من نتونستم منظورم رو درست بیا کنم.
من منظورم اسون شدن بازی نیست منظورم داشتن باگ فقط برای اینکه هر توپی تو سبد نره من بازیکنم بدون هیچ بازیکن حریفی میپرید توپ رو بندازه تو سبد به سبد هم اویزون میشد ولی توپ موقع پریدن یا میافتاد(من به دنبال نمایشی زدن نبودم مثل کار با انالوگ و... خود بازیکن چون هیچ کس دور و برش نبود نمایشی مینداخت)یا به اطراف سبد میخورد و میافتاد زمین ولی خودش با اینکه توپ رو زمین بود همینجوری از سبد اویزون بود:d)من تو هر بازی شاید 10 امتیاز سر این جور باگ از دست میدادم و طبیعتا قاطی میکردم با مشت میزدم زیر چشم پسرخالم که باهاش بازی میکردم نمیدونم چه ربطی به اون داشت:d)
میخوام بدونم ایجور باگها رو داره یا نه؟تا حالا به چشمتون خورده؟
شما که تازه کارین باید برین توی قسمت Training و تمرین کنین، اونجا میتونید پرتاب آزاد هم تمرین کنید[FONT=&]خوهشاً بگین چطوری باید ضربه آزاد بزنم هرچی میزنم یکیش هم تو سبد نمیره[/FONT]
[FONT=&]ولی من یکی با اینکه تا حالا نتونستم ببرم ولی بازم خیلی باهاش حال میکنم کاش یه راهنمایی ازش بود که بیشتر لذت میبردیم[/FONT]
نوچ ! :d باو اینا که دیگه اشکالی ندارنراهی نیستش که این صحنه های نامتعارف رو نیاره؟ :d
اتاق گهگاه پر هست و ... :d
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! چی بگم ببین با شما ها چی کار کردن به اینها میگین نامتعارف خدایا سرزمین کوروش رو از تو میخواهمراهی نیستش که این صحنه های نامتعارف رو نیاره؟ :d
اتاق گهگاه پر هست و ... :d

داداش کوچیکم میاد میبینه بر اون میگم :dنوچ ! :d باو اینا که دیگه اشکالی ندارن
نه بابا حساس چیه، بازی رو آوردن من دانشگاه بودم، زنگ زده یه چیزایی گفت مردم از خندهدوست من من خودم با همین مورد مواجهم ایجاد حساسیت شما باعث کنجکاوی بیشتر بچه میشه شما هر چقدر حساسیت نشون بدی بچه بیشتر شک میوفته ......نرمال رفتار کن حل میشه![]()

فقط وقتایی که یه تیم خیلی اختلاف امتیازاتش زیاد میشه !بعضی وقتها 5 تاشونو تعویض میکنه :d

آبرو ریزی شد که :dفقط وقتایی که یه تیم خیلی اختلاف امتیازاتش زیاد میشه !
تمرین کن، تمرین :d
آبرو ریزی شد که :d
یه دور تمریناتشو رفتم، فعلا در حال تمرین می باشیم :d
دوستانی که تازه وارد هستن توصیه می کنم حتما قسمت training camp رو برن
تو تنظیمات بازی یه گزینه داری که حالت simulation و casual داره، تفاوتشون تو چیه؟ حالت شبیه ساز از چه نظر فرق می کنه؟