Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations

• Thread starter Thread starter Mehrdad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    naruto
بابا با اون همه شخصیتبهترین بازی ناروتو هستفقط من یه امتیازی کمی بهش میدمبرا اینکه هر شخصیت یک داستان داره تو storm2 d; داستان داشت بهتر بود ولی خدایی جوتسو ها و شخصیت ها عالی شدنتو داستان هم اگه با کیوبی مبارزه کنی خیلی عالیهحتما هست برا اینکه اون تکنیک راسنگان های زیاد توش بودمن به شدت منتظرم ولی یکی بهم نگفت دقیق کی میاد سرعتم که گندید:))ه

دموی بازی روی Store آمریکا اومده! برم بزنم دانلود بشه! حجمشم 441 مگ بود فکر کنم :d
ولی برای اروپا نیمده!!!

----
خوب بازی کردیم!
بسیار هم عالی! اون اولش قسمت هایی از انیمه گذاشت و ما رو هایپ نمود و این حرکات! :d
فقط یک چیزی رو نفهمیدم! چجوری از این ضربات قدرتی که هر 3 نفر میزنند میشه زد؟ قاعدتا باید توی مبارزه ی اول میشد! ولی نفهمیدم چجوری :d زده بود وقتی پر هست 3بار مثلث رو بزن(قاعدتا باید بعدش دایره هم بزنیم دیگه؟)این حرکت رو میرفتم ولی فقط یک راسنگان با هاله ی کیوبی میزد و ساسکه رو شوت میکرد اون دنیا!(به به :d )
اگر روشش چیز دیگه ایه به ما هم یاد بدید روحمون شاد بشه! :d
البته بازیم افتضاحه! بار اول که با ساسکه رفتم کلا نمیدونستم چی چیکار میکنه! فقط دایره میزدم :d یکبار از پین شکست خوردم!بعد فهمیدم مثلث چیه! با توبی هم دوباره همچین وضعی بود :d ولی این توبی نامرد چقدر سخت بود! یک ضربه میزد نصف جون کم میشد :d
در کل خوب بود! فقط تو روایت داستان هی باید X میزدیم رو اعصاب بود :d

آخرین ویرایش:
لعنت به کره ای ها که همه چی زود بهش میرسن

چار شنبه سوری برا ایکس باکسم میاد دیگه؟تو ایران؟
ای دارم میمیرم از حسادت چرا کرههههههه؟
من با که خوشم نمیاد دمو دان کنم بیخود واستم بعدش هم هیچی نمیشه
من منتظر میمونم تا خودش بیاد فقط یکی آدرس دقیق بده جون من برا ایکس باکس تو ایران اون ناروتو دومیه قوی تره ها تکنیکاش بهترو بیشتره اولیه مثل همون ُstorm 2 هـه
من می خواممممممممم

دموی بازی روی Store آمریکا اومده! برم بزنم دانلود بشه! حجمشم 441 مگ بود فکر کنم :d
ولی برای اروپا نیمده!!!

----
خوب بازی کردیم!
بسیار هم عالی! اون اولش قسمت هایی از انیمه گذاشت و ما رو هایپ نمود و این حرکات! :d
فقط یک چیزی رو نفهمیدم! چجوری از این ضربات قدرتی که هر 3 نفر میزنند میشه زد؟ قاعدتا باید توی مبارزه ی اول میشد! ولی نفهمیدم چجوری :d زده بود وقتی پر هست 3بار مثلث رو بزن(قاعدتا باید بعدش دایره هم بزنیم دیگه؟)این حرکت رو میرفتم ولی فقط یک راسنگان با هاله ی کیوبی میزد و ساسکه رو شوت میکرد اون دنیا!(به به :d )
اگر روشش چیز دیگه ایه به ما هم یاد بدید روحمون شاد بشه! :d
البته بازیم افتضاحه! بار اول که با ساسکه رفتم کلا نمیدونستم چی چیکار میکنه! فقط دایره میزدم :d یکبار از پین شکست خوردم!بعد فهمیدم مثلث چیه! با توبی هم دوباره همچین وضعی بود :d ولی این توبی نامرد چقدر سخت بود! یک ضربه میزد نصف جون کم میشد :d
در کل خوب بود! فقط تو روایت داستان هی باید X میزدیم رو اعصاب بود :d
کلا نه استور بلکه همه چیز تو اروپا از دنیا(ژاپن،آمریکا) عقبه:d

