aliahmadi2
کاربر سایت
دقیق مشخص نشده اما توی پاییزه .
به گفته این این سایت تاریخ انتشار 19 اکتبر هست که میشه دقیقا 35 روز دیگه

http://www.vgreleases.com/Xbox360/ReleaseDate-446382.aspx
دقیق مشخص نشده اما توی پاییزه .

حظور برادر ایتاچی مارا خرسند نُمودOruchumaru ـه کبیر باشه دیگه بقیه هم نبودن مشکلی نیست![]()
نه عزیزم نگران نباش اصل صفحه اینه اون احتمالا مال یه بازی دیگه ناروتو هستمن یه عکس توی نت پیدا کردم که ظاهرا منو هه Character Select هست .
![]()
نمیدونم درسته یا غلط اما به نظرم خیلی جالب نیست . حداقل شماره ی اولش خیلی بهتر بودش . یه سری هم اضافن . مثله Kimimaro یا این یارو معاون Kazekage. یا مثلا اون 2 تا ANBU ها که معلوم نیست اصلا کی هستن و چجور سبکی میخوان براشون بچینن . Pain رو هم توی لیست نمیبینم ! خدا کنه لیست نهایی نباشه . در مجموع ساختار یکش خیلی بهتر بود !

ایتاچی توی اولیه هم بود . تو این که از قبل 100 درصد بودش . جالبه که کونان هم توی لیست نیست .حظور برادر ایتاچی مارا خرسند نُمود.
( ایتاچی رو یادته؟ همونی که "Oruchumaru ـه کبیر" ـتون نتونست حتی لمسش کنه. ای lol).
باگه یارو ! کوسه یارو !!:d جمعش کن بابا ! شما هم منتظر فن مخصوصت باش Senpai ! دیگه با هر کی شوخی با من که نمیتونی باگه یارو !!:dشهاب و فردین، خودشون رو برای دریافت "همون فن" اماده کنن![]()
خوب اومدیباگه یارو ! کوسه یارو !!:d جمعش کن بابا ! شما هم منتظر فن مخصوصت باش Senpai ! دیگه با هر کی شوخی با من که نمیتونی باگه یارو !!:d
اون زمان ما هر چی میگفتیم Naruto واقعی یعنی بازیهایی که CC2 میسازه بعضی ها همش امتیازات اون بازیهای مسخره ubisoft رو تو متا میکشیدن جلو
حالا تحویل بگیرین !
. حتی گرافیکشم ضعیفتر شده بود فکر نکنم . اون Health Barـه یار ها ماله ساپورته و میان یه تکنیک میزنن میرن ! یکش که اینطوری بودوای تو اون قسمت که 2 به 2 میجنگیم(داره؟) برادران اوچیها میترکونن....از الان حریف میطلبیم:d