Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations

• Thread starter Thread starter Mehrdad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    naruto
خب تاپیک کم کم باید مهم شه فردا هم بازی میرسه یه سری پیش خرید کردن از بچه های همین سایت امتیاز خوبی هم از IGN گرفت نسبت به Ninja storm 2 با توجه به چیزایی که اضافه شده و تغییراتی که دادن امید هست که با یه Naruto عالی طرف هستیم

خب تاپیک کم کم باید مهم شه فردا هم بازی میرسه یه سری پیش خرید کردن از بچه های همین سایت امتیاز خوبی هم از IGN گرفت نسبت به Ninja storm 2 با توجه به چیزایی که اضافه شده و تغییراتی که دادن امید هست که با یه Naruto عالی طرف هستیم

ولی من هنوز نگرانم :d فقط به امید استارت منوی بازی خریدمش :d

ولی من هنوز نگرانم :d فقط به امید استارت منوی بازی خریدمش :d
نگران چی ای دقیقا؟!
یه نکته ای هم که من و به شک انداخت این بود که IGN به Gameplay دو نسخه ی قبلی 8 داده اما این و 7 داده!
اون قسمت هم که بولد کردم منظورت رو نفهمیدم مهرداد:دی

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:46 PM ارسال شده بود ----------

فردا برا پلی 3 میاد دیگه نه؟
بله
واسه ایکس باکس که شما داری بچه ها گفتن Pal حدودا 30 مارچ میاد!:دی

نگران چی ای دقیقا؟!
یه نکته ای هم که من و به شک انداخت این بود که IGN به Gameplay دو نسخه ی قبلی 8 داده اما این و 7 داده!
اون قسمت هم که بولد کردم منظورت رو نفهمیدم مهرداد:دی
من دقیقا نگران چی هستم ؟ :d می ترسم بازی داستانیش ادونچر نباشه :-s
بغیر از دمو هیچی از داستان بازی نه خوندم نه دیدم :d تنها چیزی که دیدم منوی بازی بود که خیلی بدلم نشست :d همین .

من دقیقا نگران چی هستم ؟ :d می ترسم بازی داستانیش ادونچر نباشه :-s
بغیر از دمو هیچی از داستان بازی نه خوندم نه دیدم :d تنها چیزی که دیدم منوی بازی بود که خیلی بدلم نشست :d همین .
آره خود تو!:دی
یعنی مثل Tekken باشه با هرکی بری یه دمو نشون بده؟!:))
بعید میدونم اینطوری باشه
یه چیزی که واسم جالبه اینه که انیمه ایی که داره جدیده یعنی جلو جلو نشون میدن:دی
از 2 راضی بودی؟:دی

آره خود تو!:دی
یعنی مثل Tekken باشه با هرکی بری یه دمو نشون بده؟!:))
بعید میدونم اینطوری باشه
یه چیزی که واسم جالبه اینه که انیمه ایی که داره جدیده یعنی جلو جلو نشون میدن:دی
از 2 راضی بودی؟:دی

اون انیمه هایی که داره در واقع هیچ جای داستان اصلی نشون داده نمیشه و نخواهد شد و مخصوص این بازی ساخته شده. :d
بر خلاف عنوان قبلی این شرکت، که Cut-scene های بازی همه به صورت Real Time طراحی شده بودند، این بار می توان 65 دقیقه فیلم های ساخته شده توسط استودیو Pierrot را که به صورت اختصاصی برای این عنوان ساخته شده اند را مشاهده کرد.

منبع خودم:d

اون انیمه هایی که داره در واقع هیچ جای داستان اصلی نشون داده نمیشه و نخواهد شد و مخصوص این بازی ساخته شده. :d

منبع خودم:d
منبعت بدرد نمی خوره:d دقیقا، یعنی کسی که عشق انیمست این نسخه رو نباید از دست بده مخصوصا ضیافت بعد قهرمان شدن ناروتو:d(شکست پین ها)
من بلاخره جوابمو نگرفتم.اهل فن این شماره هم استوری مودش مثل قبلی یا نه!؟:d
نه نیست :d
سلام من خیلی انیمیشن ناروتو رو دوست دارم ولی تا الان بازیش نکردم سبک بازیش (rpg-jrpg .....) چطوره و این قسمتش تمام داستانشو دربر می گیره
علیک سلام

سبکش 3d fighting هست البته من نمی دونم adventure بازی حفظ شده یا نه !
آره خود تو!
biggrin1.gif

یعنی مثل Tekken باشه با هرکی بری یه دمو نشون بده؟!
yahoo_21.gif

بعید میدونم اینطوری باشه
یه چیزی که واسم جالبه اینه که انیمه ایی که داره جدیده یعنی جلو جلو نشون میدن
biggrin1.gif

از 2 راضی بودی؟
biggrin1.gif

دقیقا tale بندی شده بازی ... (البته نه زیاد دقیق)
نه دیگه اینقدر ضایع مثلا جنگ خفن بین ناروتو و ساسکه :-" ... که تو انیمه نشون داده نشده !

من عاشقه قسمت دوم بودم.

سبکش 3d fighting هست البته من نمی دونم adventure بازی حفظ شده یا نه !
دقیقا tale بندی شده بازی ... (البته نه زیاد دقیق)

چیزی به اسم ادونچر و پیاده روی از اینجور چیزا خدا رو شکر دیگه نداریم. مگه بازی رو نگرفتی؟ PS3 ایش اومده که!

چیزی به اسم ادونچر و پیاده روی از اینجور چیزا خدا رو شکر دیگه نداریم. مگه بازی رو نگرفتی؟ PS3 ایش اومده که!

خدارو شکر ما که اشکمون سر اون پیاده روی هاش درومد قسمت 1 باز بهتر بود اما 2 اش رو اعصاب و روان میرفت:دی
خب اگه داستان جداست که دستشون هم درد نکنه
شما گرفتی بازی رو ؟

خدارو شکر ما که اشکمون سر اون پیاده روی هاش درومد قسمت 1 باز بهتر بود اما 2 اش رو اعصاب و روان میرفت:دی
خب اگه داستان جداست که دستشون هم درد نکنه
شما گرفتی بازی رو ؟

تو Rise Of Ninja و Briken Bond چون بازی Open World بود و میتونستی روی ساختمونا بپری و از ای جور کارا بکنی، باز یه هیجانی داشت ولی تو Ultimate Ninja Storm ها که خطی بود تقریبا واقعا اعصاب آدم رو خورد می کرد مخصوصا دومیش.

واقعیتش Ps3 ایش رو پول نداشتم وگرنه میگرفتم. قیمتای نسبتا خوبی هم سراغ داشتم ازشون ولی 120 تومن .......:d
منتظرم X360 Burner Max اش بیاد بعدش بگیرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or