Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

دوست من Akiba@ اینجا فک نکنم سرکوچه باشه که اینجوری جواب بنده رو میدین:dفک کنم حرفم رو خیلی محترمانه گفتم!!!:|
بعدشم کی گفته من دنبال متا و اینجور چیزا هستم، شاید باور نکنی ولی من اصلا تا حالا به شخصه متای بهترین بازی مورد علاقه ام یعنی Shadow of the colossus رو هم که بهترین بازی عمرم هست (کل عمرم میدونی؟؟؟)رو هم نمیدونم!!!من گفتم فقط شاید کشش و پتانسیل ادامه دار شدن رو نداشته باشه...که هر وقت امتیازش دست ناتی داگ افتاد من و شما میشینیم قشنگ و مفصل دربارش صحبت میکنیم..اینو مطمئن باش....
دیگه هم کار ندارم شما کی خبر داشتی و 2 سال پیش اینجوری شده، اونجوری شده، انگار فقط شما کراش میدونی چیه و بازی کردی؟؟؟هرکی خبر نداشته باشه فک میکنه که یه نسخه اصلی از استودیوی ناتی داگ به دست شما رسیده که انقدر یک طرفه به قضیه فک میکنی..واقعا که...بعدشم جاده خاکی یعنی چی..فک کنم من خیلی محترمانه با شما صحبت کردم ولی نمیدونم این جاده خاکی و تند نرو و طوری شدم میخواستم گوشیمو پرت کنم به دیوار:d اینجورچیزا چه معنی میده..!!!
اینجور کلمات توی انجمن فایده نداره اینجا باید با نوشتن و دلیل محکم بتونین حرف خودتون رو اثبات کنین نه اینکه ...!!!
این مکالمه شما رو وقتی دیدم 100% باورم شد که دارین از روی حس تعصب و طرفداری یک طرفه نظر میدین، هرچند که حرف های دیگه ای هم زده بودید ولی ...
این نشون از شدت عصبانیت شما بوده که انقدر وقت گذاشتی تا بخوای با بنده که نظرم فقط این هستش که تلو بهترین ساخته ناتی داگ هستش، مخالفت کنی و از این دسته صحبت ها!!!
یک لحظه با خودم گفتم یعنی واقعا ارزشش رو داره اینجور صحبت ها و بحث ها که الان دیگه اصلا باورم نمیشه که....
12721950903057056853.jpg
بعدش هم واقعا نمیدونم دیگه چی بگم...یعنی اصلا فک نمیکردم که دارم با کسانی صحبت میکنم که فقط از جنبه نسوتالژی بازی و خاطره انگیزی دارن با من بحث میکنن طوری که آنچنان تعصبی روی این بازی دارند که دیگر چشمشون دیگر هیچ جیز غیر این این عنوان رو نمیبینه حتی حاضر نیستن با حقیقت منطق روبرو بشن:
فقط تنها کسی که خیلی زیبا و مختصر پست داده بود
جناب Cloud Strife بود که واقعا هم حرفشون درسته و منطقی هستش و من هم به شدت با حرف ایشون موافقم.اگه به سوال نظرسنجی دقت کنیم میبنینم که پرسیده :---بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟
از ما پرسیده که بهترین عنوانی که این استودیو ساخته چه بازی هستش یعنی دیگه از همه لحاظ کامل و پخته باشه، که همه این رو میدونن که 100% این بازی تلو هستش ولی اگه طرز پرسیدن سوال به روش زیر بود منم با شما مطمئن باش قطعا به کراش رای میدادم:
---محبوبترین بازی ناتی داگ از نظر شما؟
دیگه زشته که من این بازی رو با Knack مقایسه میکنم و از اینجورحرفا .. نگین برادر من!!!...
اصلا همینو میخواستم بگم مگه بازی Knack چشه؟؟؟یادم میاد خیلی از بچه های سایت قبل از انتشار این بازی آنچنان تعریفات و تمجیداتی میکرن از این بازی که حد نداره...خواهشا دیگه نگید که کدوم مطالب رو میگی و من خبر ندارم..هرچند که من هم اصلا خبر ندارم شما در مورد این بازی چی گفتین و اصلا هم مهم نیست..در کل دوستان خیلی به این بازی امیدوار بودند و میگفتند کار استاد
Mark Cerny هستش و مگه میشه مارک سرنی چیز بد بسازه... که متاسفانه یا خوشبختانه بعضی دوستان تازه به این قضیه رسیدن که بلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه...امکان داره حتی مارک سرنی هم اشتباه بکنه و (پس بیاین به خودمون بگیم که هر سازنده ای شاید نتونه آنطور که باید و شاید موفق باشه توی هر بازی ، که مطمئن باش این قضیه برای همه استودیوها حتی ناتی داگ و خیلی های دیگه صدق میکنه)...هرچند که به نظر من بازی Knack هم زیبا هستش و اصلا نظر شما برای من مهم نیست که نظرتون در مورد بازی Knack چی هست..!!!(اینها رو فقط به خاطر این گفتم که دیگه نگین چرا بازی Knack رو با کراش مقایسه میکنین؟)
طوری میگین که داره بازی Knack رو با کراش مقایسه میکنه، انگار این بازی یه عنوان مذخرف به تمام معنا است..نه دوست من داری اشتباه میکنی.الان خوبه منم بیام شما رو محکوم کنم و بگم برای چی از بازی Knakc بد میگی ، آره خوبه اینطوری ؟؟؟
در آخر حرفم هم شما رو به نظرسنجی که بالا قرار داده شده ارجاع میدم که داره همینجوری رای بازی Tlou بیشتر میشه،خب دلیل رو میخواید تابلوئه دیگه:
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است؟؟؟
بیشتری ها با اینکه به شدت به بازی کراش علاقه مند هستند و لی از نوستالژی بازی و طرفداری یک طرفه گذشتن و به بازی که واقعا حقش بود رای دادن .. هرچند که نظر همه برای بنده محترمه ولی خب میگم دیگه حداقلش اینکه تا الان فعلا آخرین ما در صدر جدول هستش...فک نکنین فقط حرف من همینه....
بعدشم از طرف حرف زدن شما معلومه که به بنده اصلا نمیخوای فرصت جواب دادن بدی ولی مطمئن باش تا وقتی که بازی که حقش باشه من هم به سوال های شما جواب خواهم داد، چون اسم تاپیک روشه و سوال پرسیده و من هم حق دارم و باید بگم که کدوم بازی از نظر من واقعا بهتر ساخته شده؟ درسته؟؟؟
گفتم باز هم میگم..خواهشا دیگه نگید که من کراش بازی نکردم و از اینجورحرفا .. من حتما نباید بیام یه پرونده یا مقاله در مورد بازی بنویسم تا شما باورتون بشه ..اینجور که نمیشه..لطفا دیگه این جور بحث ها رو راه نندازید و به سوال اصلی که تاپیک پرسیده ، بیشتر دقت کنیم..

