Need For Speed معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
need_for_speed_2015-7-600x337.jpg

#آپدیت:

طبق یک تویت که اکانت رسمی NFS درز کرده است، این شماره، وجه تشابه های زیادی با سری Underground خواهد داشت.

این بازی شماره جدیدی از Underground نیست، اما موارد و وجه تشابه های زیادی را از این سری با خود به همراه دارد که باعث جذابیت سری شده بود.

خوب بالاخره نسخه جدید از سری Need For Speed بطور رسمی از طرف EA، و تنها با یک تیزر کوتاه معرفی شد. رونمایی کامل از بازی در ماه بعد انجام خواهد پذیرفت.

بازی توسط Ghost Games ساخته می شود و یک «ربیوت کامل» خواهد بود. بدین معنی که نام بازی، هیچ پیشوند یا پسوندی نخواهد داشت. بازی دارای «شخصی سازی عمیق، سبک مسابقات داخل شهر، جهان آزاد شبانه» و در کل یک روایت همه جانبه از این تفاسیر است. موتور مورد استفاده در این بازی، ورژن مشابهی از Frostbite خواهد بود که Star Wars: Battlefront با آن در دست ساخت است.

مارکوس نیلسون، تهیه کننده ارشد گوست گیمز، در این رابطه می گوید: «NFS یک نام با وقار در دنیای گیمینگ است، و ما با این ریبوت، این نام را به جایگاه اصلی خود بازخواهیم گرداند. بعد از سابقه 20 ساله از این سری، و یک سال استراحت از آخرین ساخته ما، این بار ما چیزی را می سازیم که همیشه در فکرش بودیم. ما به صدای طرفداران گوش می دهیم و تجربه ای را برایشان به ارمغان خواهیم آورد که همیشه در ذهن می پروراندند و شور و هیجان ماشین و سرعت را درک خواهند کرد.»

بازی در پاییز 2015 برای سه پلتفرم PC, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی و رونمایی کامل در تاریخ 15 جون، و کنفرانس E3 شرکت EA انجام خواهد گرفت.

تمامی تصاویر منتشر شده بصورت in game هستند.
تصاویر بازی:

تیزر بازی:

آخرین ویرایش:
به قدری همین تیزر چن ثانیه ای منو گرفته ها
اصن یه وعضی
همینطور مدام دارم میبینمش
واقعا از بعد از MW 2005 اینقدر لذت نبرده بودم از NFS
به نظر میاد واقعا دارن بر میگردن به ریشه....
باید صبر کرد تا E3 ببینیم هم اسمش چیه و هم تریلری چیزی دادن بیرون
امیدوارم بترکونه
E3
E3
E3

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
الان به این نتیجه رسیدم اگه این بازی Underground باشه و با همون امکانات باشه + نسل جدید و خیلی امکاناتی که بخاطر این نسل اضافه میشه، و اینکه بازی فقط در شب ِ یکمکی منو دیوونه می کنه، اگه اینطوری باشه اشکم در میاد :| Underground نسل جدید :) :دی جان ِ من بیا و U2 رو زنده کن اونم روی سخت افزارهای این نسل، به به ..

اینم آخر و عاقبت دیدن این تریلر :|:دی :

با موبایلم نمیدونم چرا نقل قول نمیشه کرد ولی میدونم منظورتون چیه خودمم خیلی بازی اندر گرند هارو ولی منظور من این هست میتونستن یک چرخه شبانه روزی بذارن تو بازی برای تنوع حالا درست میخوان برگردن به ریشه ها ولی اگر فقط شب بخواد باشه یکم حرکت عقب گرد محسوب میشه.

چقدر این تیزر خوب بود ، آخ قلبم ...
خدایا به حق این شب عزیز ، یک NFS بدن ، ما به ریشه ها برگردیم و مدت ها باش حال کنیم .
تیونینگ کامل و رانندگی به سبک قدیم و البته خانومای خاصش رو داشته باشه ، مثل ماست وانتد هم یک حالت رقابتی داشته باشه و داستانی زیبا ...
یعنی میشه ؟ :((

الان به این نتیجه رسیدم اگه این بازی Underground باشه و با همون امکانات باشه + نسل جدید و خیلی امکاناتی که بخاطر این نسل اضافه میشه، و اینکه بازی فقط در شب ِ یکمکی منو دیوونه می کنه، اگه اینطوری باشه اشکم در میاد :| Underground نسل جدید :) :دی جان ِ من بیا و U2 رو زنده کن اونم روی سخت افزارهای این نسل، به به ..

اینم آخر و عاقبت دیدن این تریلر :|:دی :

تو تازه داری دانلود میکنی، من هر موقع ویندوز عوض کنم، قبل از همه برنامه ها، این بازی هایی که میبینی رو نصب میکنم :)) :دی

85764815807454432841.jpg

عالی...
یه بازی پدر مادر دار درست حسابی! U2 که شاهکار بود چقدر دوست دارم همون بازی رو با گرافیک فراست بایت تجربه کنم...
فقط امیدوارم دریفت زدن رو نسبت به rivals بهتر کنن بقیه هندلینگش مثل همون باشه خوبه چون یکی از بهترین هندلینگا توی این سری مال rivals هست ، نه که بقیه خوب نبودن ولی rivals به اندازه mw2005 و uc راحت نیست و همین یه نقطه قوته بزرگه-آخه هرکسی که نباید مثل یه nfs باز حرفه ای بپیچه :d -
یه چندتا چلنجر و موستانگ کلاسیک هم بذارن توش که عالی میشه!
دریفت دریفت دریفت!!

اگه Underground باشه که محشر میشه یا یه چیزی توی مایه های Most Wanted 2005 واقعا عصر طلایی NFS بودن کاش دوباره تکرار شن چون سیر نزولی پیدا کرده NFS به نظر من که Rivals خیلی جالب نبود

موزیکش منو کشت اگه اشتباه نکنم اسم موزیکش : ISHI FT PUSHA T - PUSH IT بود یعنی رسمآ با موزیکش حال و هوای آدرگراند زنده شد
اینطوری هم که پیداست شهر بازی خیالی نیست از محیطش میشه حدس زد LA ـه

فقط خدا کنه این یکی DRM نداشته باشه که داغش به دلم نمونه و بتونم بازی کنم :دی

تنها نگرانیم همینه :|
نگرانی نداره خیلی راحت مثل بقیه بازیاش DRM میزاره دهن مارم سرویس میکنه :دی
از فیفا به اینور تمام بازیاش کامل DRM داشته همشونم به سختی کرک شده یا هم مثل BF Hardline هنوز کرک نشده :|
بدبختیش اینجاس که یک بار سر فیفا و دراگون ایج این قفل خفنو شکستن باز سر بازی های بعدی باگای قفلو میگیرن باز دو ماه دوباره باید هکرا روش کار کنن :|

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or