Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جواب پست 552 :مسلا برای هیتاچی که توی مبارزه باهاش از راه دور مثل کلاغ میشد و میومد منو میزد

برا ایتاچی باید استیک چپ رو یه بار بدیجلو بعد b رو بزنی(نباید استیک رو بگیری);)

جنگ هاچیبی با ساسکه تو داستانی هست؟

آخرین ویرایش:
یه نکته ی خیلی جالب !
بازی رو که تموم میکنی تازه یه بُعد جدیدی از داستان شروع میشه ! در کنار Side Mission های باقی مونده یه سری از صحنه های داستانی هم نشون داده میشه ! مثل همون هاچیبی که باس بتلی بود برای خودش :دی ! من 4 ساعت بود یک ضرب پاش نشسته بودم ! نیم نمره از نظر من به بازی اضافه شد :دی .

شهاب خیلی هایپ شد بازی اینجا :دی

شماره ی یک بازی همه این چیزارو داشت به اضافه یه چیز مهم اونم اُپن وردیش بود ، من موندم این نامکو چه فکری کرده این سیستم اُپن وردش رو برداشته ، کلی حالش به این بود که تو شهر بچرخی چیز میز جمع کنی

(منظور از شماره ی یک همون بازی انحصاری PS3 هست ، شماره ی یک استورم)

خلاصه همون اولش که بازی شروع شد یه عرق با صدای دینگ از بغل کله ی ما جاری شد :دی

شهاب خیلی هایپ شد بازی اینجا :دی

شماره ی یک بازی همه این چیزارو داشت به اضافه یه چیز مهم اونم اُپن وردیش بود ، من موندم این نامکو چه فکری کرده این سیستم اُپن وردش رو برداشته ، کلی حالش به این بود که تو شهر بچرخی چیز میز جمع کنی

(منظور از شماره ی یک همون بازی انحصاری PS3 هست ، شماره ی یک استورم)

خلاصه همون اولش که بازی شروع شد یه عرق با صدای دینگ از بغل کله ی ما جاری شد :دی
چرا شر و ور میگی مهدی :دی ؟ من همین الان 4 ساعت بود کله کشور هارو گشتم ! از Hidden Rain Village تا Uchiha Hideout رو هر چی آیتم توش بود جمع کردم ! کجا Open World نیس :دی ؟ اول یکم بازی کن بعد بیا :دی ! توی تمام بازی های OW اولش شما یکی دو تا ماموریت میرین بعدش آزاده آزاد میشین ! اینم همینطوره . الان من کله محیط هارو رفتم و هرچی آیتم بود جمع کردم !
تازه :دی ، با تسوناده دِیت هم گذاشتیم :دی :)) ! حیف بازی آزادی عمل نداره :دی ! Heavy Rain بود الان ... :دی .

با تسوناده دِیت هم گذاشتیم ! حیف بازی آزادی عمل نداره ! Heavy Rain بود الان ... .
این نحوه ی حرکت نینجاهای زن هم خیلی در خورِ توجهِ:دی
انگار دارن رو رِد کارپِت راه می رن:دی

یکیتون پاشه بیاد لایو دیگه بابا

فکر کنم منظور ایشون از اوپن ورد باز بودن همه ی دهکده باشه...
چون تو نسخه های قبلی آزادی عمل از نظر پرش وجنگولک بازی خیلی باز بود....:d

فکر کنم منظور ایشون از اوپن ورد باز بودن همه ی دهکده باشه...
چون تو نسخه های قبلی آزادی عمل از نظر پرش وجنگولک بازی خیلی باز بود....:d
اون Broken Bond و Rise of A Ninja بودش .
اینم تقریبا تمامی لوکیشن هایی که توی شیپودن نشون داده رو داره . حتی محل سکونت من :دی .
سلام. الان هشت دمو کجا باید پیدا کنیم یه ادرس مید؟
باید بعد از اتمام بازی یکم ماموریت های جانبی رو برید تا خبرش بیاد که 8 دم دزدیده شده . برای اطمینان تمام پرنده هارو جمع کنید .
میشه یه نفر بیاد کمبو ها و تکنیکهای خود ناروتو معمولی رو توضیح بده؟(برا بخش داستانی!)
مثلا چیا ؟ راسنگان و اینا که طبیعی هست . منتها من خودم معمولا 4 بار B رو میزنم بعد Y و بعد B . یا مثلا بجاشون LT و B رو میزنم که گرب میشه . اینطوریه خلاصه :دی !

دوستانی که بازی رو تموم کردن میتونن یه کمکی کنن ؟
برید توی لیست آیتم ها و متریا ها ، بعد ببینید چیزی به نام Viper Fang رو دارید یا نه . من این آیتم رو بگیرم کله بازی رو 100 درصد کردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or