Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب منم تقریبا اخرای بازی هستم الان که از پای بازی بلند شدم این مرده مثه سونیک هست موهاش:d(جاریا:-/)با اون Pain مبارزه داشت خیلی حال داد این مبارزه !
1 سوال فنی این Awaking (البته الان درست ننوشتما یادم نیس)مینوسه نمیتونی استفاده کنی چی هست؟
2-چه جوری با یار های ساپورتمون یولتیمیت جوتسو تیمی بزنیم میشه اصلا؟
1 - وقتی که هلت بار به آخرین رده یعنی نارنجی میرسه چاکرا رو تا ته باید پر کنی و بری روی این حالت .
2 - رو هم من خودم نگرفتم حقیقتش منتها فکر کنم باید همزمان Y و دو تا ساپورت هارو بزنی .

1 - وقتی که هلت بار به آخرین رده یعنی نارنجی میرسه چاکرا رو تا ته باید پر کنی و بری روی این حالت .
2 - رو هم من خودم نگرفتم حقیقتش منتها فکر کنم باید همزمان Y و دو تا ساپورت هارو بزنی .
وقتی تول بارت اتیشی شد سه بار Y رو میزنی چاکرات قرمز میشه بعد B رو می زنی تیم اولتیمیت جوتسو میزنه

اقا من بازی رو تموم کردم . اما 1 سوال :
سرنوشت این Sasuk ( املاش اشتباهه نه ؟ منظورم این کسیه که کلا چاپتر 5 رو باهاش میریم )چی شد؟ و همچنین سرنوشت TOBI یا همون ( Madara ُ) ؟

اقا من بازی رو تموم کردم . اما 1 سوال :
سرنوشت این Sasuk ( املاش اشتباهه نه ؟ منظورم این کسیه که کلا چاپتر 5 رو باهاش میریم )چی شد؟ و همچنین سرنوشت TOBI یا همون ( Madara ُ) ؟
Sasuke :دی . خب شما بعد از اتمام بازی تمامی Curse Doll هارو جمع آوری کنید . بعد میبینید سرنوشتشون چی شد :دی .
دوستان سبک این بازی fighting هست؟
بله . قسمت داستانی یه خورده Adventue قاطیش داره . اما اصله کار فایته .

آخرین ویرایش:
دوستان سبک این بازی fighting هست؟
بله دوست عزیز....از نوع 3بعدی..
ولی توی دهکده هم میتونی بری بگردی ولی زیاد آزادی عمل نداری...یا بهتره بگیم نداری:d

game spot score:7/10

به نظر من بیشتر از این لیاقت داشت...
ولی خب از یه نظرهایی هم جای پیشرفت براش وجود داشت
مثلا جوتسوها رو بیشتر میکردن..یا آزادی عمل در دهکده رو بالا میبردن
مبارزه با باس ها رو طولانی تر میکردن..(خداییش برای ما که انیمه رو میبینیم یکم غیرقابل تحمله که مثلا ساسوری همون اول کار زرهش رو بردار...مبارزه با باس ها میتونست هیجانی وزیباتر از این باشه)

مشکل اصلی رو از گیم پلی گرفته . که علی رغم ایراداتی مثل عمق پایین ، اما هیچ اشاره ای به جذاب بودن و سریع بودن و لذت بخش بودن گیم پلی نکرده . ولی خب خیلی خوب نوشته بود و از سایت های دیگه بهتر بودش .

بله دوست عزیز....از نوع 3بعدی..
ولی توی دهکده هم میتونی بری بگردی ولی زیاد آزادی عمل نداری...یا بهتره بگیم نداری:d

به نظرم از زمانی که با سگا کمبت بازی میکردم تا حالا سبک fighting بازی نکردم
شما این بازی رو پیشنهاد میکنی؟
بازی دو نفره هم میشه؟

به نظرم از زمانی که با سگا کمبت بازی میکردم تا حالا سبک fighting بازی نکردم
شما این بازی رو پیشنهاد میکنی؟
بازی دو نفره هم میشه؟
آخه نمیدونم چی بگیم حقیقتش :دی . شاید خوشتون بیاد شاید نیاد .
ولی خب دو نفرش جوابش معلومه دیگه :دی . فایتینگ میشه 2 نفره نباشه :دی ؟!

داداش IGN خیلی خوب نوشته !
نوشته برای FAN های این بازی ( منظورم شماره ی قبلیش هست ) این بازی خیلی خوبه ! اما برای بقیه بازی کردن با دوستانشون میتونه سرگرم کننده باشه .
Lasting Appeal
It’s certainly not going to appeal to everyone, but Naruto fans will love the hell out of this game, and even non-fans can have some fun playing it with their friends.

اقا این ماموریت که الان من گرفتم اون دختره هم باهام امد گفت باید 1 گل بچینی که تو Red Cliff پیدا میشه کجا برم این ماموریت رو انجام بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or