دوستان من یه قسمت گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
بعد از جنگ جیرایا با پین که جیرایا میمیره سوناده یه ماموریت به ناروتو میده از دهکده خارج میشی راهو میری ولی یه جاش هست بدل اون یارو عینک آفتابیه سوال لزت میپرسه اونم 3ـتا چی باید جواب بدی تا بذاره رد شی؟
اولی آخرش desert داشتدوستان من یه قسمت گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
بعد از جنگ جیرایا با پین که جیرایا میمیره سوناده یه ماموریت به ناروتو میده از دهکده خارج میشی راهو میری ولی یه جاش هست بدل اون یارو عینک آفتابیه سوال لزت میپرسه اونم 3ـتا چی باید جواب بدی تا بذاره رد شی؟
پین که کاری نداره ! جا خالی هم با R1 L1 صورت میگیره .اقا پين رو چطور بايد كشت همش جا خالي ميده آخر بازي
خودمون چطوري ميتونيم جا خالي بديم
رفقا سلام خسته نباشید!
لطفا کمک!من الان خود بازی رو تموم کردم افتادم دنبال اون عروسکایی که هاچیبی رو باز می کنن.
تا جای عروسک ساسوری(اون که دورش سیاهه) هم رفتم و زدمش. بعد اومدم تحویل این آقاهه دادمشون .الان تو وانتد لیست من کسی نیست که نگرفته باشمش.ولی نامه ای هم برام نمیاد که بخواد جدیداشو باز کنه! تا حالا 31ی رو زدم ولی حالا نمیدونم چی کار کنم!
یا حق
سه تا سوال :
1-جنگ بین ساسکه و هشت دم توی بازی نیست؟توی فیلم اول بازی یک قسمتیشو نشون میده در ضمن توی کارت ها هم که عکس همون آدم رپ خونه هست.باید جایی برم که بتونم باهاش مبارزه کنم؟
2 - این کارت های عکس ها چه فایده ای داره؟
3- سه تا شخصیت دیگه هنوز باز نشده چه طوری میشه اونا رو باز کرد؟
ممنون
مسلما این ! مبارزات این عالیه . Broken Bond مبارزتاش یه افتضاح به تمام معنا بودش . حتی بخش Adventureـه Broken Bond هم در قیاس با Rise of a Ninja پسرفت کرده بود . بعدشم ، آزادی عمل ؟! منظورتون اینه که هی الکی بدوئی تو شهر ؟ نه ! این اونطوری نیستش ! بعدشم بازی اگر بخوای 100 کنی بین 26 تا 30 وقت میخواد . کی گفته کوتاهه ؟دوستان به نظر شما این شماره قشنگه یا Broken Bond ومیخاستم بدونم تو کدومشون آزادی عمل بیشتری وجود داره .مثل این که این شماره بیشتر رو مبارزاتش تاکید داره و خیلی زود تموم میشه!