Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیشب داشتم Pageـه EuroGamerـش رو چک میکردم عکسه جدید نداده بودن یهو با قدم من عکس های جدیدم پخش شد :دی .
فکر نکنم توی زندگیم انقدر منتظر یه بازی بوده باشم . یحتمل از ماهه دیگه باید منو از توی آنلاین این بازی جمع کنن :دی .

من یه عکس توی نت پیدا کردم که ظاهرا منو هه Character Select هست .

099a6645bc904b1da5ee.png

نمیدونم درسته یا غلط اما به نظرم خیلی جالب نیست . حداقل شماره ی اولش خیلی بهتر بودش . یه سری هم اضافن . مثله Kimimaro یا این یارو معاون Kazekage :دی . یا مثلا اون 2 تا ANBU ها که معلوم نیست اصلا کی هستن و چجور سبکی میخوان براشون بچینن . Pain رو هم توی لیست نمیبینم ! خدا کنه لیست نهایی نباشه . در مجموع ساختار یکش خیلی بهتر بود !

من یه عکس توی نت پیدا کردم که ظاهرا منو هه Character Select هست .

099a6645bc904b1da5ee.png

نمیدونم درسته یا غلط اما به نظرم خیلی جالب نیست . حداقل شماره ی اولش خیلی بهتر بودش . یه سری هم اضافن . مثله Kimimaro یا این یارو معاون Kazekage :دی . یا مثلا اون 2 تا ANBU ها که معلوم نیست اصلا کی هستن و چجور سبکی میخوان براشون بچینن . Pain رو هم توی لیست نمیبینم ! خدا کنه لیست نهایی نباشه . در مجموع ساختار یکش خیلی بهتر بود !
نه عزیزم نگران نباش اصل صفحه اینه اون احتمالا مال یه بازی دیگه ناروتو هست

این از اصل گیم اسپات اومده!

یا حق

• Like
Reactions: Trunks
حظور برادر ایتاچی مارا خرسند نُمود :دی.
( ایتاچی رو یادته؟ همونی که "Oruchumaru ـه کبیر" ـتون نتونست حتی لمسش کنه. ای lol).
ایتاچی توی اولیه هم بود . تو این که از قبل 100 درصد بودش . جالبه که کونان هم توی لیست نیست .

ممنون از the dark knight بابت لیست اصلی . پس این لیسته ماله چیه :دی ؟ بهش نمیاد Fake باشه :دی .

شهاب و فردین، خودشون رو برای دریافت "همون فن" اماده کنن :دی
باگه یارو ! کوسه یارو !!:d جمعش کن بابا ! شما هم منتظر فن مخصوصت باش Senpai ! دیگه با هر کی شوخی با من که نمیتونی باگه یارو !!:d
اون زمان ما هر چی میگفتیم Naruto واقعی یعنی بازیهایی که CC2 میسازه بعضی ها همش امتیازات اون بازیهای مسخره ubisoft رو تو متا میکشیدن جلو
حالا تحویل بگیرین !

باگه یارو ! کوسه یارو !!:d جمعش کن بابا ! شما هم منتظر فن مخصوصت باش Senpai ! دیگه با هر کی شوخی با من که نمیتونی باگه یارو !!:d
اون زمان ما هر چی میگفتیم Naruto واقعی یعنی بازیهایی که CC2 میسازه بعضی ها همش امتیازات اون بازیهای مسخره ubisoft رو تو متا میکشیدن جلو
حالا تحویل بگیرین !
خوب اومدی :دی . اون موقع که میگفتیم چیزای بندای بهتره ملت میگفتن دیگه قصه نگو و حرف از اعماق معده میزدن :دی . از همون اولم گفتم ، Broken Bond افتضاحی بیش نبود و جلوی این بازی هیچه :دی ! باز Rise of Ninja یه بخش داستانی خیلی قشنگ داشت . Broken Bond که شر و ور به تمام معنا بودش :)) . حتی گرافیکشم ضعیفتر شده بود :دی .
وای تو اون قسمت که 2 به 2 میجنگیم(داره:-/؟) برادران اوچیها میترکونن....از الان حریف میطلبیم:d
فکر نکنم . اون Health Barـه یار ها ماله ساپورته و میان یه تکنیک میزنن میرن ! یکش که اینطوری بود :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or