همین تریلر بالای صفحه دیگه! :d
آره دیگه انیمه هنوز به اونجاها نرسیده! ولی توی بازی هست! چند ماه پیش یک عکس دیدم نامرد اسپویل کرد! :d خدا لعنتش کنه :d البته به زودی هم انیمه میرسه :d
فقط تاریخ انتشار بازی کی هستش؟ :d
راستی توی صفحه ی قبل در مورد دمو یکی از دوستان نوشته بود! این مبارزه ی سوم که گفته بودن اسپویل داره یا نه؟ :d اگر نداره که دانلود کنم! اگرم داره که هیچی :d
خوب نه منظورم این بودش که مربوط به کدوم مبارزه هستش! :d آخه این بشر کم مبارزه نداشته که :d (و چون تاکید شده بود مادارا نه توبی) گفتم شاید چیزی باشه که ندیدیم :d
خوب نه منظورم این بودش که مربوط به کدوم مبارزه هستش! :d آخه این بشر کم مبارزه نداشته که :d (و چون تاکید شده بود مادارا نه توبی) گفتم شاید چیزی باشه که ندیدیم :d
دمو اين بازي اين مدليه () توي استور اروپا هست يا نه ؟؟؟
هنوز نفهميم چه مدلي يكي بعد اين كه درخت از زير زمين مياد و لهش مي كنه و يارو مي زندش و ... ميتونه به بازي ادامه بده !!!
دو نفره اسپليت اسكرين هم مي شه دمو اش يا نه ؟؟؟
با توام مهرداد !!!
آها دستتون درد نکنه! :d فردا دانلودش میکنم پس :d ولی کاش شیکامارو هم بود توی بازی :d هی زندگی! :d
راستی در مورد این کاراکترهای کمکی و ... ! همه رو میتونید به عنوان کاراکتر کمکی استفاده کنیم یا مثلا چند نفر خاصی هستند برای استفاده؟
چون تو خبرها بود که مثلا این چند نفر رو فقط به عنوان کمکی میشه استفاده کرد و به عنوان کاراکتر اصلی نمیشه انتخابشون کرد! :d برعکسش هم هست یا نه!
آخه مثلا اگر بشه هرکی رو دوست داریم انتخاب کنیم یکی میاد 3 تا از هوکاگه ها رو بر میداره خیلی خفن میشه که :d (یا در این مورد فرقی نداره قدرت و فن ها ؟ :d )
کلا چون قبلیا رو بازی نکردم ، خبرهای اینم دنبال نکردم :d زیاد نمیدونم چی به چیه :d