Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

مثلا باید نظرسنجی این بود :

بهترین استودیوی بازیسازی کدام است ؟

1- ND

2- سایر موارد

اینطوری فکر کنم دوستان مشکلی نداشتن با نظرسنجی :d

حقیقت من نمی دونم چی بگم بگین کدوم بازی naught dog شاهکار نبود از کراش گرفته تا the last of us همه شاهکار بوده مطممن باشید uncharted 4 رو فراشاهکار میسازه قول میدم از همین الان

با اینکه واسم سخت بود که بین بازیهای ND در نظرسنجی یکی رو انتخاب کنم چون همشون عالی عالی بودن اما خب به نظرم TLOU برترین آنها بود.عنوانی که خیلی دوست دارم گوتی امسال بشه

با اصلاح :d

آخرین ویرایش:
با اینکه واسم سخت بود که بین بازیهای ND در نظرسنجی یکی رو انتخاب کنم چون همشون عالی عالی بودن اما خب به نظرم TLOU برترین آنها بود.عنوانی که خیلی دوست داشتم گوتی امسال میشد و واقعا هم حقش بود اما متاسفانه انتخاب نشد:|

انتخاب نشد؟
شما از کجا میدونی فعلا که تو تعداد گوتی ها از gta جلوتره
به پیر به پیغمبر ملاک گوتی شدن VGA یا VGX نیست :|

به نظر من این سوال بزرگ فقط معطوف به قدرت نمایی UC4 که به احتمال زیاد اولین بازی واقعا نسل بعدی هست, نیستش! بوی ریبوت کرش میاد!:دی

من رو حساب نوستالژی و این داستانا کرش رو انتخاب کردم اما واقعیت اینه که UC3 و TLoU خیلی بهترن! کلا خیلی انتخاب سختیه!:دی

به تمام مقدسات دنیا قــــســـم می خورم، اگر سونی بتونه IP کراش رو پَس بگیره و ND اون رو بسازه، به هر قیمتی که شده یک PS4 می خرم!

بابا کرش رو ول کنید دیگه تو این زمونه کی میره سراغ کرش(کدومتون الان میشینید پای تلویزیون پلنگ صورتی ببینید:d).یه بازی بدن بیرون یکم نوآوری داشته باشه و البته گرافیک
تام و جری از قسمت 1 تا 161 رو 10 بار دیدم! از قسمت 1 تا 60،70 که اوجش بود 200 بار!!!! اگر دروغ بگم!!!!
سن بنده، 26 سال!

آخرین ویرایش:
لحظه ای که این پست رو میدم آنچارتد 2 تعداد رای هاش 32 تا و آخرین ما 101 هست و آنچارتد 3 هم فقط 7 تا !!!!
خودم هم به آخرین ما رای دادم ولی قطعا آنچارتد 2 به هیچ وجه و اصلا و ابدا ذره ای از آخرین ما کم و کسری نداره واین اختلاف نباید اینطور بشه! و حتی انچارتد 3 هم لیاقتش خیلی بیشتر از فقط 7 رای هست!!
شاید اگه آخرین ما 2009 و آنچارتد 2 در سال 2013 می اومد نظر سنجی متفاوتتر بود!

لحظه ای که این پست رو میدم آنچارتد 2 تعداد رای هاش 32 تا و آخرین ما 101 هست و آنچارتد 3 هم فقط 7 تا !!!!
خودم هم به آخرین ما رای دادم ولی قطعا آنچارتد 2 به هیچ وجه و اصلا و ابدا ذره ای از آخرین ما کم و کسری نداره واین اختلاف نباید اینطور بشه! و حتی انچارتد 3 هم لیاقتش خیلی بیشتر از فقط 7 رای هست!!
شاید اگه آخرین ما 2009 و آنچارتد 2 در سال 2013 می اومد نظر سنجی متفاوتتر بود!

منم نمیدونم ربط نظرسنجی به عنوان تاپیک چیه8-|

من دقیقا بعد از اتمام تلو هم اینطوری بودم ... هم مثل اون صحنه معروف انتونیو باندراس ... تو جو بودم ... چون حجم دوستان رو نگیرم به همین توضیج کفایت میکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or