Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راسنگان و اینها رو همه رو لطفا توضیح بدین!
من هیچی نمیدنم!
راستی در باره در آوردن چاکرای کیوبی هم یه توضیح بدین!
ممنون!

یا حق
Rasengan : Y + B
Nine Tail Rasengan or Fuuton Rasen Shuriken : YY + B
Shadow Clone Rasengan : BBB + Y + B
کیوبی هم وقتی که Health Bar نارنجی رنگ شد باید چاکرا رو تا ته پر کنید تا کیوبی تا Curse Mode و اینا بشه .

• Like
Reactions: hossein 2
خب دوستان :دی ! بازی 100 درصده 100 درصد شد ! مقدار 800 پوینت اچیو گرفته شد :دی . فقط 2 تا آفلاین مونده . که یکیش اینه که 99999 Ryu جمع کنی که خیلی وقت گیره . دومی هم همه ی Title هارو بگیری که اونم فقط وقت میخواد ! وگرنه موارد داستان و ماموریت ها و کارت ها و اینا تمام کامل شد :دی . با یه بشکن 200 تا اچیو یهو دریافت شد :دی .
ولی خیلی خوش گذشت ... به من یکی خیلی حال دادش ... مطمئنا اگر کامل شه دلچسب ترین بازی بود که انقدر کاملش کرده بودم !

Rasengan : Y + B
Nine Tail Rasengan or Fuuton Rasen Shuriken : YY + B
Shadow Clone Rasengan : BBB + Y + B
کیوبی هم وقتی که Health Bar نارنجی رنگ شد باید چاکرا رو تا ته پر کنید تا کیوبی تا Curse Mode و اینا بشه .
دوتا اولی که هیچی..
ایول سومی رو بلد نبودم...ممنون رفیق
کیوبی هم پدرم دراومد تا فهمیدم....هرکار میکردم نمیشد
بعدا فهمیدم اینقدر یارو رو میزدم که بعد میتونست فن مخصوص بره....:d

بازم همون چیزی چند صفحه پیش گفتم :دی

چرا بازی Open world نیست مثل شماره ی یک؟ اه اه ، شهاب هم الکی چرت گفت بری جلو باز میشه ، اصلا همه چی نقاشیه بافت نداره که بگم باز میشه :دی

فقط مبارزاتش و دیگر هیچ :دی چون داستان هم یه جورایی فرق میکنه :دی

بازم همون چیزی چند صفحه پیش گفتم :دی

چرا بازی Open world نیست مثل شماره ی یک؟ اه اه ، شهاب هم الکی چرت گفت بری جلو باز میشه ، اصلا همه چی نقاشیه بافت نداره که بگم باز میشه :دی

فقط مبارزاتش و دیگر هیچ :دی چون داستان هم یه جورایی فرق میکنه :دی
باز تو حرف مفت زدی :دی ؟ بازی Open World نیست ؟ پس چیه ؟! لابد بازی وسطه مبارزه دیدارا و گارایی میگی چرا OW نیست :دی ؟! بازی OWـه هستش . حداقل بازی رو تا یه جایی برو ! دفعه ی بعدی یه چـَکی چیزی میخوری :دی !

آقا یه مطلبی . کسی اچیو گاید بازی رو لازم داره ؟ گفتم اگر میخواین شاید بتونم توی روز های آینده یه گاید خیلی خوب بنویسم براتون . فقط بگید کیا واقعا لازم دارن که ببینم تعداد زیاده یا نه :دی . چون شدیدا سرم شلوغه :دی !

کسی دقیق نمی دونه باید چی کار کنیم تا این هشت دم بیاد؟
بعد از اتمام بازی تمامی Curse Doll هارو جمع کنید . بعدش یه نامه محرنامه از دهکده ابر میاد و میگن که هاچیبی دزدیده شده . اونجاست که یه بخش مخفی باز میشه و شما باید باهاش مبارزه کنید .

باز تو حرف مفت زدی :biggrin1: ؟ بازی Open World نیست ؟ پس چیه ؟! لابد بازی وسطه مبارزه دیدارا و گارایی میگی چرا OW نیست :biggrin1: ؟! بازی OWـه هستش . حداقل بازی رو تا یه جایی برو ! دفعه ی بعدی یه چـَکی چیزی میخوری :biggrin1: !