@ Missile
دقیقا همین چیزی که مرتضی گفت رو منظورم بود!
Every Sony-Owned Studio, From Worst to Best - IGN

شرمنده اگر بد منظورم رو رسونده بودم! :d
---
@مرتضی
گفتن دیگه :(
ما هم میخوایم ناتی داگ کراش بسازه ولی باور کنین وقتش رو صرف یه عنوان بزرگتر و نوآوارنه تر بکنه خیلی بهتره...کل منظور من این هستش...چون ریسک خیلی زیادی هستش...شاید این پتانسیل ادامه دار بودن این آی پی رو ناتی داگ نتونه به خوبی نشون بده که البته الان هیچ چیزی معلوم نیست ، چون قضیه اکتیوژن و ...

هیچکی منکر این نیست که آنچارتد و TLOU بازی های تاثیر گذاری هستن! ولی نوآورانه ... مرتضی همینطور که خودت گفتی،بازی های پلتفرمر جون میدن برای نوآوری! :d چون هرچیزی رو میشه ریخت توشون! البته نیاز به ذهن خلاقه! :d که بچه های ND نشون دادن که این رو دارن! وقتی از موضوعات عادی،میان شاهکار میسازن،مطمئنا میتونند یه چیزای جدیدی خلق کنند که انگشت به دهن بمونیم! :d

منم خیلی تو کف TearAway میباشم! :( بهترین بازی ویتاست به نظر من! :x
از اون بازی هایی هم هست که حال نمیده دعا کنیم X سال بعد روی PS4 پورت بشه! چون شدیدا حال میده که روی ویتا بازیش کرد،مخصوصا با اون قابلیت هاش! :d (دقیقا مثل Patapon که حال میده روی PSP و کلا کنسول دستی بازیش کرد! :d )
---
ویرایش:
واقعا من هنوز همینطور که پیامم رو گذاشتی،کاتانا به دستم چون واقعا نمیدونی داری چی مینویسی! :d یا میدونی ولی میخوای رو اعصاب من رژه بری! :d (مشکلی هم با گذاشتن پیام پروفایلم ندارم! وگرنه پروفایلم رو برای عموم باز نمیزاشتم یا میرفتم تو PM قضیه ی کاتانا رو میگفتم! :d )
بعد منم مثل خودت باید به خدا قسم بخورم؟ خوبه گفتم جون من یه مقایسه ای بین اون 2تا بازی بکن! :( آخرشم که هیچی نگفتی و به قولی زدی جاده خاکی! :( (حالا نیای بگی بی احترامی کردم! جاده خاکی بی احترامی نیست به خدا! )

