شما بايد برگرديد عقب پيش اون پيرزنه :d اون كدو بهتون ميدهیه سوال داشتم.چبتره 5 که تموم میشه با نارتو بازی میکنی.اونجا که تو جنگل طرف ازت 3 تا کد میخواد چی باید بهش بگم.میشه راهنمایی کنید.
کل نبرد رو تمام کردم.اما عمرا به عظمت انیمه برسه.شما نبر رو ادامه داديد تا متوجه بزرگيش بشيد؟
يا روي همون سقف ديگه ول كرديد؟
اگه رو سقف ول كرديد پيشنهاد ميكنم ادامشم بريد بعد بياييد اينجا نظر بدين در مورد بازي!
Bandai شرمنده شما شد كه نتونست مثل منبع الهام گيريش باشهکل نبرد رو تمام کردم.اما عمرا به عظمت انیمه برسه.
Point بگيريد . به بخش Free Battle بريد و مبارزه كنيد تا پوينت بگيريد و شخصيت ها باز بشن . من قبل از چپتر 3 همه باز شده بودند از بس با خواهرم ورسوس زديم :d .سلام دوستان
من بازی رو تموم کردم
اما ۴ شخصیت بازی باز نشدند
جنگ ساسکی و بی هم در داستان نبود
کسی میدونه چطور میشه تمام شخصیت های بازی را باز کرد؟
سلامPoint بگيريد . به بخش Free Battle بريد و مبارزه كنيد تا پوينت بگيريد و شخصيت ها باز بشن . من قبل از چپتر 3 همه باز شده بودند از بس با خواهرم ورسوس زديم :d .
نه کامل ولی یه چیزای میفهمییه سوال: من تا حالا یه اپیزود هم ناروتو ندیدم، اگر الان بشینم اون دو تا بازی Ubisoft و بعدش این دو تا Storm رو پشت سر هم بازی کنم، از داستان چیزی میفهمم؟ ترتبیش درسته؟
Sage Mode کنار سای قرار داده شده . یعنی در طول بازی باز میشه . شما فقط میتونید نوع تکنیک های ناروتو رو عوض کنید .من بازی رو تموم کردم
اما شخصیت بازی wind style rasen shuriken naruto
هست
چطور میتونم شخصیت بازی رو به sage naruto
تغییر بدم
تا حدودی آره ممد . منتها یه مشکلی هست . شاید نتونه BB درست حسابی ارضات کنه . ولی اگر خواستی باید اینطوری بازی کنی :یه سوال: من تا حالا یه اپیزود هم ناروتو ندیدم، اگر الان بشینم اون دو تا بازی Ubisoft و بعدش این دو تا Storm رو پشت سر هم بازی کنم، از داستان چیزی میفهمم؟ ترتبیش درسته؟
. اونطوری حالش بیشتره نه اونطوری نمیشه !من sage naruto رو باز کردم حتی لبای هوکاگی رو هم براش باز کردم ولی
میخام ببینم میشه sage naruto رو کرد main character بازی؟
که مسلا با بشه با curse doll با sage naruto جنگید
من sage naruto رو باز کردم حتی لبای هوکاگی رو هم براش باز کردم ولی
Sage Mode کنار سای قرار داده شده . یعنی در طول بازی باز میشه . شما فقط میتونید نوع تکنیک های ناروتو رو عوض کنید .
1 - و اچیو گرفتن .چند تا سئال . لطفا جواب بدید :
1. این چیزایی که تو بازی میتونیم جمع کنیم (مثل گل و ... ) فقط به درد فروختن میخوره ؟!
2. وقتی 1 نفر داره روی من کمبو میزنه چطور باید جلوشو بگیرم (!) میشه از دستش نجات پیدا کرد ؟
ممنون