Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
6 تا جون نداره. کالبد 5-6 نفر رو کنترل میکنه.

میدونم :d
منظورم تو بازی بود....b-)
اگه 6 نفری با هم بهت حمله کنن واقعی تر میشه مثل خود انیمه....من دوست داشتم بازی وان پیس هم مثل نارتو و به همین کیفیت ساخته میشد چون من اول از همه وان پیس رو دوست دارم بعد ناروتو و بعد بلیچ رو...حیف
دوستان به نظرتون مثل مانگا ناروتو میتونه 9 دم رو کنترل کنه اگه بتونه خیلی توپ میشه وسط بازی هی 9 دم بشیم همه رو اسفالت کنیم:d

6 تا جون نداره. کالبد 5-6 نفر رو کنترل میکنه.

میدونم :d
منظورم تو بازی بود....b-)
بازی رو که کسی ندیده ! ولی خب وقتی توی انیمه 6 تا بدن داره احتمالا اینجا هم 6 Mode داره . میتونه چیزی حالت Freiza توی DBZ دربیاره . 6 بدن با عمق یکسان منتها با یکمی تغییر !
من میدونم باو. این فری گیر داده :biggrin1: انیمه هم رسما ما رو سرویس کرد با این فیللرش. اما خوب شده افتادم تو جون وان پیس دارم 10 تا 10 تا اپیزود ها رو قورت میدم :biggrin1:
اتفاقا به نظر من باحال میشه اگر با پین تموم شه ! شدیدا Epicـه !!
شهاب این عکس ها لامصب آخرشن. این تریلر آخری هم که دیدم خدای بازی بود. فرض کن کل انیمه رو بشینی به طور دقیق با توجه به تمام جزئیات بازی کنی.حتی لحظه حظور ناروتو وسط دهکده ویران شده. این عکس ها رو که میبینم مو به تنم سیخ میشه که مبارزات چجوری میخواد بشه. :-t
مبارزه ناروتو با کاکاشی که تو دمو دیدیم اینقدر خوووووف بود که نمیتونم این عکس ها رو واسه خودم توجیح کنم :biggrin1:
من فکر کنم این بازی بهترین بازی این نسل برای من باشه :دی ! یه چیز وصف ناپذیریه !! ایراد یکش Storylineـش بود که در قیاس با Rise of Ninja خوب نبود . اگر همینطوری که عکس ها نشون میده روی Story کار کنن جدا بهترین بازی انیمه ای تاریخ میشه ! تو زندگیم انقدر منتظر یه بازی نبودم :(( !

بـــه بـــه ! انگار همه فکها رو به زمین تقدیم کردن !:d

قبول مبارزه با پین خیلی خوفه ، ولی من خیلی دوست دارم بتل آسوما (
:() اینا رو با هیدان و کاکوزو ببینم !

من فکر کنم این بازی بهترین بازی این نسل برای من باشه :biggrin1: !
خوراک یه پیش نمایش ، استورمِ 2 ـا !:d

خُ مث که قرار تو یه حرکت نُمادین به افتخار ظهور این عنوان همه بر وبچ آباتار بترکونن. منم چون پریمیوم نیسَم (فعلا) نمیتونم آباتار بزارم. این تصویر و شخصیت پُر اُبُهت Uchiha Itachi مطعلق است به شخصِ شخیصِ خودم :دی. نبینم کسی بزاره:
itachi.png

خب ، طی مشورت هایی که با دوست خوبم FaRd!N انجام شد ، قرار شد به مناسبت عرضه این ابر بازی (:دی) یه حرکت جالب رو انجام بدیم . نمونه این عمل رو سام عزیز برای Tekken 6 انجام داد . به این معنی که هر یوزر میتونه یه شخصیت انتخاب کنه و ما براش آواتاری از اون شخصیت تهیه کنیم . یه جورایی همدلی و یکدلی و این حرفا ! فقط چند تا قانون :

یک اینکه فقط و فقط یک شخص حق استفاده از یک شخصیت رو داره . به این معنی که هر کس میتونه از یه شخصیت استفاده کنه و دو کاربر نمیتونن همزمان از یه شخصیت و آواتار استفاده کنن .

دوم اینکه حتما بگین کدوم شخصیت تا توی لیست قرار بگیرین . و اگر خودتون میخواین آواتارتون رو درست کنید هم استایل ماله سایرین باشه و فرمتش PNG باشه !

سه هم اینکه حدالمقدور سعی کنید از شخصیت های معروف و البته حاضر در بازی استفاده کنید . تا اولین فرصت آواتارشون به شما تقدیم شه :) .

چهار ، اگر خواستین میتونید بنر ( بلفرض همینی که توی امضام هست ) رو استفاده کنید تا دیگه خیلی United We Standـتون رو نشون بدید :دی .

پنج ، شخصی که از آواتار استفاده میکند ، باید در تاپیک بازی نیز فعالیتی داشته باشد . اینطوری نشه که طرف بیاد یه آواتار برداره بزنه به بره :دی . این فعالیت هم شامل فعالیت مفید مثل گذاشتن تریلر و عکس ( بر طبق اصول ) تبادل نظر و غیره میباشد ! یهو پا نشین کل مانگا رو به اسم فعالیت اسپویل کنید :دی !

فعلا همینا .

