@ Missile
دقیقا همین چیزی که مرتضی گفت رو منظورم بود!
Every Sony-Owned Studio, From Worst to Best - IGN
شرمنده اگر بد منظورم رو رسونده بودم! :d
---
@مرتضی
گفتن دیگه
ما هم میخوایم ناتی داگ کراش بسازه ولی باور کنین وقتش رو صرف یه عنوان بزرگتر و نوآوارنه تر بکنه خیلی بهتره...کل منظور من این هستش...چون ریسک خیلی زیادی هستش...شاید این پتانسیل ادامه دار بودن این آی پی رو ناتی داگ نتونه به خوبی نشون بده که البته الان هیچ چیزی معلوم نیست ، چون قضیه اکتیوژن و ...
هیچکی منکر این نیست که آنچارتد و TLOU بازی های تاثیر گذاری هستن! ولی نوآورانه ... مرتضی همینطور که خودت گفتی،بازی های پلتفرمر جون میدن برای نوآوری! :d چون هرچیزی رو میشه ریخت توشون! البته نیاز به ذهن خلاقه! :d که بچه های ND نشون دادن که این رو دارن! وقتی از موضوعات عادی،میان شاهکار میسازن،مطمئنا میتونند یه چیزای جدیدی خلق کنند که انگشت به دهن بمونیم! :d
منم خیلی تو کف TearAway میباشم!

بهترین بازی ویتاست به نظر من!

از اون بازی هایی هم هست که حال نمیده دعا کنیم X سال بعد روی PS4 پورت بشه! چون شدیدا حال میده که روی ویتا بازیش کرد،مخصوصا با اون قابلیت هاش! :d (دقیقا مثل Patapon که حال میده روی PSP و کلا کنسول دستی بازیش کرد! :d )
---
ویرایش:
واقعا من هنوز همینطور که پیامم رو گذاشتی،کاتانا به دستم چون واقعا نمیدونی داری چی مینویسی! :d یا میدونی ولی میخوای رو اعصاب من رژه بری! :d (مشکلی هم با گذاشتن پیام پروفایلم ندارم! وگرنه پروفایلم رو برای عموم باز نمیزاشتم یا میرفتم تو PM قضیه ی کاتانا رو میگفتم! :d )
بعد منم مثل خودت باید به خدا قسم بخورم؟ خوبه گفتم جون من یه مقایسه ای بین اون 2تا بازی بکن!

آخرشم که هیچی نگفتی و به قولی زدی جاده خاکی!

(حالا نیای بگی بی احترامی کردم! جاده خاکی بی احترامی نیست به خدا! )
اصلا همینو میخواستم بگم مگه بازی Knack چشه؟؟؟
دقیقا سؤالی که من پرسیدم(مقایسه ی کراش و نک) برای پیدا کردن جواب همین سؤاله! شما اگر زحمت بکشی این 2بازی رو بزاری کنار هم،یه مقایسه ای هم بکنی، جوابش رو میبینی! و اون موقعست که میفهمی من چرا کاتانا به دست گرفتم یا چرا میخواستم موبایل رو بکوبونم به دیوار! :d (من هنوزم منتظرما!

)
دیگه هم کار ندارم شما کی خبر داشتی و 2 سال پیش اینجوری شده، اونجوری شده
این رو اگر کاری نداری،خوب چرا میای بهش اشاره میکنی توی پستت خوب؟ :d کاری نداری ولش کن،اگرم پس کار داشتی و جواب گرفتی،پس چرا میگی کاری نداری؟ :d
حالا همون ولش کن کلا! :d
این نشون از شدت عصبانیت شما بوده که انقدر وقت گذاشتی تا بخوای با بنده که نظرم فقط این هستش که تلو بهترین ساخته ناتی داگ هستش، مخالفت کنی و از این دسته صحبت ها!!!
اگر من میخواستم فقط مخالفت کنم با بهترین بودن TLOU که الان داشتم با 145 نفر بحث میکردم! ولی برو از اول بخون ببین اصلا کسی با این مورد مشکلی نداره! حرفمون هم اصلا این نیست! کلا پست ها رو یه جور دیگه خوندی،یه جور دیگه برداشت کردی،یه جور دیگه جواب دادی نتیجش هم این شده که یه جور دیگه نتیجه گیری کردی! :d
ولی کلا بی خیال،اگر واقعا نمیخوای هیچ جوابی بدی و فکر میکنی ما هنوز مشکلمون با TLOUـه ، بی خیال! ولی اگر پست ها رو یک بار دیگه از اول خوندی و فهمیدی مشکل ما سر چیه،به بحث ادامه میدیم! :d
---
ویرایش :
@امید!
دقیقا :d کراش هنوزم که هنوزه فروش میره و توی مغازه ها بازی هاش دیده میشه!
همین چند وقت پیش،که منتظر معرفی کراش جدید توی لانچ بودیم( Fanboy Dream ) پسرداییم که کلاس 4ـم ابتداییه هم مثل من جوگیر شده بود!
این بشر که نوستالژی و اینا دیگه نداره! :d
یا پارسال بود با پسرعمه هام داشتیم CTR بازی میکردیم، دخترعمم (اونم همین حدودا بودش ، ابتدایی) اونم مینشست پای بازی و کیف میکرد! :d (البته من و پسرعمه ها این نسل رو کلا با MNR گذروندیم

خودمون رو خفه کردیم از بس بازی کردیم!

)
اینا که دیگه مثل ما نوستالژی ندارن! تازه میشینند GTA و اینا هم بازی میکنند در کنار کراش های PS1 ! :d