Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ...
این عکس برای نسخه Clash of Ninja Revolution 3 کنسول wii هست.
OW ! چه جالب :دی . مطمئنین ؟ پس حتما توش دست بردن چون A و B داشت !

ممنون .
wii هم A و B داره!
پس عکسه درست بوده :دی . البته A و B ـش سبز و قرمز بودش :دی .
ممنون از اطلاعاتتون حامد جان .

خیلی از کنسول ها A و B دارن. شما چون این 2 تا کلید را دیدین فکر کردین برای 360 هست یا جایی نوشته بود در موردش؟
والا من زدم Sasuke Storm 2 این عکس اومد :دی . بعد رفتم توش زده بود Character Select Storm 2 هست ! که اشتباه بوده .

آخرین ویرایش:
مطمئنین ؟ پس حتما توش دست بردن چون A و B داشت !
مطمعن! من بازی کردم!
wii هم A و B داره!
خیلی از کنسول ها A و B دارن. شما چون این 2 تا کلید را دیدین فکر کردین برای 360 هست یا جایی نوشته بود در موردش؟

wiiممنون از the dark knight بابت لیست اصلی . پس این لیسته ماله چیه :biggrin1: ؟ بهش نمیاد Fake باشه :biggrin1:
خواهش دارم!

راستی از بچه ها نمیدونه داستان تا کجا دقیقا ادامه داره تو بازی؟
بیشترینی که من دیدم مال نبرد تیم هبی با هاچیبی بود.

یا حق

الان آخرین تریلر از بازی رو دیدم. تریلر Story رو. آقا دیوانه کنند. :دی

چیزی که برام خیلی جالب بود، در مواقع معمولی که به صورت Open World باید بریم دوربین بازی ثابت بود و به سبک RE های قدیمی دنبال میشد :x

این چیزیه که تا الان نشون دادن. ممکنه جلوترم باشه!.
جلوتر از چی :دی ؟ انیمه الان تو فیلره ! به آکاتسوکی و اینا نرسیده که ! بعد کدوم عکس نشونگر جلوتر بودنش هست :دی ؟ بازی مطمعا با بتل با پین تمام خواهد شد :دی . ( دلیل دارم که میگم :دی . )

جلوتر از چی :دی ؟ انیمه الان تو فیلره ! به آکاتسوکی و اینا نرسیده که ! بعد کدوم عکس نشونگر جلوتر بودنش هست :دی ؟ بازی مطمعا با بتل با پین تمام خواهد شد :دی . ( دلیل دارم که میگم :دی . )
اصلا به جهنم! :دی. قبلا به فردین گفتم; بازی تا مبارزه ساسکه با ***** ادامه داره.
مگر اینکه بخوان ادامه ش رو در Naruto Shippuden 2: Ultimate Ninja Storm 3 برن.lol.

اصلا به جهنم! :دی. قبلا به فردین گفتم; بازی تا مبارزه ساسکه با ***** ادامه داره.
مگر اینکه بخوان ادامه ش رو در Naruto Shippuden 2: Ultimate Ninja Storm 3 برن.lol.
موش بخورتت با مزه :دی .
پسر خوب ، بازی از انیمه پیروی میکنه ! انیمه هم رویداد های اصلیش تا پین هستش و الان توی فیلره . از مانگا که نمیتونن پیروی کنه ! عکس ها هم بیشتر از مبارزه با پین تجاوز نمیکنه ! مگر اینکه از ذهن خلاق شما برای جنگ ناروتو و مادارا استفاده کنن ! lol !
کافی بود ؟! یا میخواین این رو هم ببینید تا شکتون برطرف شه !

-Oglig==.jpg
Clear Final Chapter

این احیانا لوگو ئه عمه ی من و جنابعالیه :دی ؟ یا پین ؟! loooooooool !

کافی بود :دی ؟ یا میخواین اسناد الهی Bandai که یه کپیش دسته شماست رو ، رو کنم ؟!

• Like
Reactions: Roter Jäger
حالا خون خودت رو کثیفتر از اینی که هست نکن :دی. نارتوی کیه؟ مادارآ چیه؟ گفتم ساسکه با ***** :دی.
بنظرم باکس ارت ش خیلی شلوغ و درهم برهمه:

142000e.jpg

یا میخواین اسناد الهی Bandai که یه کپیش دسته شماست رو ، رو کنم ؟!
اللحساب برو عینک خلبانی Admiral Kizaru رو پیدا که اینجا دارن پاچه مارو میگیرن :دی.

بابا جون مادرت اینو یه جوری بنویس ببینیم چی میگی آخه. چش نداری ببینی ستاره میندازه؟ :دی
چش دارم!. اگر بگم بزرگترین اسپول تاریخ SFC.com رو رقم زدم :دی.
فردین:
یادته خونه اون دوستمونه یه مانگا اسپویل کردیم؟ ساسکه داشت با کی میجنگید؟ :دی

اینجا کسی Demo رو بازی کرده ؟ ایتم مخفی چیزی ، یا کار خاصی در خلال مبارزه با کاکاشی وجود نداره؟

که مثلا تریلری،شخصیتی،چیزی آزاد کنه ... از Bandai بر میاد این کارا:d

بچه ها قربون دستتون ، یهو چیزی رو در خلال حرفهای بازی از مانگا اسپویل نکنیدا ...:d

فکر ما انیمه بین ها هم باشید جان عزیزتون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or