لیست یوزر ها و شخصیت مورد نظر :

• Trunks --- Pain
  • FaRd!N --- Orochimaru
  • Fratos --- Itachi Uchiha
  • Arash --- Naruto Uzumaki
  • 致命的 --- Hinata Hyuga
  • the dark knight --- Jiraiya
  • m360x --- Kakashi Hatake
  • DarkErfan --- Sasuke Uchiha
  • ali1852 --- Gaara of Desert
  • Soheil --- Konan
  • aliahmadi2 --- Hidan
  • armanaaa --- Minato Namikaze
  • Dreadlord --- Shikamaru Nara
  • Sparda --- Madara Uchiha
  • kane --- Tsunade
  • Ali Reza --- Sasori
  • Tehanu --- Sakura Haruno
  • game.fun --- Kakuzu
  • LORD GAMES --- Kabuto Yakushi
  • SAMUEX --- Kisame Hoshigaki
  • A.T.HELLBOY --- Rock Lee

توی همین روز ها هم تمامی آواتار ها حاضر میشه .

برای رزرو شخصیت مورد نظر خودتون هم میتونید پی ام بدید .

ممنون از همگی و به امید یه United We Standـه Rasenganـی :دی !

و همچنین ممنون از عزیزان ( خصوصا گرافیست های عزیز ) که مارو توی این امر انقلابی همراهی میکنند @};-:) .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Holy Diver
6
اگه نمیدونی نخون :دی اسپویل میشه
فقط کاکاشی بود که تونست جون سالم به در ببره. اونم داشت از چند نفر دیگه به غیر خودش محافظت میکرد. واقعا قدرت هایی که کاکاشی داره از معدود چیزایی که تو این انیمه میبینی
چون شارینگان داره یه ذره قوی نشونش میده تازه شارینگانشم از ابیتو گرفت
اگه مانگا رو تا آخر ندیدید نخونید:
مادارا که یه شارینگان داره یه راینگان دیگه ترکونده! الانم داره میره به جنگ ناروتو و دیگه...
راستی من یه چیزی تو یکی از تریلر ها دیدم تعجب کردم
ساسکه داشت با لباس آکاتسوکی با ناروتو میجنگید! نه تو مانگا نه تو انیمه همچین صحنه ای وجود نداره مگه اینکه بخش versus یا فایتینگش باشه!
حتما بگین کدوم شخصیت تا توی لیست قرار بگیرین . و اگر خودتون میخواین آواتارتون رو درست کنید هم استایل ماله سایرین باشه و فرمتش PNG باشه !
خودت که ساسکه رو گذشتی واسه چی زدی Pain اگه Pain رو انتخاب میکنی، ساسکه برا منه از همین الان گفتم
آواتارشم خودم درست میکنم

Nice Work همون آفــریــن خودمون باو:d

حیف که سلطان Emile جلوم رو گرفته ، وگرنه ناروتو رو میقاپیدم ازتون:))
!

نمونه این عمل رو سام عزیز برای Tekken 6 انجام داد
البته ایده این کار برمیگرده به حرکت بچه ها تو CL 2008

عمر انقلابی
اینو خیلی باحال اومدی :))! (Kidding)

ساسکه داشت با لباس آکاتسوکی با ناروتو میجنگید!

شک نکن بخش Fighting ـش بوده ، بازی به احتمال قوی تا Naruto VS Pain ـه.

Nice Work همون آفــریــن خودمون باو:d

حیف که سلطان Emile جلوم رو گرفته ، وگرنه ناروتو رو میقاپیدم ازتون:))
!

البته ایده این کار برمیگرده به حرکت بچه ها تو CL 2008

اینو خیلی باحال اومدی :))! (Kidding)
فرصتیه که دیگه گیرت نمیاد ها :دی . حالا از ما گفتن بود :دی .

چمدونم حالا اورجینال این کار کی بود و چی بود :دی !
فرصت که همیشه هست ، بعدا یه png از پین واسه خودم میزنم!:d

اونوقته که بن بشی :دی .
حالا بدون خو:dمیگم چند روز تا عرضه بازی مونده ؟

25 اکتبر ریلیز رسمیه . تا 20 ام خدا کنه بازی دستمون برسه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
فرصتیه که دیگه گیرت نمیاد ها :biggrin1: . حالا از ما گفتن بود :biggrin1: .

فرصت که همیشه هست ، بعدا یه png از پین واسه خودم میزنم!:d

چمدونم حالا اورجینال این کار کی بود و چی بود :biggrin1: !
حالا بدون خو:dمیگم چند روز تا عرضه بازی مونده ؟

اونوقته که بن بشی :biggrin1: .

ما به هیچ اُرگان و سازمانی تعهد نداریم!
:biggrin1:
شهاب که ضد ناروتو بوده رو ببینید ، چی کار میکنه :biggrin1:
نه باو این از عشق Dragon Ball میگه ناروتو الِ بلِ ، خودشم میدونه ازوماکی ناروتو چه خنگیه!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خُ به به ، نبودیم بچه ها ترکوندن ، شهاب که ضد ناروتو بوده رو ببینید ، چی کار میکنه :دی

کاکاشی هم ماله منه ، کی برا من درست میکنه؟ شهاب ؟ فردین ؟ فری تو پا درمیونی کن یکی برا ما هم بسازن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or