باشه، میتونن همه تمرکز رو روی نورپردازی شبانه بذارن و چیز خیلی قشنگی از آب دربیاد.

luqAv.jpg

فقط گیم پلیش مثل Rivals و ... نباشه مثل UG2 و یا MW2005 باشه . اینهمه سرعت و هیجان الکی رو خوشم نمیاد . UG2 خوب بود که دقیقا هر آپگریدی که انجام میشد ، تغییرش رو میشد متوجه شد . واقعا اون بازی از زمان خودش جلوتر بود :D . ماشین های قدیمی هم داشته باشه که دیگه چه بهتر .
فکر کنم اکثرا دوست داشته باشن با ماشینهایی بازی کنن که تو واقعیت هم بتونن امتحانش کنن . سوپرماشین ها خوب هستن ولی برای چند ساعت ، بعدش خسته کننده میشن . ولی حداقل هر ایرانی ساعت ها با 206 ug2 بازی کرده و از اسپرت کردنش لذت برده :D

خوب بازی تایتل نداره همون NFS هست فقط (ریبوت یعنی)

بازی تنها فقط شب داره
.

اگر ریبوت هست که هیچ... منتهی کار بی دلیلی هست ریبوت NFS... چون خیلی وقته روند شماره دهی رو گذاشته بودن کنار... هر نسخه هم بنوعی ریبوت واسه کل سری و نسخ قبلیش بود :دی
بنظرم Underground 3 هست که عنوان رو رونمایی نکردن... تو e3 بعد از پایان تیزر اصلی، نقش بستن Underground رو صفحه نمایش مثل بمب سالن رو منفجر میکنه! واسه همین تایتل رو گذاشتن واسه اون موقع :bighug:

منظور از Full Reboot چیه دقیقاً؟! :دی NFS هر نسخه ـش با نسخه های قبلی فرق میکنه و خبری از داستان دنباله دار و اینا هم که نیست، ریبوت برای همچین چیزی بی معنی هست. :دی
اسم بازی به نظرم همون Underground خالی باشه مثل Most Wanted 2012.
ویدئو هم که به گفته خودشون از تصاویر in-game تشکیل شده. احتمالاً کل بازی توی شب باشه و اگه این طور باشه، میتونن همه تمرکز رو روی نورپردازی شبانه بذارن و چیز خیلی قشنگی از آب دربیاد.

luqAv.jpg

اگه اینطور باشه ، به نظرم عالی بود ، گرافیک به کنار واقعا از Pagani و Bugati خسته شدم ، یه ماسل فول اسپورت ، واقعا دلتنگش بودیم .

عشقه ماشین gt86 تو تریلر هم نشون داد بنظر میرسه ماشین قدیم زیاد داشته باشه بخصوصا هوندا نشون داد که تو سری Underground 2 هم بود:x

چیز هایی که میشد فهمید:
-احتمالا و متاسفانه بازی داستان داره.

چرا وحید ؟ :دی اتفاقاً به نظر من یکی از بهترین اتفاقاییه که بعد از Undercover می تونه برای سری بیفته :دی به شخصه ترجیح میدم مسابقات با یه داستان هر چند آبگوشتی به هم وصل بشه تا یه تنوع و جذابیتی به بازی بده و حال و هوای آدمو عوض کنه تا هزار بار توی نقشه ی خواب آور بازی دنبال مسابقات چرخ بزنم :دی

تریلر که خیلی به من چسبید ، شب و روز هم که داره (همون شب خالی هم اگه مثل کربن باشه کفایت میکنه) ، OW هم که هست :دی فقط یه داستان دور همی هم داشته باشه و تیونینگ پدر مادر دار هم داشته باشه دیگه از آرکید ریسینگ چیزی نمی خوام :دی

اگه گرافیکش واقعا این باشه که عالیه
عالی بود جو تیزر ، کف کردم: X
مستفیم رفتم تو فاز کربن و Underground و Midnight club
بَزَک خیلی حال میده :x...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or