اصلا همینو میخواستم بگم مگه بازی Knack چشه؟؟؟
دقیقا سؤالی که من پرسیدم(مقایسه ی کراش و نک) برای پیدا کردن جواب همین سؤاله! شما اگر زحمت بکشی این 2بازی رو بزاری کنار هم،یه مقایسه ای هم بکنی، جوابش رو میبینی! و اون موقعست که میفهمی من چرا کاتانا به دست گرفتم یا چرا میخواستم موبایل رو بکوبونم به دیوار! :d (من هنوزم منتظرما! :-" )

دیگه هم کار ندارم شما کی خبر داشتی و 2 سال پیش اینجوری شده، اونجوری شده
این رو اگر کاری نداری،خوب چرا میای بهش اشاره میکنی توی پستت خوب؟ :d کاری نداری ولش کن،اگرم پس کار داشتی و جواب گرفتی،پس چرا میگی کاری نداری؟ :d
حالا همون ولش کن کلا! :d

این نشون از شدت عصبانیت شما بوده که انقدر وقت گذاشتی تا بخوای با بنده که نظرم فقط این هستش که تلو بهترین ساخته ناتی داگ هستش، مخالفت کنی و از این دسته صحبت ها!!!
اگر من میخواستم فقط مخالفت کنم با بهترین بودن TLOU که الان داشتم با 145 نفر بحث میکردم! ولی برو از اول بخون ببین اصلا کسی با این مورد مشکلی نداره! حرفمون هم اصلا این نیست! کلا پست ها رو یه جور دیگه خوندی،یه جور دیگه برداشت کردی،یه جور دیگه جواب دادی نتیجش هم این شده که یه جور دیگه نتیجه گیری کردی! :d

ولی کلا بی خیال،اگر واقعا نمیخوای هیچ جوابی بدی و فکر میکنی ما هنوز مشکلمون با TLOUـه ، بی خیال! ولی اگر پست ها رو یک بار دیگه از اول خوندی و فهمیدی مشکل ما سر چیه،به بحث ادامه میدیم! :d

---
ویرایش :
@امید!
دقیقا :d کراش هنوزم که هنوزه فروش میره و توی مغازه ها بازی هاش دیده میشه!
همین چند وقت پیش،که منتظر معرفی کراش جدید توی لانچ بودیم( Fanboy Dream ) پسرداییم که کلاس 4ـم ابتداییه هم مثل من جوگیر شده بود!
این بشر که نوستالژی و اینا دیگه نداره! :d
یا پارسال بود با پسرعمه هام داشتیم CTR بازی میکردیم، دخترعمم (اونم همین حدودا بودش ، ابتدایی) اونم مینشست پای بازی و کیف میکرد! :d (البته من و پسرعمه ها این نسل رو کلا با MNR گذروندیم:-" خودمون رو خفه کردیم از بس بازی کردیم! =)) )
اینا که دیگه مثل ما نوستالژی ندارن! تازه میشینند GTA و اینا هم بازی میکنند در کنار کراش های PS1 ! :d

آخرین ویرایش:
اینم در جواب سوالتون فک نکنین من الکی حرف میزنم:|:
کلا چندتا سؤال پرسیدم،جوابی نگرفتم! یکی دیگشم این بود که آیا نوآوری توی آنچارتد و TLOU ، از LBP بیشتر بود که فکر میکنید سبک پلتفرمر نمیتونه یا کمتر نسبت به این چیزها توش نوآوری دیده میشه؟​
لطفا به من نگین که خبر ندارین، این بازی چه نوآوری هایی داشت یا نه؟؟؟به نظرم این بازی تونست اصلا سبک اکشن ادونچر رو متحول کنه...بعدشم بازی خلاقانه و مستقل از استودیوهای کوچک مثل مدیامولکول زیاده، توی این دوره زمونه کار مهم رو کسی میکنه که بتونه نظر همگان یعنی من و شما و منتقدان و حتی گیشه رو به سمت خودش بکشونه این میشه نوآوری که ما با عرضه شدن آخرین ما تازه فهمیدیم که بازی یعنی چی!!!ولی این پایین رو بخونین....:|
نظر شخصی شما و بنده هست و کاملا قبول​
ولی به هیچ وجه کمپانی که بهترین بازی های یه کنسول رو ساخته دست کم نگیر​
. LBP کلفت ترین و خفن ترین IP این نسل بود .
ایشون اول گفتن نظر شخصی ولی بعدش به من گفتن بهترین استودیوی که بهترین بازی رو واسه این کنسول ساخته دست کم نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتگیر!!!!
یعنی ایشون الان فکت صادر نکردن؟؟؟

