Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations

• Thread starter Thread starter Mehrdad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    naruto
کلا story رو تموم کردی؟
خبری از قدم زدن و اینا نبود؟
خب 13 تا مگه کمه؟:دی تو 2 مگه فقط ناروتو نبود؟ البته با ناروتو که رفتم تو همین نسخه ممکنه یه بار کاکاشی بشی 1مسابقه ساسوکه
کلا با هر 13 تاش این حالت و کم و بیش داره دیگه؟

کلا story رو تموم کردی؟
خبری از قدم زدن و اینا نبود؟
خب 13 تا مگه کمه؟:دی تو 2 مگه فقط ناروتو نبود؟ البته با ناروتو که رفتم تو همین نسخه ممکنه یه بار کاکاشی بشی 1مسابقه ساسوکه
کلا با هر 13 تاش این حالت و کم و بیش داره دیگه؟

کلا که نه یه 7-8 رو رفتم :d
نه کلا ادونچر رو برداشتن:(
جالبه ولی اگه قبلیا ادونچر نداشتن این عالی بود ولی من می خوام تو کونوها بگردم :((

راستی کارت تو که تو قاب بازی بود چه شخصیتیه ؟

راستی فک کنم داستانی مادارا رو هم داره:dمسکد من

به نظرت من ادامه ندم story رو؟
تاحالا 100 قسمت اول و دیدم فقط:دی:-s
آزادی ninja storm 1 خیلی خوب بود
تو 2 محدود تر شده بود ولی رو اعصاب بود!

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

کارت منم Uzumaki naruto عه که قدرت گرفته از اون چاکرا قرمز و روباه 9 دمب

به نظرت من ادامه ندم story رو؟
تاحالا 100 قسمت اول و دیدم فقط:دی:-s
آزادی ninja storm 1 خیلی خوب بود
تو 2 محدود تر شده بود ولی رو اعصاب بود!

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

کارت منم Uzumaki naruto عه که قدرت گرفته از اون چاکرا قرمز و روباه 9 دمب

مال منم همونه ..

نه ادامه نده که بدجور برات اسپویل می شه .

البته 2 رو تموم کردم

برا کسایی که انیمه رو تا آخر دیدن اسپویلی نداره و داستانش جلوتر از قسمت دوم بازی هم می ره .

---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

الان بخش داستانی رو کامل کردم 11 تا کارکتر بیشتر نبود که بیشتر کاتسینهای انیمه ای برا کیلر بی بود و جالبترینش اوپنینگ مادارا بود و ماله بی .
هر TALE بین 30 دقیقه تا 1 ساعت طول می گشه تا تموم شه ...

ولی مهرداد اگه اینجوریه به نظرم Generations سری ناروتو رو کامل میکنه
یعنی این 3 قسمت کنار هم خوبن واسه کسی که میخواد تجربه کنه این عنوان و
اینا هرکدوم هم و کامل میکنن چون هر قسمت یه ضعفی داره که نسخه ی قبل یا بعدش نداره یا بر عکس
نکته ی مثبتی داره که قبل یا بعدش نداره قبول داری؟

ولی مهرداد اگه اینجوریه به نظرم Generations سری ناروتو رو کامل میکنه
یعنی این 3 قسمت کنار هم خوبن واسه کسی که میخواد تجربه کنه این عنوان و
اینا هرکدوم هم و کامل میکنن چون هر قسمت یه ضعفی داره که نسخه ی قبل یا بعدش نداره یا بر عکس
نکته ی مثبتی داره که قبل یا بعدش نداره قبول داری؟

از لحاظ داستانی که نه:d تو دوش داستانی عالی بود ،ولی گیم پلی هم بازم نه :dگیم پلی تو یکش خیلی جالبتر بود تا الان در واقع generation که عنوانی مثل tekken tag بود که فقط می خواست تمام کارکترا رو دور هم جمع کنه .

باید منتظر storm 3 تو این نسل یا نسل بعد باشیم .

ultimate ninjutsu که Masked Man داره خیلی قشنگه .

آخرین ویرایش:
خوب این کارتا هم فهمیدم برا چی هستن:d

اگه کسی به این کارتا دقت کرده باشه طرف عکس ، بالا سمت راست یه کدی خیلی کوچیک نوشته شده که باید اون کد رو تو بازی بخش collection - enter password وارد کرد که باتوجه به عکس کارت اون عکس رو برا نینجا کارتتون تو بازی unlock می کنه ، به همین سادگی :d

هر بازی دوتا کد داره، یکی ماله کارت فیزیکی یکی هم پشت دفتر چه که راهنمایی کرده و یه کارتو نشون داده که کد اون کارت هم قابله استفادست ! :shrewd:

! : کد ها هم یباره مصرف نیستن یعنی می تونید از دوستاتون یا تو اینترنت کد ها رو بدست بیارید و استفاده کنید .

:p ...

آخرین ویرایش:
اون خود توبی بود البته هیچی معاوم نیست:d
ماسکد من بود
من اصلا شیپودن رو ندیدم توبی ام فقط تو Ninja storm 2 میشناسم که شخصیت خیلی شوخی داشت صدای نسبتا نازک که کلا میخنده:دی اما اینی که شبیه توبی بود از قدرت کیوبی استفاده کرد زد من و نصف کرد خدا بگم چیکارت نکنه مهرداد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or