آقا یه مطلبی . کسی اچیو گاید بازی رو لازم داره ؟ گفتم اگر میخواین شاید بتونم توی روز های آینده یه گاید خیلی خوب بنویسم براتون . فقط بگید کیا واقعا لازم دارن که ببینم تعداد زیاده یا نه :biggrin1: . چون شدیدا سرم شلوغه :biggrin1: !

دیگه چقد برم خُ؟ :دی

الان هیدان هم پوکوندم در جنگ با کاکوزو ام . بابا منظورم مثل شماره ی یکه ، شماره ی یک رو یادته؟

اصلا اون هم نه اون دوتا ناروتویی که UBI زده بود ، منظورم OW اونطوریه باوو . یعنی بتونی تو شهر بگردی نه این که چارتا تصویر نقاشی شده رو بالا پایین کنی !

از نظر هنری همه چیش خوبه ، ولی فقط نقاشیه ، تو نمیتونی رو پشت بوم هیچ خونه ای بری! نمیتونی تو تو رودخونه ی شهر غرق بشی . همه چی الکیه :دی حتی آدماش وقتی از این تصویر میری تو بعد ، یه pattern تعریف شده داره ، دو تا بچه با بادکنک دارن میدوون ! همیشه :دی

OW یعنی یه چیز رو صدبار نبینی تکرار بشه هی !

دیگه چقد برم خُ؟ :دی

الان هیدان هم پوکوندم در جنگ با کاکوزو ام . بابا منظورم مثل شماره ی یکه ، شماره ی یک رو یادته؟

اصلا اون هم نه اون دوتا ناروتویی که UBI زده بود ، منظورم OW اونطوریه باوو . یعنی بتونی تو شهر بگردی نه این که چارتا تصویر نقاشی شده رو بالا پایین کنی !

از نظر هنری همه چیش خوبه ، ولی فقط نقاشیه ، تو نمیتونی رو پشت بوم هیچ خونه ای بری! نمیتونی تو تو رودخونه ی شهر غرق بشی . همه چی الکیه :دی حتی آدماش وقتی از این تصویر میری تو بعد ، یه pattern تعریف شده داره ، دو تا بچه با بادکنک دارن میدوون ! همیشه :دی

OW یعنی یه چیز رو صدبار نبینی تکرار بشه هی !
پس تو مشکلت اینه ! خب همون اولم از عکسا مشخص بود که بازی مثله Ubi نیست و فقط در حده گشتن توی چند تا لوکیشن معمولی هست . اون OW نیست . یه جورایی میشه Sand box که بازی اونطوری نیست . Ow یعنی محیط بازی باز باشه و چند تا لوکیشن مختلف تو بازی وجود داشته باشه و تو بتونی هر وقت خواستی به اونجاها بری !

اقا من تا حالا naruto بازی نکردم! بازیش چطوریه؟؟ اعصاب خوردکنی نیست؟
ماموریتاش رو روی نقشه میزنه؟ :d
یکی از دوستان یه توضیح مفیدی بده بلکه شاید خوشمون اومد خریدیمش!

در واقع 8 تا با مرحله اولی 9 تا :دی !
Rescue Kazekage
Their Renioun
Immortal Akatsuki
Hebi Formation
Uchiha Borthers
The Tale of Jiraiya the Gallant
The Tale of Naruto Uzumaki

The Eight Tailed که بعد از اتمام بازی باز میشه و به اسم Fragment شناخته میشه .

خب منم تقریبا اخرای بازی هستم الان که از پای بازی بلند شدم این مرده مثه سونیک هست موهاش:d(جاریا:-/)با اون Pain مبارزه داشت خیلی حال داد این مبارزه !
1 سوال فنی این Awaking (البته الان درست ننوشتما یادم نیس)مینوسه نمیتونی استفاده کنی چی هست؟
2-چه جوری با یار های ساپورتمون یولتیمیت جوتسو تیمی بزنیم میشه اصلا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or