CRASH بازیه که هنوزم بچه های 7-8 سال ِ میان و بازی اش رو برای PS2 می خرن و هی می پرسن CRASH دارید !! ( در حالی که بعضی هاشون PS3 هم دارن ) CRASH تنها بازی که بعد از این همه سال نسل جدید بازی می کنن و حتی دنبال نسخه های قدیمیش هستند با اینکه حتی هنوز بدنیا نیومده بودند زمان عرضه بازی بعضی هاشون !!
یعنی اونا هم نوستالژی داشتن از بازی ؟! :دی
نظر سنجی مشخصه، همین که CRASH در رتبه دومه، بازی که متعلق به سالها پیش ِ خودش نشون دهنده بزرگ بودن این IP ـه، بزرگ بودن یک IP به این نیست که حوالی عرضه اش ارزیابی بشه اینو فقط زمان و سال های آینده مشخص می کنه، اتفاقاً این قضیه جوگیری بیشتر مربوط میشه به TLOU ( کاری ندارم بزرگترین بازی ND ـه و اینکه واقعاً هم یکی از بهترین بازی های ساخته شده است )
چون بازی تازه عرضه شده و مطمئناً همه هم جوگیرشن :دی اگه به جوگیری باشه از این منظره هم میشه به قضیه نگاه کرد :دی

این در جواب سوال دیگه تون....:|
یعنی واقعا میخوای فقط آخر سال باهاش کلاس بزارید که GOTY گرفته؟ اگر اینطوره باشه! از ND خواهش میکنیم دنبال سبک آشغال پلتفرمر نره!​
شما برو همین الان بگرد توی انجمن ببین من چندتا از این پست ها دادم بعد بیا بگو که من دنبال گوتی و متا و اینجور چیزها هستم....من حتی یه بارم توی این تاپیک بازی سال نظر ندادم که واسه چی نمیشه؟؟؟جوش بزنم که نشد..تو رو خدا آخرین ما بشه.. نه برادر من اینجور چیزا نیستش...
پایین آواتارم توی وضعیتم رو نگاه کن و تعداد نوشته های من رو ببین...خیلی کم شده که بیشتر اینجور بحث ها رو بکنم!!!دیگه هم حرفی ندارم.

- - -ویرایش - - -

CRASH بازیه که هنوزم بچه های 7-8 سال ِ میان و بازی اش رو برای PS2 می خرن و هی می پرسن CRASH دارید !! ( در حالی که بعضی هاشون PS3 هم دارن ) CRASH تنها بازی که بعد از این همه سال نسل جدید بازی می کنن و حتی دنبال نسخه های قدیمیش هستند با اینکه حتی هنوز بدنیا نیومده بودند زمان عرضه بازی بعضی هاشون !!
یعنی اونا هم نوستالژی داشتن از بازی ؟!
آقا امید من با تمام احترامی که واسه نظرتون قائلم فقط یه سوال ازتون دارم؟؟؟:d
یعنی شما توقع داری بچه های 7 الی 8 ساله بیان یه بازی در سبک ترس و بقا مثل آخرین ما برن...گیرم که بازی رو انجام بدن...یعنی میتونن یه مرحله از بازی رو رد کنن..خیلی خوشحال میشم جوابم رو بدید...
هرچند که من گفتم فقط میخوام نتیجه واقعی نظرسنجی رو به دید دوستان برسونم همین.:d

@ ⱲĄƝÐΞR

می دونی مشکل شما اینه که یکم قضیه رو زیادی جدی گرفتی و از اونجایی که کاملاً می خوای سعی کنی منطقی خودت رو نشون بدی و فن نباشی اما نمی تونی :دی زیاد سخت نگیر به هر حال هر کسی یه نظری داره، یکه شاید فکر کنه CRASH بازیه بدیه یکی ام حتی بگه TLOU بازی خوبی نیست، حالا شما زیاد خودتو حرص نده سر این مسائل ;)

یعنی شما توقع داری بچه های 7 الی 8 ساله بیان یه بازی در سبک ترس و بقا مثل آخرین ما برن...گیرم که بازی رو انجام بدن...یعنی میتونن یه مرحله از بازی رو رد کنن..خیلی خوشحال میشم جوابم رو بدید...

