Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا خون خودت رو کثیفتر از اینی که هست نکن :biggrin1:. نارتوی کیه؟ مادارآ چیه؟ گفتم ساسکه با ***** :biggrin1:.
لابد ساسکه و هاچیبی :)):دی ؟
بنظرم باکس ارت ش خیلی شلوغ و درهم برهمه:
تو که خوشت اومده بود :دی ! باکس شات هیچ بازیی به زیباییه Storm 1 نمیرسه !
اللحساب برو عینک خلبانی Admiral Kizaru رو پیدا که اینجا دارن پاچه مارو میگیرن :biggrin1:.
:|
بچه ها قربون دستتون ، یهو چیزی رو در خلال حرفهای بازی از مانگا اسپویل نکنیدا ...:d

فکر ما انیمه بین ها هم باشید جان عزیزتون:d
نترس بازی تا انیمس :دی . مگر اینکه بخوان ... :دی

یادته خونه اون دوستمونه یه مانگا اسپویل کردیم؟ ساسکه داشت با کی میجنگید؟ :biggrin1:
لابد ساسکه و هاچیبی :)):biggrin1: ؟

شهاب بخون خودت :دی البته اسپویل شاخی هم نیست ها اما خوب دیگه :دی

ساسکه با دانزو :دی

سلام بچها من تاحالا این بازیو ندیدم و بازیم نکردم فقط ۲۰ ۳۰ قسمتشو دیدم اما یه سوال قویترین شخصیت توی ناروتو کیه و تکنیک خفنش چیه؟ اگه این بازیو بگیرم وستاش انقدر سخت نمی‌شه که دیگه نشه رفت؟

شهاب بخون خودت :biggrin1: البته اسپویل شاخی هم نیست ها اما خوب دیگه :biggrin1:
اووووووووو کشت خودش رو من فکر کردم اتفاق چیزی افتاده من نمیدونم :دی ! کجا عکس از مبارزه ای دوتا در اومده :دی ؟! تا همون پینه دیگه باو چرا قبول نمیکنید :دی !
سلام بچها من تاحالا این بازیو ندیدم و بازیم نکردم فقط ۲۰ ۳۰ قسمتشو دیدم اما یه سوال قویترین شخصیت توی ناروتو کیه و تکنیک خفنش چیه؟ اگه این بازیو بگیرم وستاش انقدر سخت نمی‌شه که دیگه نشه رفت؟
همه بالانس شده و قوی هستن . منتها خب اصلی ها به Naruto , Sasuke , Itachi , Pain , Kakashi و چند تای دیگه ختم میشه ! اینجور بازی ها هم طوری نیست که انقدر سخت بشه که نشد رفت ! خیالت جمع بگیر بشین و لذت ببر :) ! تازه کلی نکات هم از داستان بازی متوجه میشی !

همه بالانس شده و قوی هستن . منتها خب اصلی ها به Naruto , Sasuke , Itachi , Pain , Kakashi و چند تای دیگه ختم میشه ! اینجور بازی ها هم طوری نیست که انقدر سخت بشه که نشد رفت ! خیالت جمع بگیر بشین و لذت ببر :) ! تازه کلی نکات هم از داستان بازی متوجه میشی !
kakashi قویه؟!!!Pain که مثل مگس لهش کرد:d به نظر من مادارا از همه خوف تره مخصوصا با اون ماسک جدیدش تو مانگا!

kakashi قویه؟!!!Pain که مثل مگس لهش کرد:d به نظر من مادارا از همه خوف تره مخصوصا با اون ماسک جدیدش تو مانگا!
منظورم این بود که از شخصیت های اصلی هست که زیاد توی بازی استفاده میشه ! البته من خودم با Special Attackـه نسخه ی اولش یکم مشکل داشتم ! راحت میشد دفع کرد ! امیدوارم توی این عوض شده باشه .

ولی من فک کنم با این چاکرای جدیدی که ناروتو به دست آورد مادارا هم نتونه آسون بزنش!

راستی بچه ها توبی تو این بازی هستش یا مادارا؟
خدا کنه هاشیراما هم باشه!
offwall.gif

چند ساعت گیم پلی داره و هر مبارزه چقدر طول میکشه؟ ناروتو کالا خیلی فکر نکنم قوی باشه...نسبت به بقیه
عزیز ماکه نوسترخان داموسالملک نیستیم :دی . بذار بازی بیاد مشخص میشه . اما با توجه به یک ، اگر بخوای بازی رو کامله کامل کنی چیزی حدود 30 ساعت . هر مبارزه رو دیگه نمیدونم چجوری باید بگم ! بستگی به خودت داره !! Fightingـه دیگه تایم که آدم نمیتونیم تعیین کنیم :دی . اتفاقا ناروتو یکی از روون ترین سبک مبارزات رو داره . توی اینم که RasenShuriken یاد گرفته دیگه واویلا :دی !
راستی بچه ها توبی تو این بازی هستش یا مادارا؟
من بعید میدونم هیچ کدوم باشه ! توبی که سبک خاص مبارزه ای نداره و بیشتر OS میکنه بقیه رو :دی . مادارا هم خیلی بعیده با توجه به اینکه هنوز کامله مشخص نشده قضیش !

یک سوال: پین 6 تا جون داره :-/؟؟؟
6 تا جون نداره. کالبد 5-6 نفر رو کنترل میکنه.

تا همون پینه دیگه باو چرا قبول نمیکنید :biggrin1:
من میدونم باو. این فری گیر داده :دی انیمه هم رسما ما رو سرویس کرد با این فیللرش. اما خوب شده افتادم تو جون وان پیس دارم 10 تا 10 تا اپیزود ها رو قورت میدم :دی

اگه نمیدونی نخون :دی اسپویل میشه
فقط کاکاشی بود که تونست جون سالم به در ببره. اونم داشت از چند نفر دیگه به غیر خودش محافظت میکرد. واقعا قدرت هایی که کاکاشی داره از معدود چیزایی که تو این انیمه میبینی

Eurogamer هم یه سری تصاویر جدید گذاشته منتها چیزای جدیدی من توش نمیبینم ! یعنی هست منتها کمه :biggrin1: !
شهاب این عکس ها لامصب آخرشن. این تریلر آخری هم که دیدم خدای بازی بود. فرض کن کل انیمه رو بشینی به طور دقیق با توجه به تمام جزئیات بازی کنی.حتی لحظه حظور ناروتو وسط دهکده ویران شده. این عکس ها رو که میبینم مو به تنم سیخ میشه که مبارزات چجوری میخواد بشه. :-t
مبارزه ناروتو با کاکاشی که تو دمو دیدیم اینقدر خوووووف بود که نمیتونم این عکس ها رو واسه خودم توجیح کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or