Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما نبر رو ادامه داديد تا متوجه بزرگيش بشيد؟
يا روي همون سقف ديگه ول كرديد؟
اگه رو سقف ول كرديد پيشنهاد ميكنم ادامشم بريد بعد بياييد اينجا نظر بدين در مورد بازي!
کل نبرد رو تمام کردم.اما عمرا به عظمت انیمه برسه.

سلام دوستان
من بازی رو تموم کردم
اما ۴ شخصیت بازی باز نشدند
جنگ ساسکی و بی هم در داستان نبود
کسی میدونه چطور میشه تمام شخصیت های بازی را باز کرد؟

سلام دوستان
من بازی رو تموم کردم
اما ۴ شخصیت بازی باز نشدند
جنگ ساسکی و بی هم در داستان نبود
کسی میدونه چطور میشه تمام شخصیت های بازی را باز کرد؟
Point بگيريد . به بخش Free Battle بريد و مبارزه كنيد تا پوينت بگيريد و شخصيت ها باز بشن . من قبل از چپتر 3 همه باز شده بودند از بس با خواهرم ورسوس زديم :d .

یه سوال: من تا حالا یه اپیزود هم ناروتو ندیدم، اگر الان بشینم اون دو تا بازی Ubisoft و بعدش این دو تا Storm رو پشت سر هم بازی کنم، از داستان چیزی میفهمم؟ ترتبیش درسته؟

یه سوال: من تا حالا یه اپیزود هم ناروتو ندیدم، اگر الان بشینم اون دو تا بازی Ubisoft و بعدش این دو تا Storm رو پشت سر هم بازی کنم، از داستان چیزی میفهمم؟ ترتبیش درسته؟
نه کامل ولی یه چیزای میفهمی
بازی ها داستان رو هم خلاصه میکنن هم یه کم تغییرش میدن
پیشنهاد میکنم بشین انیم رو نگاه کن هالشو ببر

من بازی رو تموم کردم
اما شخصیت بازی wind style rasen shuriken naruto
هست
چطور میتونم شخصیت بازی رو به sage naruto
تغییر بدم
Sage Mode کنار سای قرار داده شده . یعنی در طول بازی باز میشه . شما فقط میتونید نوع تکنیک های ناروتو رو عوض کنید .
تا حدودی آره ممد . منتها یه مشکلی هست . شاید نتونه BB درست حسابی ارضات کنه . ولی اگر خواستی باید اینطوری بازی کنی :
Rise of A Ninja
The Broken Bond
---
Storm 2

استورم 1 ترکیب اون دو تا اولی هستش که چون از لحاظ Adventure نمیتونه با اونا رقابت کنه ( گرچه با bb میتونه :دی ) پیشنهاد میشه اون 2تای Ubisoft رو بازی کنی و بعدش بری سمته استورم 2 که روایت شیپودن هست ! یا یه کار بهتر :دی . زنگ بزنی برات کل انیمه رو بفرستن :)) . اونطوری حالش بیشتره :دی .
من sage naruto رو باز کردم حتی لبای هوکاگی رو هم براش باز کردم ولی
میخام ببینم میشه sage naruto رو کرد main character بازی؟
که مسلا با بشه با curse doll با sage naruto جنگید
نه اونطوری نمیشه !

آخرین ویرایش:

Sage Mode کنار سای قرار داده شده . یعنی در طول بازی باز میشه . شما فقط میتونید نوع تکنیک های ناروتو رو عوض کنید .
من sage naruto رو باز کردم حتی لبای هوکاگی رو هم براش باز کردم ولی
میخام ببینم میشه sage naruto رو کرد main character بازی؟
که مسلا با بشه با curse doll با sage naruto جنگید

چند تا سئال . لطفا جواب بدید :
1. این چیزایی که تو بازی میتونیم جمع کنیم (مثل گل و ... ) فقط به درد فروختن میخوره ؟!
2. وقتی 1 نفر داره روی من کمبو میزنه چطور باید جلوشو بگیرم (!) میشه از دستش نجات پیدا کرد ؟
ممنون

چند تا سئال . لطفا جواب بدید :
1. این چیزایی که تو بازی میتونیم جمع کنیم (مثل گل و ... ) فقط به درد فروختن میخوره ؟!
2. وقتی 1 نفر داره روی من کمبو میزنه چطور باید جلوشو بگیرم (!) میشه از دستش نجات پیدا کرد ؟
ممنون
1 - و اچیو گرفتن .
2 - یا RT یا LT رو به موقع بزن . ولی اگه منظورت Ultimate Jutsu هست وقتی برخورد کنه بهت دیگه راه فراری وجود نداره !

نکته جالب ! توی لیست Game FAQs بازی از نظر پرطرفدارترین توی هفته ی اخیر رتبه ی سوم رو داره !
اول و دوم به Reach و New Vegas داده شده .
http://www.gamefaqs.com/features/topgames/

• Like
Reactions: Squidward

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or