Naruto
کاربر سایت
دوستان به نظرتون نمراتش از نسخه ی قبلی کمتر شه؟ متا منظورمه البته
اصلا نمراتش اهمیتی نداره. چون غربی ها همیشه نمرات مسخره ای میدن بهش.
بازی خوب باشه کفایت می کنه!
دوستان به نظرتون نمراتش از نسخه ی قبلی کمتر شه؟ متا منظورمه البته
پس این قسمت هر شخصیت داستان خودش رو داره درسته؟
بازی حدودا 4 شنبه سوری خودمون میاد!
کلا نه استور بلکه همه چیز تو اروپا از دنیا(ژاپن،آمریکا) عقبه:dدموی بازی روی Store آمریکا اومده! برم بزنم دانلود بشه! حجمشم 441 مگ بود فکر کنم :d
ولی برای اروپا نیمده!!!
----
خوب بازی کردیم!
بسیار هم عالی! اون اولش قسمت هایی از انیمه گذاشت و ما رو هایپ نمود و این حرکات! :d
فقط یک چیزی رو نفهمیدم! چجوری از این ضربات قدرتی که هر 3 نفر میزنند میشه زد؟ قاعدتا باید توی مبارزه ی اول میشد! ولی نفهمیدم چجوری :d زده بود وقتی پر هست 3بار مثلث رو بزن(قاعدتا باید بعدش دایره هم بزنیم دیگه؟)این حرکت رو میرفتم ولی فقط یک راسنگان با هاله ی کیوبی میزد و ساسکه رو شوت میکرد اون دنیا!(به به :d )
اگر روشش چیز دیگه ایه به ما هم یاد بدید روحمون شاد بشه! :d
البته بازیم افتضاحه! بار اول که با ساسکه رفتم کلا نمیدونستم چی چیکار میکنه! فقط دایره میزدم :d یکبار از پین شکست خوردم!بعد فهمیدم مثلث چیه! با توبی هم دوباره همچین وضعی بود :d ولی این توبی نامرد چقدر سخت بود! یک ضربه میزد نصف جون کم میشد :d
در کل خوب بود! فقط تو روایت داستان هی باید X میزدیم رو اعصاب بود :d
والا بازی ها که الان (بزنم به تخته) نزدیک 120 هست تا به بالا! جدیدا البته!بچه ها من ps3 کپی خور دارم و عاشقه ناروتو هستم میخواستم ببینم ارزش داره که دستگاهمو اپدیت کنم و اورجشو بخرم لطفا با دلیل راهنماییم کنید .سرعت اینترنتمم 256 هست . فکر میکنید وقتی بیاد قیمتش چقدر باشه؟؟؟
یعنی چی کپی هاش حساب کتاب نداره:d؟والا بازی ها که الان (بزنم به تخته) نزدیک 120 هست تا به بالا! جدیدا البته!
ارزش که داره 100% خیلی از بازیهای دیگه ی ps3 هم ارزش ارج دارن شکی در این نیست
کپیش هم میاد اما خب حساب کتاب نداره دیگه!
چرا دموي اروپا 981 مگه و اين كه 1-2 نفر بازيكن داره و ... ؟؟؟
به ما گفتين 448 مگ گفتيم براي تفريح خوبه رفتيم ديديم يك گيگه !