Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations

• Thread starter Thread starter Mehrdad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    naruto
اینم جوتسوی جدید گای سنسی که تو قسمت آخر انیمه دیدیم و حالا تو بازی هم به نمایش در اومد ...:d

[video=youtube;QtiDAnYQ2J0]http://www.youtube.com/watch?v=QtiDAnYQ2J0&feature=player_embedded[/video]

نه

بابا اسپویلر نمی خواد؟
اون تکنیک جدیدرو میگم مانگا میخونی اصلا؟
بیجو مود کیوبی آزاد شد با بیجو ها جنگیدن اونو میگم
فکر نکنم اون باشه اگه باشه که همیشه میبریم:D

این تریلر آخری رو دیدیم! چیز خوبی بود :d ولی نامردا از انیمه جلوترن! :d
بعدشم یک ویدیو دیگه رو انتخاب کردم و نگریستم! شیکامارو بسی چیز خفنی بود! حال کردم :d
این تکنیک هایی که گروهی میزدن هم شدیدا خفن بود! :d
حال کردم شیکامارو زد هوکاگه ی چهارم رو ترکوند! :d :d :d

تریلر آخر کدومه امیر؟! بابا واسه ما ام بزار ببینیم یه دور:دی
بعد من یه چیز رو نفهمیدم
این که میگی داستانش جلوتر از انیمه هست یعنی بعدا میسازن ؟! یا این انیمه ایی که تو این قسمت گذاشتن یعنی همون Story mode فقط انحصاری این نسخست؟!

همین تریلر بالای صفحه دیگه! :d
آره دیگه انیمه هنوز به اونجاها نرسیده! ولی توی بازی هست! چند ماه پیش یک عکس دیدم نامرد اسپویل کرد! :d خدا لعنتش کنه :d البته به زودی هم انیمه میرسه :d
فقط تاریخ انتشار بازی کی هستش؟ :d

راستی توی صفحه ی قبل در مورد دمو یکی از دوستان نوشته بود! این مبارزه ی سوم که گفته بودن اسپویل داره یا نه؟ :d اگر نداره که دانلود کنم! اگرم داره که هیچی :d

آخرین ویرایش:
همین تریلر بالای صفحه دیگه! :d
آره دیگه انیمه هنوز به اونجاها نرسیده! ولی توی بازی هست! چند ماه پیش یک عکس دیدم نامرد اسپویل کرد! :d خدا لعنتش کنه :d البته به زودی هم انیمه میرسه :d
فقط تاریخ انتشار بازی کی هستش؟ :d

راستی توی صفحه ی قبل در مورد دمو یکی از دوستان نوشته بود! این مبارزه ی سوم که گفته بودن اسپویل داره یا نه؟ :d اگر نداره که دانلود کنم! اگرم داره که هیچی :d

اسپویلی که من ندیدم.

خوب نه منظورم این بودش که مربوط به کدوم مبارزه هستش! :d آخه این بشر کم مبارزه نداشته که :d (و چون تاکید شده بود مادارا نه توبی) گفتم شاید چیزی باشه که ندیدیم :d

خوب نه منظورم این بودش که مربوط به کدوم مبارزه هستش! :d آخه این بشر کم مبارزه نداشته که :d (و چون تاکید شده بود مادارا نه توبی) گفتم شاید چیزی باشه که ندیدیم :d

مبارزه سوم مال زمانیه که توبی می یاد داستان ایتاچی رو برا ناروتو تعریف می کنه هرچند تو انیمه مبارزه ای رخ نداد اما اینجا مبارزه می کنن که توبی تو حالت بیداری هستش :d

توبی تو همون حالتیه که لباس آکاتسوکی رو پوشیده و ماسک نارنجی داره!

دمو اين بازي اين مدليه (:-?:-?:-?) توي استور اروپا هست يا نه ؟؟؟

هنوز نفهميم چه مدلي يكي بعد اين كه درخت از زير زمين مياد و لهش مي كنه و يارو مي زندش و ... ميتونه به بازي ادامه بده !!!

دو نفره اسپليت اسكرين هم مي شه دمو اش يا نه ؟؟؟
با توام مهرداد !!!

دمو اين بازي اين مدليه (:-?:-?:-?) توي استور اروپا هست يا نه ؟؟؟

هنوز نفهميم چه مدلي يكي بعد اين كه درخت از زير زمين مياد و لهش مي كنه و يارو مي زندش و ... ميتونه به بازي ادامه بده !!!

دو نفره اسپليت اسكرين هم مي شه دمو اش يا نه ؟؟؟
با توام مهرداد !!!

کلا ناروتو از درک تو خارجه باید اهل دل باشی که شاید به درکش برسی:d (چشم ها را باید شست ... ):d

نه دموش تک نفرست و تو استوز ژاپن فقط هست الان .

آها دستتون درد نکنه! :d فردا دانلودش میکنم پس :d ولی کاش شیکامارو هم بود توی بازی :d هی زندگی! :d
راستی در مورد این کاراکترهای کمکی و ... ! همه رو میتونید به عنوان کاراکتر کمکی استفاده کنیم یا مثلا چند نفر خاصی هستند برای استفاده؟
چون تو خبرها بود که مثلا این چند نفر رو فقط به عنوان کمکی میشه استفاده کرد و به عنوان کاراکتر اصلی نمیشه انتخابشون کرد! :d برعکسش هم هست یا نه!
آخه مثلا اگر بشه هرکی رو دوست داریم انتخاب کنیم یکی میاد 3 تا از هوکاگه ها رو بر میداره خیلی خفن میشه که :d (یا در این مورد فرقی نداره قدرت و فن ها ؟ :d )
کلا چون قبلیا رو بازی نکردم ، خبرهای اینم دنبال نکردم :d زیاد نمیدونم چی به چیه :d

آها دستتون درد نکنه! :d فردا دانلودش میکنم پس :d ولی کاش شیکامارو هم بود توی بازی :d هی زندگی! :d
راستی در مورد این کاراکترهای کمکی و ... ! همه رو میتونید به عنوان کاراکتر کمکی استفاده کنیم یا مثلا چند نفر خاصی هستند برای استفاده؟
چون تو خبرها بود که مثلا این چند نفر رو فقط به عنوان کمکی میشه استفاده کرد و به عنوان کاراکتر اصلی نمیشه انتخابشون کرد! :d برعکسش هم هست یا نه!
آخه مثلا اگر بشه هرکی رو دوست داریم انتخاب کنیم یکی میاد 3 تا از هوکاگه ها رو بر میداره خیلی خفن میشه که :d (یا در این مورد فرقی نداره قدرت و فن ها ؟ :d )
کلا چون قبلیا رو بازی نکردم ، خبرهای اینم دنبال نکردم :d زیاد نمیدونم چی به چیه :d

اون ها که تنها برا ساپورت هستن نمی شه به عنوان کارکتر اصلی انتخاب کرد ولی هر کارکتری دیگه ای رو که بخوای می تونی به عنوان ساپورت انتخاب کنی :d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or