NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

[FONT=&quot]خوهشاً بگین چطوری باید ضربه آزاد بزنم هرچی میزنم یکیش هم تو سبد نمیره[/FONT]
[FONT=&quot]ولی من یکی با اینکه تا حالا نتونستم ببرم ولی بازم خیلی باهاش حال میکنم کاش یه راهنمایی ازش بود که بیشتر لذت میبردیم[/FONT]

من نتونستم منظورم رو درست بیا کنم.
من منظورم اسون شدن بازی نیست منظورم داشتن باگ فقط برای اینکه هر توپی تو سبد نره من بازیکنم بدون هیچ بازیکن حریفی میپرید توپ رو بندازه تو سبد به سبد هم اویزون میشد ولی توپ موقع پریدن یا میافتاد(من به دنبال نمایشی زدن نبودم مثل کار با انالوگ و... خود بازیکن چون هیچ کس دور و برش نبود نمایشی مینداخت)یا به اطراف سبد میخورد و میافتاد زمین ولی خودش با اینکه توپ رو زمین بود همینجوری از سبد اویزون بود:d)من تو هر بازی شاید 10 امتیاز سر این جور باگ از دست میدادم و طبیعتا قاطی میکردم با مشت میزدم زیر چشم پسرخالم که باهاش بازی میکردم نمیدونم چه ربطی به اون داشت:d)
میخوام بدونم ایجور باگها رو داره یا نه؟تا حالا به چشمتون خورده؟

اگه نسخه ی 10 رو میگید که آره، باگ زیاد داشت، ولی اگه نسخه ی 11 رو میگید، که همچین مشکلی وجود نداشت !
من توی 11 و 12 هیچ وقت همچین موردی ندیدم به شخصه

[FONT=&amp]خوهشاً بگین چطوری باید ضربه آزاد بزنم هرچی میزنم یکیش هم تو سبد نمیره[/FONT]
[FONT=&amp]ولی من یکی با اینکه تا حالا نتونستم ببرم ولی بازم خیلی باهاش حال میکنم کاش یه راهنمایی ازش بود که بیشتر لذت میبردیم[/FONT]
شما که تازه کارین باید برین توی قسمت Training و تمرین کنین، اونجا میتونید پرتاب آزاد هم تمرین کنید
ولی کلا استایل پرتاب بازیکنا تفاوت داره، و باید زمان رسیدن به نقطه ی اوج و مکث کوتاه بازیکن رو بشناسین، اون موقع باید شوت رو ول کنین که پرتاب کنه، توی قسمت بالایی هم که وضعیت پرتاب رو مینویسه و همچنین مقدار دیر یا زود پرتاب کردن رو ! برید توی تمرینات، و با یک بازیکن خاص شروع کنید به پرتاب کردن، اونجوری کلا با مکانسیم پرتاب آزاد آشنا میشید

این آموزش مال 2K11 از IGN هست، میتونه واستون مفید باشه
http://www.mediafire.com/?mf656cyxoozk8oi

• Like
Reactions: lp.love
قرار بود دوستان زحمت guide بکشن که :( :d
حداقل یکی بیاد یه توضیحی در مورد کنترل بازی بده، مثلا این on-the-fly catching چیه اصلا؟ :d

بخش training بازی، همه ترفندهارو یاد میده؟

آخرین ویرایش:
خفن ترین استایل ها رو ملو و بلیک گریفین دارن، عاشق تیپ بدنیشونم :d

راستی چقد لایی کشیدن سخت شده، معمولا اگه بخوای اینجوری بازی کنی Turn Over میدی،
منم واسه اولین باره که تعداد Points on the paintـم از بقیه ی امتیازاتم کمتر میشه ! بیشتر وقتا توپ رو الکی میندازم رو سبد به امید Second Chance

روی تاکتیکای حمله باید بیشتر کار کنم که اینجوری به هیچ جا نمیرسیم، روی All-Star بازی میکنم و تا حالا یه برد درست و حسابی نداشتم :|
راهی نیستش که این صحنه های نامتعارف رو نیاره؟ :d
اتاق گهگاه پر هست و ... :d
نوچ ! :d باو اینا که دیگه اشکالی ندارن

