Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه قسمت گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
بعد از جنگ جیرایا با پین که جیرایا میمیره سوناده یه ماموریت به ناروتو میده از دهکده خارج میشی راهو میری ولی یه جاش هست بدل اون یارو عینک آفتابیه سوال لزت میپرسه اونم 3ـتا چی باید جواب بدی تا بذاره رد شی؟

بعد از جنگ جیرایا با پین که جیرایا میمیره سوناده یه ماموریت به ناروتو میده از دهکده خارج میشی راهو میری ولی یه جاش هست بدل اون یارو عینک آفتابیه سوال لزت میپرسه اونم 3ـتا چی باید جواب بدی تا بذاره رد شی؟
جواب هارو یادم نیست . گزینه هاش رو بگو بهت بگم چیا بود .

اولی آخرش desert داشت
دومی بود:gathered in the wind
سومی بود:a desert rose
تو همین مایه ها بود همش!
اینو باید از اون پیرزنه که اول راه دیدی بپرسی دیگه!
دوباره برو پیش اون رمز تو حرفاشه.رنگشم خود بازی قرمز کرده!

یا حق

رفقا سلام خسته نباشید!
من الان خود بازی رو تموم کردم افتادم دنبال اون عروسکایی که هاچیبی رو باز می کنن.
تا جای عروسک ساسوری(اون که دورش سیاهه) هم رفتم و زدمش. بعد اومدم تحویل این آقاهه دادمشون .الان تو وانتد لیست من کسی نیست که نگرفته باشمش.ولی نامه ای هم برام نمیاد که بخواد جدیداشو باز کنه! تا حالا 31ی رو زدم ولی حالا نمیدونم چی کار کنم!
لطفا کمک!

یا حق

رفقا سلام خسته نباشید!
من الان خود بازی رو تموم کردم افتادم دنبال اون عروسکایی که هاچیبی رو باز می کنن.
تا جای عروسک ساسوری(اون که دورش سیاهه) هم رفتم و زدمش. بعد اومدم تحویل این آقاهه دادمشون .الان تو وانتد لیست من کسی نیست که نگرفته باشمش.ولی نامه ای هم برام نمیاد که بخواد جدیداشو باز کنه! تا حالا 31ی رو زدم ولی حالا نمیدونم چی کار کنم!
لطفا کمک!

یا حق
با Curse Dollـه Naruto Sage جنگیدی ؟

سه تا سوال :

1
-جنگ بین ساسکه و هشت دم توی بازی نیست؟توی فیلم اول بازی یک قسمتیشو نشون میده در ضمن توی کارت ها هم که عکس همون آدم رپ خونه هست.باید جایی برم که بتونم باهاش مبارزه کنم؟
2 - این کارت های عکس ها چه فایده ای داره؟
3- سه تا شخصیت دیگه هنوز باز نشده چه طوری میشه اونا رو باز کرد؟

ممنون

دوستان به نظر شما این شماره قشنگه یا Broken Bond ومیخاستم بدونم تو کدومشون آزادی عمل بیشتری وجود داره .مثل این که این شماره بیشتر رو مبارزاتش تاکید داره و خیلی زود تموم میشه!

سه تا سوال :

1
-جنگ بین ساسکه و هشت دم توی بازی نیست؟توی فیلم اول بازی یک قسمتیشو نشون میده در ضمن توی کارت ها هم که عکس همون آدم رپ خونه هست.باید جایی برم که بتونم باهاش مبارزه کنم؟
2 - این کارت های عکس ها چه فایده ای داره؟
3- سه تا شخصیت دیگه هنوز باز نشده چه طوری میشه اونا رو باز کرد؟

ممنون
1 - هست . Curse Doll هارو باید جمع کنی تا Secret Chapter باز شه .
2 - آنلاین .
3 - پوینت بگیر . خواستی میتونی به اچیومنت گایدی که نوشتم رجوع کنی . توضیح دادم .
دوستان به نظر شما این شماره قشنگه یا Broken Bond ومیخاستم بدونم تو کدومشون آزادی عمل بیشتری وجود داره .مثل این که این شماره بیشتر رو مبارزاتش تاکید داره و خیلی زود تموم میشه!
مسلما این ! مبارزات این عالیه . Broken Bond مبارزتاش یه افتضاح به تمام معنا بودش . حتی بخش Adventureـه Broken Bond هم در قیاس با Rise of a Ninja پسرفت کرده بود . بعدشم ، آزادی عمل ؟! منظورتون اینه که هی الکی بدوئی تو شهر ؟ نه ! این اونطوری نیستش ! بعدشم بازی اگر بخوای 100 کنی بین 26 تا 30 وقت میخواد . کی گفته کوتاهه ؟

آخرین ویرایش:
ما هم همچنان میگردیم و درجه دوستی را بالا می بریم!

راستی بابت راهنمایی هم ممنون مثل این که خودش کم کم اضافه میشه!

ولی اگه مبارزاتش حالت تگ هم داشت دیگه رسما ترکونده بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or