برای زدن Ultimate team jutsu باید اول از کارکترای ساپورت همرات استفاده کنی هر بار که از هر کدومشون استفاده می کنی کنار تصویر کارکتر اصلی یک bar سبز رنگ پر می شه وقتی کامل شد کارکتر همرات یا تو حملات عادی (دایره خالی) همرات کمبو می زنه یا موقع پر کردن چاکرا که با مثلثه ازت محافظت می کنه یا موقع پرتاب شوریکن تقویت شده مثلث+مربع همرات شوریکن پرتاب می کنه با این کار به همراه کارای قبلی همون bar سبز رنگ شروع به پر شدن با رنگ زرد می کنه که وقتی کامل شد یه حاله شعله ور اطراف تصویر کارکتر اصلی ظاهر می شه اون موقع باید 3 بار مثلث + دایره بزنی که اون تکنیک مخرب رو پیاده کنه :d

آخرین ویرایش:
بچه ها من ps3 کپی خور دارم و عاشقه ناروتو هستم میخواستم ببینم ارزش داره که دستگاهمو اپدیت کنم و اورجشو بخرم لطفا با دلیل راهنماییم کنید .سرعت اینترنتمم 256 هست . فکر میکنید وقتی بیاد قیمتش چقدر باشه؟؟؟

بچه ها من ps3 کپی خور دارم و عاشقه ناروتو هستم میخواستم ببینم ارزش داره که دستگاهمو اپدیت کنم و اورجشو بخرم لطفا با دلیل راهنماییم کنید .سرعت اینترنتمم 256 هست . فکر میکنید وقتی بیاد قیمتش چقدر باشه؟؟؟
والا بازی ها که الان (بزنم به تخته:دی) نزدیک 120 هست تا به بالا! جدیدا البته!
ارزش که داره 100% خیلی از بازیهای دیگه ی ps3 هم ارزش ارج دارن شکی در این نیست
کپیش هم میاد اما خب حساب کتاب نداره دیگه!

والا بازی ها که الان (بزنم به تخته:دی) نزدیک 120 هست تا به بالا! جدیدا البته!
ارزش که داره 100% خیلی از بازیهای دیگه ی ps3 هم ارزش ارج دارن شکی در این نیست
کپیش هم میاد اما خب حساب کتاب نداره دیگه!
یعنی چی کپی هاش حساب کتاب نداره:d؟
راستی سرعت اینترنتم برا بازی خوبه؟

فکر کنم منظورش اینه که معلوم نیست کی بازی کپی ـش میاد یا اگر بیاد هزارتا دردسر داره یا نه(مثل U3 و MK ! )

راستی امروز برای اروپا هم دمو اومد :d

چرا دموي اروپا 981 مگه و اين كه 1-2 نفر بازيكن داره و ... ؟؟؟
به ما گفتين 448 مگ گفتيم براي تفريح خوبه رفتيم ديديم يك گيگه !

چرا دموي اروپا 981 مگه و اين كه 1-2 نفر بازيكن داره و ... ؟؟؟
به ما گفتين 448 مگ گفتيم براي تفريح خوبه رفتيم ديديم يك گيگه !

کی گفته دموی اروپا 441 مگابایته ؟:d جالبه حجمش با حجم دموی ژاپنی برابری می کنه !:d کلا اروپا خیلی توپه بازی gow 1&2 تو آمریکا نزدیک 7 گیگن و تو اروپا 9 گیگن !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or