چقدر بازی روی Sim و درجه ی سختی HOF سخت شده . اشکم در اومد :((
Signature دانک های وید رو به طرز خفنی قشنگ درست کردن .
درک هم که خوارکش Fade Away هست ، یعنی 3 امتیازی هم بخوام بزنم Fade Away میزنم باهاش :d
Alley-Oop هم بیشتر به کار میاد ، من بعضی وقتا موقع Inbound کردن هم Alley-Oop میزنم :d
خوشبختانه تمام کورت ها با دقت طراحی شدن و دیگه لوگوهای وسط زمین هم درست شدن ، رنگ بندی بعضی کورت ها که اشکال داشت درست شده (مثل کورت سن آنتونیو) ، البته بعضی از کورت ها Reflection توشون زیاد هست . مثلا کورتهایی مثل Pepsi Center و MSG کلا سطح کورتاشون کدر هست و بازتاب نور نباید توی زمین زیاد باشه .
خیلی وقتها هم Reverse Dunk ها موقعی که یه دفاع رو به روتون باشه بهتر جواب میده . مثلا با جیمز امکان نداره یه دفاع رو بروتون باشه و نتونید روش دانک بزنید !
انیمیشن های بازی بی نظیر هستن و تقریبا 99.99% بازیکنا استایلشون کاملا مشابه به واقعیت هست.
سه امتیازی هم چنان ساده است به نظرم و اگه Execution تون عالی باشه ، مهم نیست که Contested باشه ضربه یا نباشه ، میره تو سبد در اکثر مواقع.
بازی برای من یه چیزی تو مایه های رویا میمونه از بس که کامله و گیم پلی عمق داره . مرسی 2K Sport

• Like
Reactions: Karchect
نوچ ! :d باو اینا که دیگه اشکالی ندارن
داداش کوچیکم میاد میبینه بر اون میگم :d

تو بازی وقتی استراحت میگیریم از بین اون چندتا تَبی که هست 2 تا تَب داره که مربوط میشه به مربیگری این چیزا، مثلا تو یکیش زده coach mode که on و off داره، اینا چین؟

دوست من من خودم با همین مورد مواجهم ایجاد حساسیت شما باعث کنجکاوی بیشتر بچه میشه شما هر چقدر حساسیت نشون بدی بچه بیشتر شک میوفته ......نرمال رفتار کن حل میشه ;)

دوست من من خودم با همین مورد مواجهم ایجاد حساسیت شما باعث کنجکاوی بیشتر بچه میشه شما هر چقدر حساسیت نشون بدی بچه بیشتر شک میوفته ......نرمال رفتار کن حل میشه ;)
نه بابا حساس چیه، بازی رو آوردن من دانشگاه بودم، زنگ زده یه چیزایی گفت مردم از خنده :))

بچه های راستی این تصویر بازیکنا که وسط بازی میاره چیه؟ تعویضه؟ اینقدر زیاد میشه تعویض کرد؟ بعضی وقتها 5 تاشونو تعویض میکنه :d

آخرین ویرایش:
فقط وقتایی که یه تیم خیلی اختلاف امتیازاتش زیاد میشه ! :))
تمرین کن، تمرین :d
آبرو ریزی شد که :d

یه دور تمریناتشو رفتم، فعلا در حال تمرین می باشیم :d
دوستانی که تازه وارد هستن توصیه می کنم حتما قسمت training camp رو برن

تو تنظیمات بازی یه گزینه داری که حالت simulation و casual داره، تفاوتشون تو چیه؟ حالت شبیه ساز از چه نظر فرق می کنه؟

آخرین ویرایش:
آبرو ریزی شد که :d

یه دور تمریناتشو رفتم، فعلا در حال تمرین می باشیم :d
دوستانی که تازه وارد هستن توصیه می کنم حتما قسمت training camp رو برن

تو تنظیمات بازی یه گزینه داری که حالت simulation و casual داره، تفاوتشون تو چیه؟ حالت شبیه ساز از چه نظر فرق می کنه؟

از همه نظر فرق میکنه :d
بازی در حالت Sim در حد مرگ سخت میشه !
اول روی حالت Default که چیزی ما بین Casual و Sim هست بازی کن و وقتی که استاد شدی ، برو سراغ Sim .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or