من منظورم چیز دیگه ای بود، منظورم به این بود که واسه نسل ما فقط این بازی محبوب نیست حتی با اون گرافیکی که الان روی کنسول ها موجود این بازی برای نسل جدید هم محبوب و هیجان انگیز ِ اصلا کاری به TLOU نداشتم، حالا نمی دونم چرا اینجا همه چی به TLOU ربط پیدا می کنه، بعضی موقعا واقعاً از طرفدارانش می ترسم :دی به هر حال زیاد خودتو اذیت نکن ;)

@ ⱲĄƝÐΞR

می دونی مشکل شما اینه که یکم قضیه رو زیادی جدی گرفتی و از اونجایی که کاملاً می خوای سعی کنی منطقی خودت رو نشون بدی و فن نباشی اما نمی تونی :دی زیاد سخت نگیر به هر حال هر کسی یه نظری داره، یکه شاید فکر کنه CRASH بازیه بدیه یکی ام حتی بگه TLOU بازی خوبی نیست، حالا شما زیاد خودتو حرص نده سر این مسائل ;)

من منظورم چیز دیگه ای بود، منظورم به این بود که واسه نسل ما فقط این بازی محبوب نیست حتی با اون گرافیکی که الان روی کنسول ها موجود این بازی برای نسل جدید هم محبوب و هیجان انگیز ِ اصلا کاری به TLOU نداشتم، حالا نمی دونم چرا اینجا همه چی به TLOU ربط پیدا می کنه، بعضی موقعا واقعاً از طرفدارانش می ترسم :دی به هر حال زیاد خودتو اذیت نکن ;)
آقا امید من دیگه هیچی نمیگم:|(یه بحثی بود دیگه هم اصلا نظر نمیدم اینجا)فقط خواستم نتیجه واقعی نظرسنجی رو بگم که دیگه شاید به قول شما شاید بعضی ها براشون این قضیه فرق داره:d...
در هر صورت دیگه من حرفی ندارم...:|
واقعا من هنوز همینطور که پیامم رو گذاشتی،کاتانا به دستم چون واقعا نمیدونم داری چی مینویسی!:d​

:|:|l-)
داداش ما خودمون آخر هرچی کاتانا بازیم..شما اگه کاتانا بدستی من هر دو دستم کاتاناهایی هستن که نگو و نپرس...مثل اینکه مقاله من رو در مورد این شمشیر دوست داشتنی ندیدی:shrewd::d

آخرین ویرایش:
دوستان چه گیری دادید به کرش آخه:d
خوش بختانه یا بدبختانه اکتیویژن فعلا قصد نداره کرش بده بیرون
ناتی داگ هم فکر نمیکنم خیلی به ساخت کرش فکر کنه
این حسِ نوستالژی رو هم یکم ازش دور بشید
واقعا ناتی داگ بیاد یه بار دیگه کرش بسازه؟
اصلا اومدیم و کرش چیزی نشد که دوستان انتظار داشتن اونوقت چی ؟
اگه حتی به فرض محال سونی کرش رو خریده باشه به نظرم بده به مدیا مولکول بسازتش عقلانی تره
بهترین و کاملترین ساخته ناتی داگ هم بدون شک tlou هست

دوستان چه گیری دادید به کرش آخه:d
خوش بختانه یا بدبختانه اکتیویژن فعلا قصد نداره کرش بده بیرون
ناتی داگ هم فکر نمیکنم خیلی به ساخت کرش فکر کنه
این حسِ نوستالژی رو هم یکم ازش دور بشید
واقعا ناتی داگ بیاد یه بار دیگه کرش بسازه؟
اصلا اومدیم و کرش چیزی نشد که دوستان انتظار داشتن اونوقت چی ؟
اگه حتی به فرض محال سونی کرش رو خریده باشه به نظرم بده به مدیا مولکول بسازتش عقلانی تره
بهترین و کاملترین ساخته ناتی داگ هم بدون شک tlou هست
از آواتارت معلومه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or